Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 21:07:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI dolazim sutra..jos jednom da potvrdim... danas su stigli rezultati brisa iz nosa tei i zdravi smo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 21:08:46
|
|
|
|
minavb
|
Drugari, i ja sumnjam da cu doci. Moj sinko se spustio toliko da moze svakog trenutka da krene napolje. Moram da lezim da bi jos malko porastao.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 21:08:48
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Delijagirl Nejt pa pisala je pre da mozda ide za ns ali ako ne docice valda tako nesto ... JA JEDVA CEKAM DA VAS VIDIIIIIIIIIM Pa sad sma videla da jeste, rekla mi je to jos pre neki dan... I JA, I JA... Posebno osim sto iz ove ekipe nikoga licno ne poznajem, osim sto sam imala cast da upoznam Jecu rr ahaha ja sam ona gora koja se polako priblizava sa izbledelo crvenim vrhom
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 21:14:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Drugari, i ja sumnjam da cu doci. Moj sinko se spustio toliko da moze svakog trenutka da krene napolje. Moram da lezim da bi jos malko porastao. Ih, bre, Mince, bas sam imala zelju da te upoznam... bice prilike, samo nam ti budi dobro
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 23:59:23
|
|
|
|
micketta
|
turite i grejs i njenog maleckog na spisak.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 0:00:18
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: minavb Drugari, i ja sumnjam da cu doci. Moj sinko se spustio toliko da moze svakog trenutka da krene napolje. Moram da lezim da bi jos malko porastao. koji smo baksuzi.. i ti i ja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 0:49:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Vidim ja biće ovde jedno lepo takmičenjce( u broju Ringerajki) između BG druženja i N.Sad druženja , neka, neka ovo je pozitivno takmičenje....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 1:13:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tatamata Drage naše, dolazim i ja i dovodim moje dve devojke. Hvala Dunja na prijavljivanju. Jedva čekamo da vas sve vidimo. Divno, tek sada videh
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 4:53:16
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: minavb Drugari, i ja sumnjam da cu doci. Moj sinko se spustio toliko da moze svakog trenutka da krene napolje. Moram da lezim da bi jos malko porastao. koji smo baksuzi.. i ti i ja Nevidjeni baksuzi. Da se jadna za zelen bor 'vatim, i on bi se zelen osusio! A bas sam se radovala. Kako je sebicno ovo moje dete, pa to je strasno! A da odjete posle svi kod mene, blizu sam?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:12:42
|
|
|
|
Anoniman
|
1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi - odustala 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb - odustala 12. Mejra 81 - odustala 13. Delijagirl 14. Jeca RR 15. Nena 81 16. Micketta 17. Tatamata 18. Mimce - ? 19. Grejs Ej, Mince, pa ako mozes da primis u kucu ovoliki broj ljudi... Elem, koji sam ja moron, ni ne razmisljam da pojma nemam gde je tacno ta basta! Nejti, Buhlic, jel znate vi, da se uzdam u vas dve da necu da omasim? E a jel to blizu vukovog parkinga?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:41:29
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam 2 puta na listi inače, kako sad stvari stoje, ne verujem da ću pre 18h da se izvučem sa posla... najavljuju mi neki sastanak za pred kraj radnog vremena. Pokušaću da stignem, meni je to jako blizu kuće, ali ne vredi kad mi nije blizu posla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:43:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ja sam 2 puta na listi inače, kako sad stvari stoje, ne verujem da ću pre 18h da se izvučem sa posla... najavljuju mi neki sastanak za pred kraj radnog vremena. Pokušaću da stignem, meni je to jako blizu kuće, ali ne vredi kad mi nije blizu posla jaoj, Jeco, moja greska, toliki broj ljudi, pa sam malo omasila! hi hi, pa eto vredis za dvoje! Pa ajd, ko zna koliko cemo ostati...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:43:51
|
|
|
|
Anoniman
|
1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi - odustala 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb - odustala 12. Mejra 81 - odustala 13. Delijagirl 14. Nena 81 15. Micketta 16. Tatamata 17. Mimce - ? 18. Grejs
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:44:17
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nosim fotoaparat!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:44:55
|
|
|
|
Anoniman
|
e i ja i ja... pod obavezno!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:50:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedva cekam danas da vas vidim!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 8:54:40
|
|
|
|
buhla
|
i ja Trinny.. sto se kafica tice, ja mislim da je to onaj na samom ulazu u teatar. neka me ispravi neko ako gresim!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 9:01:58
|
|
|
|
buhla
|
eeeeeeeeee vid koliko nas je... 'oce li biti tamo mesta za sve nas? ja nemam pojma ni koliki je taj kafic
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 9:07:13
|
|
|
|
LillyT
|
Tacno sam znala da ce Mini nesto da se iskomplikuje....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 9:07:17
|
|
|
|
Anoniman
|
a ja jos manje, al ajd, nas je tri pa cemo valjda nekako naci taj kafic! joj ustvari cetiri, ubice me Sara sto sam nju izostavila!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 9:09:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny a ja jos manje, al ajd, nas je tri pa cemo valjda nekako naci taj kafic! joj ustvari cetiri, ubice me Sara sto sam nju izostavila! Mi cem onegde stici, e sad gde Buhla verovatno ima broj od Oti, znam da je to njen teren, pa da nam bude navigacija
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 9:10:09
|
|
|
|
Anoniman
|
e pa nish onda je pustamo na spikerfon da nas navigira!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 10:25:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: buhla eeeeeeeeee vid koliko nas je... 'oce li biti tamo mesta za sve nas? ja nemam pojma ni koliki je taj kafic bašta je velika tako da ne brinite, za unutra ne znam ali mislim da je ok( ako počne kiša).....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 10:27:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny Ej, Mince, pa ako mozes da primis u kucu ovoliki broj ljudi... Elem, koji sam ja moron, ni ne razmisljam da pojma nemam gde je tacno ta basta! Nejti, Buhlic, jel znate vi, da se uzdam u vas dve da necu da omasim? E a jel to blizu vukovog parkinga? odmah poretdT eatra T i Opštine Zvezdara.....preko puta Lole-studentskog doma, na istoj strani Bulevara kao i Lola....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?