Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:47:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne mora biti ni kuca,moze garaza
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:48:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne za*ebavajte se žene, nego se izjasnite!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:49:51
|
|
|
|
lanajelena
|
a sta je bilo sa predlogom za Nemo igraonicu u mise dimitrijevica?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:50:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam. Jel zvao neko? Jel igraonica ili rođendaonica? Jel imamo mi gde da sednemo, ili samo deca?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:51:28
|
|
|
|
cicko
|
Meni je svejedno gde cemo, ali mi se nije dopalo pretprosli put kad smo bili u Bazaru. Imala sam utisak kao da smo im na smetnji. (svasta!!!) U subotu posle 17h vodim Igora kod dr na ORL tako da ja ispadam iz igre u slucaju da ostane to vreme...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:53:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Diamond je rekla da sa njima saradjuje i da moze da sve da sredi naravno ako nema neki rodjendan i da je veliko ja nisam bila...da li beogradjankama odgovara prepodne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:35:18
|
|
|
|
simke
|
Meni odgovara od 10-12h i posle 17h Nema nam diamond da proveri Nemo,tako da moj glas ostaje za O-klub
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:39:48
|
|
|
|
gagins
|
glasam za O-klub
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:51:12
|
|
|
|
dunja RR
|
devojke ima li neka da živi u Sremskoj Kamenici?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:51:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Što?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:53:41
|
|
|
|
gagins
|
Taske menja kompletan imidz,cak je i sliku promenila .Dobra je,dobra...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagins .Dobra je,dobra... Anica Dobra...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:58:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Što? poslaću ti pp , ok?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 13:59:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Tashke Što? poslaću ti pp , ok? Naravno, ali čitam posle jer moram da begam.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 15:29:37
|
|
|
|
Ellenica
|
Odgovara nam i popodne i pre podne možemo iskombinovati. Samo što bi u tom slučaju definitivno morali poneti kolica. Nisam bila ni u jednoj igraonici tako da je izbor pao na žene koje jesu i koje će bolje znati
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 15:30:38
|
|
|
|
viking
|
Još se niste dogovorile? Pa kao da živite u Njujorku!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 15:32:15
|
|
|
|
lanajelena
|
nismo uopste zalazili po tim igraonicama,uvek smo u parku ili u neke manje na rodjendane tako da ne znam za koju da glasam...prepustam ostalima a meni je svejedno...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 15:33:09
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Još se niste dogovorile? Pa kao da živite u Njujorku! ...imamo jos vremena
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 15:34:01
|
|
|
|
ivak
|
Sto se meni tice moze i pre podne. Nije ni Nemo losa varijanta, ima lavirint za vecu decu i prostor gde mogu da se igraju bebe tj manja deca i par stolova za odrasle (nesecam se tacno koliko) Slazem se sa svim varijantama.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 16:26:02
|
|
|
|
diamond
|
ja sam rekla da mi je sve jedno, nemam decu pa mogu bilo gde... ako je u igri NEMO još uvek, javite mi na pp, da zovem čoveka da se raspitam...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 16:43:40
|
|
|
|
Maya21
|
Zvala me je devojka iz O kluba, ima subotu slobodnu u terminu 17h-19h. spustila nam je cenu na 250din uz koju dobijaju i jedan sokic. bilo bi dobro da joj javim za pola sata do sat jer im je guzva, da im ne propadne termin
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 17:06:12
|
|
|
|
lanajelena
|
meni odgovara
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 17:08:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Može što se mene tiče!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 17:10:44
|
|
|
|
diamond
|
auuuu Taške kakva promena.... ..novo ime, nova sličica...treba te prepoznati.... može i što se mene tiče
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 17:11:30
|
|
|
|
Maya21
|
zvala me je opet, morala sam da joj odgovorim i ja sam potvrdila rezervaciju znaci SUBOTA 05.06. O-klub 17h sastanak RR mama, i vidimo se!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?