Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 11:39:34
|
|
|
|
Mari86
|
uffff ja sam ih imala nedavno..otputovali na Zabljak a moja pametna svekrva donela limun i ostavila ga i on se ubudjao.. Skupile se musice ja kada sam dosla kuci ono budjavi limun i musice... Ja sam ih vijala nisam znala kako drugacije da ih se resim..tacno iznad sudopere ti lete???
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 11:46:15
|
|
|
|
mejra81
|
Oti,imas li neko cvece u kuci? Musice tako male mogu biti i iz cveca ako ima previse vlage u saksiji...
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 11:47:23
|
|
|
|
Daca88
|
Nasu visnju su napali krilati mravi,i ti mravi su nekako nasli i put u kupatilo.Neznam kako su se uvukli kroz spoljnji zid,i u fugi od pločica su napravili mravinjak to smo zacementirali sa cerazitom za fuge,ali onda su isti ti mravi izbusili tunel u zemlji i usli su nam u hodnik,i dobila sam fras kada sam videla da su mi tokom noci napali oblatnu Imas za musice,bube i komarce Raid sprej imas i onu lepljivu traku za muve u musice koja se kaci na vrata ili na luster...navodno ih privlaci sladunjavi miris te trake pa se zalepe. Imas i onaj uredjaj sto se ukljucuje u struju,i kao emituje neke talase koji uticu na nervni sistem insekata pa oni napustaju kucu. Dobar je i etiol prah(oko 150 din je)imas ga u svakoj poljoprivrednoj radnji,ili biljnoj radnji u kojoj se prodaju otrovi za prskanje vocki,pesticidi,vestacka djubriva(radnje tog tipa) taj prasak se posipa po coskovima,uglovima kuce,iza vrata,kod praga itd
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 11:48:33
|
|
|
|
bluka
|
to su one tzv. vinske mušice, što idu na voće i kiselinu. ne znam da li postoji neko sredstvo koje ih suzbija. mene više nerviraju one što ulaze uveče i lete na svjetlo, al' one do ujutru uginu pa mi je lako ujutru ih pobrisati/usisati ispod prozora.
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 11:49:22
|
|
|
|
LillyT
|
Meni se ponekada pojave neke cudne musice u kupatilu, dolaze negde iz ventilacije, budu tu par dana (utamanim nekoliko) i nestanu. Mozda su i tebi dosle od nekoga. Koliko dana to traje?
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:08:54
|
|
|
|
Anoniman
|
imamo dve saksije..sad cuda proverim... lete iznadsudopere kao da iz nje i izlaze...
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:11:23
|
|
|
|
Dora
|
Draga, imaš u marketu da kupiš Turbo flo (ili tako nešto, pakovanje je kao supa iz kesice) i to sipaj u odvod pa zalij čašom vode. tako se isperu cevi, ako ima prljavštine od ostataka hrane a sigurno ima, od toga su ti mušice. Probaj, ništa te ne košta. U stvari, košta, 70 din.
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:16:11
|
|
|
|
Anoniman
|
JESTE CVECE!! Mejra bravo, devojkama hvala...!! jeste cvece, ne mogu da verujem kako nisam pomislila...debil..
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:18:00
|
|
|
|
mejra81
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:19:11
|
|
|
|
LillyT
|
Dora, nisu iz odvoda nego iz ventilacije. Ja u odvod stalno sipam neke otrove pa tamo nista zivo ne uspeva (osim moje kose). Nema ih jos uvek, mada sam pre neki dan ubila jednu iznad masine.
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:21:50
|
|
|
|
Dora
|
Pa zalepi ventilaciju selotejpom (to ja radim kad vidim poneku bubicu ili bubu u stanu, a nemam ih pa pretpostavim da su iz komšiluka)... Znate, prednost u tome kad si podstanar je što uvek mogu da se preselim ako imam bube u stanu
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:21:58
|
|
|
|
micketta
|
da li i vi nocu u kupatilu zateknete one bas malecke bube koje gamizu po plocicama a brze su jako, ne znam kako da vam objasnim, nemaju ruke ni noge, lice na spermatozoide ali su sive boje? uh al sam vam objasnila
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:25:05
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: micketta da li i vi nocu u kupatilu zateknete one bas malecke bube koje gamizu po plocicama a brze su jako, ne znam kako da vam objasnim, nemaju ruke ni noge, lice na spermatozoide ali su sive boje? uh al sam vam objasnila ja trenutno gajim samo mrave i to ih ima svuda po kuci!
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
ove moje izgleda idu na vlagu i mislim da cu da zovem deratizaciju... mecketa, ne znam na koje mislis...
< Poruku je uredio OTI -- 31.5.2010 12:29:06 >
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:28:16
|
|
|
|
pepino
|
Micketta upravo sam htjela pitati da li neko ima takve bube!!!!???? Ja ih imam u proljece-ljeto,najvise u kupatilu,a bome i u kuhinji,kako se boriti sa njima???Ja mislim da se meni preko zime namnoze!? Nisam to imala u stanu,al kako se udado u kucu i to u prizemlju sam,suma mi iznad kuce,livada,msm sta reci.... Uzgajam sve vrste bubasvaba.... A tek pauciiii....,imam ih svih vrsta,kod mene cijeli zoo vrt!
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:29:16
|
|
|
|
micketta
|
ja ne znam kako drugacije da vam objasnim. da probam da uslikam? u glavi mi je da mi je neko nekad rekao da su to bebe buba svabe. fuuuuj! ali mi buba svabe nemamo
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:30:35
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: micketta da li i vi nocu u kupatilu zateknete one bas malecke bube koje gamizu po plocicama a brze su jako, ne znam kako da vam objasnim, nemaju ruke ni noge, lice na spermatozoide ali su sive boje? uh al sam vam objasnila znam o čemu pričaš! i ja ih povremeno nađem.
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:31:15
|
|
|
|
micketta
|
e, pepino, drago mi je da sam nasla srodnu dusu koliko takvih ti vidjas? ja mozda naletim jednu/dve i to obavezno samo nocu kad idem da piskim
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:33:05
|
|
|
|
Anoniman
|
ja jos uvek pokusavam da zamislim bube u obliku spermatozoida
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:34:12
|
|
|
|
Nena81
|
I ja sam nalazila svakakve vrste po stanu, i onda pozovem jednu agenciju koja radi dezinfekciju, deratizaciju...svasta nesto.Rade sredstvima koja nisu stetna za decu, trudnice, zivotinje i od tada evo vec god dana nisma ni jedne jedine bube, bubice, pauka... videla
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:35:07
|
|
|
|
pepino
|
Pa kod mene ih bude viseeee... Sta znam,nisam brojala Jesi ih ikada ubijala-pucila?Ja kada ih pecam-spucim budu sive,kao prah-pepeo? Jesu to te iste kao kod tebe,imaju i puno nogica ali se ne vide,a da vidis kad narastu,imaju i 2 naprijed velika pipka-rogica fujjj Al su brze,kad krenem da ih lovim one pice,al neces mamicu ti.... Sad ozbiljno zna li ko koja je to vrsta,kako ih se rijesiti,ista????
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:35:14
|
|
|
|
bluka
|
moj zaključak je da vole mrak i vlažna mjesta. čini mi se da bježe ispod veš-mašine. tamo uvijek ima malo više prašine, više nego što bismo mi voljele. nisam sigurna da su to buba-švabe. ni ja ih nemam.
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:36:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bluka moj zaključak je da vole mrak i vlažna mjesta. č cekaj, lice na spermice, vole vlazna mesta i mrak...mi jos uvek pricamo o bubama????
|
|
|
|
RE: Bube, bubice u stanu - pomoc 31.5.2010 12:37:35
|
|
|
|
pepino
|
Oti nisu bas kao spermatozoidi,duguljaste,krajevi su im uzi od tijela,idu malo na spic,al ga ja objasniiii Neno nema kod mene tih unistivaca buba sve i da hocu da ih zovnem,boricu se sama,pa to ti je....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?