Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 1:24:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Al' smo komplikovane, svaka cast Beogradjankama! Nama ugoditi je cudo!!! I ko ce proveriti sta se desava u igraonici kod pozorista mladih?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 5:15:47
|
|
|
|
Yell
|
Ima jedna igraonica u Zlatne grede, MALI LAVIRINT, sad videh na netu, sutra svakako prolazim tuda pa ću se raspitati!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 6:10:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Danas počinju Zmajeve dečje igre u N.Sadu, traju do 06.06.2010.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 7:18:59
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Meni licno sve odgovara, ali sta ce RR bebe u toj igraonici? Tamo se pusi kao na takmicenju A ventilacija je ! p.s. mislim da igraonicu kod Pozorista mladih
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 10:53:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Yell Ima jedna igraonica u Zlatne grede, MALI LAVIRINT, sad videh na netu, sutra svakako prolazim tuda pa ću se raspitati! IZVORNA PORUKA: Tashke Mali lavirint je rođendaonica, baš sam juče zvala da rezervišem za Lukin rođus. 2,5 sata, prostor i animatori, cena varira od broja osoba (broje se i odrasli): 20 osoba - 5000 25 osoba - 5500 30 osoba - 6000 Nije uključeno piće, ni ništa, sve se donosi. (Ja sam inače prezadovoljna)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 10:55:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja iskreno ne bih isla tamo gde je jako zadimljeno,ja ne pusim vec vise od godinu dana,jako mi smeta jos uvek,a sigurno ne bih i bebu vodila u zadimljeno...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:05:41
|
|
|
|
simke
|
Pa onda nam preostaje Puf-Puf u Bazaru
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:08:54
|
|
|
|
cicko
|
IZVORNA PORUKA: simke Pa onda nam preostaje Puf-Puf u Bazaru
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:23:36
|
|
|
|
gagins
|
Hocemo li se vise sloziti i dogovoriti?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:23:58
|
|
|
|
Yell
|
IZVORNA PORUKA: dunja Danas počinju Zmajeve dečje igre u N.Sadu, traju do 06.06.2010. Pomereno je otvaranje Zmajevih igara, počinje 7.juna u ponedeljak! (moja ćerkica sa svojom školicom nastupa na otvaranju.. )
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:25:42
|
|
|
|
gagins
|
Realno gledano ne mozemo bas svima udovoljiti,uvek ce nekom nesto zasmetati!Predlazem da se stave dve igraonice kao predlog za glasanje,da se svi oglasimo i da idemo tamo gde vecina odluci!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:27:30
|
|
|
|
Anoniman
|
OK, Nork smo zaključile da ne radi, jel? Dakle, glasamo između O-kluba i Puf-puf-a. Ili imamo još neki predlog?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:27:46
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Yell IZVORNA PORUKA: dunja Danas počinju Zmajeve dečje igre u N.Sadu, traju do 06.06.2010. Pomereno je otvaranje Zmajevih igara, počinje 7.juna u ponedeljak! (moja ćerkica sa svojom školicom nastupa na otvaranju.. ) ja baš malopre u temi Zmajeve dečije igre predložila da ih pomere , možda su me čuli
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:37:32
|
|
|
|
Yell
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Yell Ima jedna igraonica u Zlatne grede, MALI LAVIRINT, sad videh na netu, sutra svakako prolazim tuda pa ću se raspitati! IZVORNA PORUKA: Tashke Mali lavirint je rođendaonica, baš sam juče zvala da rezervišem za Lukin rođus. 2,5 sata, prostor i animatori, cena varira od broja osoba (broje se i odrasli): 20 osoba - 5000 25 osoba - 5500 30 osoba - 6000 Nije uključeno piće, ni ništa, sve se donosi. (Ja sam inače prezadovoljna) eto...da ne šetam po kiši a nisam ni videla post...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:43:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam da li imaju varijantu igraonice, ali mislim da ne, jer kada sam pitala kada da donesem kaparu, rekli su da nešto trenutno nemaju rođendana, pa nisu tamo, ili su tamo posle 16h... bla bla... Hajde žene stvarno, šta stavljamo na glasanje: 1. O klub (Pozorište mladih) 2. Puf-puf (Bazar) Šta još?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:48:20
|
|
|
|
simke
|
Starli
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 11:59:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam odma rekla da NE ZNAM kakva je ijedna igraonica,nisam u tom svetu bila,nemam vece dece osim ovog mog malog bebirona.Tako da sam samo izrazila zelju da ne bude jako zadimljeno,zbog beba koje ce biti tu.A verujem da tako i ostale zene misle.Znaci samo da ima odgovrajuca ventilacija...Nema ljutnje,tako je...
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 2.6.2010 12:00:13 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:31:41
|
|
|
|
Anoniman
|
B I T N O !!! Maya je zvala O-klub (Pozorište mladih). Pišem u njeno ime jer se bebac probudio i otima tastaturu! Kaže devojka da onaj drugi deo kafića nije vezan za rođendane već je to nepušački deo, međutim, devojka nije imala kod sebe planer, te nije mogla ništa precizno da kaže Mayi, već će se čuti za nekih sat. Rekla je da će možda biti problem što je okupljanje u subotu popodne. Te smo se nas dve pitale, kako stojite sa vremenom prepodne? Čisto da Maya zna u kom pravcu da priča sa devojkom... Možda bismo mogle rezervisati nekoliko stolova u tom zadnjem delu, mislim da se rezervacija stola ne plaća, a mamike koje puše... ja ću svakoj rado praviti društvo uz cigaru (jer sam i ja sama pušač) u pušačkom delu. Hajde iznesite što pre svoje stavove o ovome.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:34:34
|
|
|
|
simke
|
Hajde da glasamo Predlozi su sledeći: 1. O klub (Pozorište mladih) 2. Puf-puf (Bazar) 3.Starli(ex Luckyland) Moj glas ide za O-klub(Pozorište mladih)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:35:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama je svejedno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:36:33
|
|
|
|
simke
|
Kad pre podne U koliko sati
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:38:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam pojma. Lupiću... 11-13h. Znam da tada većina kuva ručak, znam da tada neka deca spavaju... lupam. Ili da Maya vidi da ostave par stolova za popodne? A koliko stolova?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:45:52
|
|
|
|
lanajelena
|
jel ima neko veliku kucu?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2.6.2010 12:46:28
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?