|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
2.6.2010 22:32:39   
cipiripi
pa koliko je potrebno da ne odes u wc i da se on zgusne user posted image user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1526
2.6.2010 22:35:03   
pepino
Ako mene pitas idem u wc cesto,ali imam uvijek obilan sekret,al uvijek,nema dana da ga nemam vec godinama,na poslu ne stignem mijenjati gaciceuser posted image  tako da se to talozi tokom dana i zna postati gusto,ne bas grudvasto,kontas?user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1527
2.6.2010 22:36:04   
cipiripi
da user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1528
2.6.2010 23:17:18   
andjelak
ne znam ni sama kako sam uspela da toliko izdržim a da ne uradim test,verovatno zbog razočarenja koji se uvek desi...al sutra ga radim pa vam javljam rezultat....nadam se user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1529
3.6.2010 10:12:01   
mickybap
upala :(

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1530
3.6.2010 11:34:33   
slackaa
Pepino,i ja imam isti problem,znaci sekreta koliko hoces user posted image
ali nemam.tj sve mi je bilo ok kad sam proveravala
i ja cesto moram da menjam gacice,a kada negde putujem stavim dnevni ulozak OBAVEZNO user posted image user posted image

(odgovor članu mickybap)
Direktna veza do poruke: 1531
3.6.2010 21:39:51   
zmajcek
I dalje ništa! Nema user posted image , test od jutros negativan, grudi me i dalje ne bole...user posted image . Možda ipak samo malo kasni (možda sam kasnije ovulirala ovaj mesec?!?!)... Danas je 28 dan... od sutra zvanično kasni!

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1532
4.6.2010 12:36:11   
Biki34
I pre pozitivnog testa imala sam konstantno podrigivanje,nagon za povracanje a inace nisam gadljiva a bazalna temperatuta je setala od 36.7 do 37.3

(odgovor članu zmajcek)
Direktna veza do poruke: 1533
4.6.2010 13:38:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zmajcek

I dalje ništa! Nema user posted image , test od jutros negativan, grudi me i dalje ne bole...user posted image . Možda ipak samo malo kasni (možda sam kasnije ovulirala ovaj mesec?!?!)... Danas je 28 dan... od sutra zvanično kasni!

I meni je ovaj mesec kasnilo - pošteno ...
...i nekim devojkama koje poznajem takođe ili su pak dobile dva puta u mesec dana...user posted image
Sve se isporemetilo ja baš verujem da i ove vremenske promene utiču kako na naše raspoloženje tako i na ciklus...
Sem kad je trudnoća u pitanju... user posted image

(odgovor članu zmajcek)
  Direktna veza do poruke: 1534
4.6.2010 18:51:05   
zmajcek

IZVORNA PORUKA: kaliopi
I meni je ovaj mesec kasnilo - pošteno ...
...i nekim devojkama koje poznajem takođe ili su pak dobile dva puta u mesec dana...user posted image
Sve se isporemetilo ja baš verujem da i ove vremenske promene utiču kako na naše raspoloženje tako i na ciklus...
Sem kad je trudnoća u pitanju... user posted image

Moguće da je i do vremena, stresa... Mene od danas i zvanično kasni, i dalje je nema ni u naznakama! Grudi kao da se ništa ne dešava, nigde ni nadutosti u donjem stomaku, ništa! Danas se ni ne usudjujem da uradim test, ne treba mi još jedan negativan!!! Ništa, samo je čekam! :(

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1535
4.6.2010 19:24:33   
andjelak
bila kod lekara....jos se nevidi plod al misli da sam trudna,po obliku materice,kaze,u petak opet na ultrazvuk....sa krvnom slikom...

(odgovor članu zmajcek)
Direktna veza do poruke: 1536
4.6.2010 19:59:12   
slackaa
Devojke,imam jedno pitanje!

u poslednje vreme (3 poslednja ciklusa) 4,5dana pred dolazak user posted image  me grudi razvaljuju-ali nesmem da ih pipnem a to mi se NIKADA nije desilo ranije iako imam user posted image  vec punih 12 godina user posted image  user posted image  user posted image
Zna li neko zbog cega se to javilo sada?

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu andjelak)
Direktna veza do poruke: 1537
4.6.2010 20:00:54   
slackaa
Andjelak user posted image  user posted image  user posted image
drzim fige da jeste user posted image  kao sto doca misli user posted image  user posted image  user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1538
4.6.2010 20:01:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: slackaa

u poslednje vreme (3 poslednja ciklusa) 4,5dana pred dolazak user posted image  me grudi razvaljuju-ali nesmem da ih pipnem a to mi se NIKADA nije desilo ranije iako imam user posted image  vec punih 12 godina user posted image  user posted image  user posted image

Moja saznanja kazu da je to user posted image  - to je od povisenog progesterona, a to je super, znaci da ti ne fali.

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1539
4.6.2010 20:02:56   
pepino
Slacka ne znam zasto se to desava,ali ti mogu reci da se i meni to nekada nije desavalo,pa pocelo,pa opet par mjeseci nije,a sad zadnji ciklus opet bolne grudi i otecene,kod mene se godinama simptomi mijenjaju,zasto,nemam pojma!?user posted image

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1540
4.6.2010 20:30:45   
cipiripi
Nejt je u pravu user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1541
4.6.2010 20:32:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Moja saznanja kazu da je to user posted image  - to je od povisenog progesterona, a to je super, znaci da ti ne fali.

E , sad sam nešto novo naučila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1542
4.6.2010 20:33:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cipiripi

Nejt je u pravu user posted image

E, vala od sutra ce sunce kad me ti nisi nesto ispravila!!! user posted image
user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 1543
4.6.2010 20:33:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: andjelak

bila kod lekara....jos se nevidi plod al misli da sam trudna,po obliku materice,kaze,u petak opet na ultrazvuk....sa krvnom slikom...

Kasni ti menstruacija 16 i više dana a ne vidi plod?

(odgovor članu andjelak)
  Direktna veza do poruke: 1544
4.6.2010 20:36:50   
slackaa
Neke devojke su pisale da je to znak za user posted image  ali to nije kod mene-juce sam radila test i nista!
a grudi me razbise!!!
i jos nesto,grudi su mi malecke ali tvrde a zadnjih dana su bas porasle(kada sam ja to primetila user posted image ) ali nekako su mekane ko pihtije user posted image  user posted image  user posted image
neznam sta je gore user posted image  user posted image  user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1545
4.6.2010 20:37:03   
cipiripi
Andjelak, ne bih da budem gruba ali ... da li ti ides kod ginekologa ili kod baba vange?
Pa pobogu..da te ne posalje da odradis analizu za trudnocu ja ne mogu da verujem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1546
4.6.2010 20:56:01   
slackaa
Devojke,hvala vam puno....
ja sam bila kod par dr i sve je ok ali mi je jedna dr rekla da pijem folnak 3 meseca i ja ga pijem puna 2-mozda mi je to zbog toga? user posted image  user posted image  user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1547
4.6.2010 20:58:20   
Anoniman

Devojke,hvala vam puno....
ja sam bila kod par dr i sve je ok ali mi je jedna dr rekla da pijem folnak 3 meseca i ja ga pijem puna 2-mozda mi je to zbog toga? user posted image  user posted image  user posted image

Draga ne vidim kakve veze folna kiselina ima sa tim???
To je vitamin.
Iz grupe Vitamina B.
Iskreno, ne verujem ....user posted image
I treba da je piješ, samo napred! user posted image

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1548
4.6.2010 22:00:54   
slackaa
pa neznam draga,bezveze sam pitala?
hvala vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

voleti znaci ziveti..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1549
4.6.2010 23:33:33   
lanchy
zdravo svimauser posted image
nova sam na forumu ali stara po simptomimauser posted image
pa da podjelim sa vama moje simptome prve trudnoce koja je na zalost zavrsila spontanim u januaru.user posted image ali simptomi su simptomi i mozda nekom mogu pomociuser posted image

Simpt. su poceli jedno 7 dana ped user posted image . Grudi su me bolile mnooogooo ali razlika od onog standadnog bola pred user posted image  je to da su bradavice bile uzasno bolne. Imala sam dosta jake grceve u donjem djelu stomaka i cesta probadanja kao da te neko bocka iglicom...user posted image user posted image user posted image  bas sam vam ovo docaralauser posted image . Mucnine nisam imala i nista mi se nije gadilo. Bila sam placljiva...u jednom trenutku sam se smijala ko ludak dok sam u dugom plakala histericno...uradila sam test nakon 1 dana kasnjenja i pokazao seuser posted image .
Sada ponovo radimo na bebici i trenutno sam u iscekivanju. Nadam se da nece doci 12.06.
imate veeeliko mahanje i zelim vam svima user posted image user posted image

(odgovor članu slackaa)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here