info?
|
IZVORNA PORUKA: neron uf meni se kosa ufrckala. stomak naduvao ko da je pun,grudi me peku . pojacan iscjedak ko da sam se upiskila , gace uvjek mokre. sve mi nesto govori da je to to al pokusavam da se ne nadam previse. izgleda da sto duze boravim na ovom forumu to vise umisljam . sad mi 10 .6. izgleda jako daleko ko da nikad nece doci , Evo, nisam ti odgovorila na drugoj temi (cekamo dve crtice), ali k''''o sto znas - obe se nadamo da ''''neocekujemo'''' 10.06 ... joj, i meni je tako daleko ... Po preporuci, ja cu da iskopiram svoju porukicu sa druge teme ovde, pa se nadam da ce neko moci nesto vise da mi kaze! Puno pozdrava svima, Neko vreme cituckam ovaj forum, ali sam se tek danas uclanila! Imam sledecu dilemu ... vec nekoliko meseci cekamo , pomalo nestrpljivo, ali se trudimo ... poslednja je bila od 13.05 do 17.05, a od tada - pogotovo poslednjih 10-tak dana, meni su se pojavili simptomi koje nikada pre nisam imala. Grudi me jaaaaaako bole, ne mogu nikako da se namestim da mi je udobno, ni kada sedim, ni kada stojim, ne prija mi ni brus, ni bez njega, povremeno me hvata mucnina, a u ustima imam osecaj da sam zvakala aluminijumsku foliju ... mislim da nisam umislila, jer tek dok sam tragala za uzrokom svih tih simptoma sam nabasala na ovaj forum ... ... zbog svih simptoma (a i ogromne zelje!), ja juce odlucila da ''''probam'''' test iako tek treba da stigne 10.06 ... rezultat: !!!!!! E sad, dilema je sledeca, na prvom testu (i to radjenom posle podne) je druga linijica juce bila dosta bleda, ali je bila tu, odmah posle 2 minuta! Do sada nikada nisam imala rezultat! Na drugom testu ali ne istog brenda (koji sam isto juce ali jos kasnije uradila) rezultat je bio negativan. Odlucila sam da odem i izvadim krv (Beta HCG) kasnije popodne juce, jer od uzbudjenja uopste nisam mogla da se smirim - on je ispao negativan, mada su mi tehnicarke rekle da njihov test uglavnom pokazuje trudnocu (t.j. nivo hormona) u 3-4 nedelji, a posto (ako trudnoca kod mene postoji) je tek u prvoj mozda drugoj nedelji moze da bude prerano ... Jutros sam ponovila test (isti kao onaj sto je pokazao juce), i ovog puta je rezultat , samo sto je linijica za trudnocu jos bledja nego juce. Sta sad? Zar ne bi trebala da bude tamnija a ne bledja??? Znam da bi jednostavno trebala da sacekam, ali ne da mi se ... hocu i ! Sta vi mislite???
< Poruku je uredio info? -- 7.6.2010 13:31:57 >
|