Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.5.2010 20:37:27
|
|
|
|
buhla
|
paaa ja nemam sta da napisem o porodjaju posto je bio cr, nije zanimljivo a kao i da nisam prisustvovala ja imam temu o 34 dana provedena u visegradskoj
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.5.2010 2:28:55
|
|
|
|
Tatamata
|
Molimo vas za malo strpljenja, jer trenutno radimo unapređenje i migraciju sistema za upravljanje tekstovima. Bez brige drage moje, sve porođajne priče će biti objavljene. vaš urednik
< Poruku je uredio Tatamata -- 8.5.2010 2:29:34 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 2:04:56
|
|
|
|
Tatamata
|
Unica nam je poslala svoju porođajnu priču i ona je konačno pred vama! Bravo Unica Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 10:01:59
|
|
|
|
lanajelena
|
Unice bas si se napatila draga ali najvaznije da se sve super zavrsilo i da sad uzivas sa svojom devojcicom
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 10:05:04
|
|
|
|
Dudu25
|
Draga Unica zao mi je sto si se toliko sati mucila ali na kraju vrijedi sve za to malo stvorenje hrabra Unicaaaa
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 10:11:19
|
|
|
|
pepino
|
Svaka cast!Svaki put me nanovo dirne svaka porodjajna prica i naravno pustim suzu.... Divim se svim zenama na snazi,stvarno....
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 10:27:50
|
|
|
|
bebablue
|
Ova jaka prica me rasplakala. Unice
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 11:31:58
|
|
|
|
Unica
|
hvala devojke. evo danas je tacno 2 meseca od kako se Una rodila i potvrdjujem da sve vredi izdrzati za nasu malu decicu... i dalje se secam i prisecam porodjaja ali uvek, bas uvek, se svako secanje zavrsava trenutkom kad su mi je stavilina grudi i uvek mi izmami osmeh.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 13:44:14
|
|
|
|
LillyT
|
Unice Kada se samo setim tvog porodjaja, uf.... Svaka cast
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 13:52:05
|
|
|
|
Unica
|
draga, eto mene na moj porodjaj podsecate ti, jos malo pa mamica, micketa i leth. taman da napisem tamo. proslo je, i sad mi se dize kosa na glavi kad se stim svega i trvdim da drugo nema sanse da cu roditi ALI
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 14:45:09
|
|
|
|
pepeljuga
|
unice, stvarno si se namucila ali sad imas svoju bebicicu i znas da je vredelo a posto ja idem u gradsku za samo par dana, pa cak i ako najverovatnije idem na cr, kao da sam ja prolazila kroz te muke dok sam citala, sve sam zamisljala
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 14:53:30
|
|
|
|
Unica
|
pepeljugo, ja sam zadovoljno svim lekarima osim curke koja me je prvi put pregledala. neka crvenokosa sa kratkom kosom... sve ostalo je ok. porodjaj je trajao maratonski ali eto meni je tako bilo. u sobi sam bila sa zenom koja se porodila za 3h, bez epiziotomije i posle porodjaja, kad su je dovezli u sobu odmah je ustala da se umije i opere zube ja sam se smorila najstrasnije kako je to nisam mogla ali eto neko se porodi za cas neko duze ali u svakom slucaju kad je bebac tu sve muke nestanu u sekundi, to je ziva istina.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 15:01:03
|
|
|
|
gagins
|
Svaka cast Unice na hrabrosti i snazi koju si pokazala,kad ovako nesto procitam kazem hvala Bogu da sam isla na carski.Najbitnije je da ste i ti i bebica na kraju dobro .
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 15:50:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Unice draga,nisam znala da je bilo BAS,BAS,BAS ovako i svaka ti cas_t zeno zmaju !Bila sam tu i bicu ti tu !
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 26.5.2010 15:52:10 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 16:08:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Unice ti si naš heroj...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.5.2010 23:23:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Draga Unice uvek smo najjace za nase bebane
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 11:42:20
|
|
|
|
lothroniell
|
Unice draga SVAGA TI CAST! Ja vec danima razmisljam kako ne mogu da verujem da sam ja prezivela porodjaj, odnosno te bolove ali tebi svaka cast kako si uspela sve to da preguras, bas tezak porodjaj! Bravo zeno!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 12:05:28
|
|
|
|
maslinica
|
Unice....svaka cast ...ni kod mene nije bilo lako, al kad sam tvoje procitala, sela sam na mesto i rekla boze ova zena je stvarno bila hrabra...sve cestitke za stalozenost u najtezim trenucima,najvaznije je da ste ti i Una na kraju dobro...ovo secanje ce brzo proci. drago mi je da si ipak na kraju zavrsila u odlicnim rukama, jer znam ko te porodio....draga CESTITAM TI!!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 22:39:52
|
|
|
|
Tatamata
|
Verus RR je poslala svoju prelepu porođajnu priču! Predstavljamo vam je! Bravo Verus!! pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 22:46:00
|
|
|
|
*Alexx*
|
Verkaaaaa!!!! Bravoo!!!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 22:46:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Verus, rasplaka me ženo..... Prelepa priča, o tvojoj snazi i snazi tvoje devojčice koja je bezbedna i srećna stigla na ovaj svet !
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 22:48:27
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 22:52:32
|
|
|
|
buhla
|
Verus!!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 23:01:25
|
|
|
|
Nensi*
|
Verus
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.5.2010 23:11:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Verus bez daha sam pročitala, bravo malena
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?