Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.3.2010 0:26:43
|
|
|
|
cipiripi
|
Engi...najezila sam se dok sam citala...pogotovo onaj deo "...posle 9 godina" .. ljubi mi decake
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 29.3.2010 0:18:49
|
|
|
|
Modessty
|
Sad sam tek pročitala priču Rozi. Strašnoooo! Znam kako se osećala. Nadam se da će je život obradovati i nagraditi jednom zdravom bebom kao mene. Želim joj da bude hrabra i da ne odustane!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 1.4.2010 23:59:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Mod, a što još nema tvoje priče?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 2:49:42
|
|
|
|
Tatamata
|
Modessty nam je poslala svoju vrlo živopisnu priču, bravo Modessty Doktor se smeje i kaže “Bravo mama!!! Dobila si sina!” Podižu ga onako modrog da ga vidim i ja ne mogu da verujem svojim očima. Pitam doktora: ”To je moja beba? Ja sam ga rodila? Ja imam sina?!” Kaže on kroz smeh: ”Pa ja ga sigurno nisam rodio.” A meni kreću suze na oči. Ne mogu da verujem! Konačno sam mama! Pročitajte celu priču...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 8:33:53
|
|
|
|
NadaR
|
Mod ... predivno ...
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 8:58:24
|
|
|
|
Trcosava
|
ok ja sam mislila da se hormoni posle porođaja smiruju?? ja i dalje cmizdrim na svaku priču.... Moddrago mi je da si super prošla
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 11:19:25
|
|
|
|
anajid
|
Mod draga,fantasticno!Opet sam se rasplakala,uvek se setim sebe i tih momenata kada sam prvi put ugledala svoju bebu!To se nikada ne zaboravlja!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 11:56:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 12:32:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Podižu ga onako modrog da ga vidim i ja ne mogu da verujem svojim očima. Pitam doktora:” To je moja beba? Ja sam ga rodila? Ja imam sina?!”
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 12:49:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Mod,diiiiiivna pricica
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 12:53:51
|
|
|
|
marince1
|
Mod naznam sta da kazem,nakon ove price sve sto kazem zvucace glupo!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 14:55:15
|
|
|
|
Modessty
|
hvala drage moje! trudila sam se da što detaljnije opišem sve što se tog dana desilo. Nadam se da ću uskoro imati vremena da napišem i onaj ne tako lep deo cele priče.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 15:34:14
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Podižu ga onako modrog da ga vidim i ja ne mogu da verujem svojim očima. Pitam doktora:” To je moja beba? Ja sam ga rodila? Ja imam sina?!” Ja sam kod ovog dela zaista počela da plačem.. Mod
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 17:09:47
|
|
|
|
Verus
|
Mod draga ostvarenje, nasih ludih snova..ljubim vas oboje!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 17:16:13
|
|
|
|
Modessty
|
ma zašto da plačete kad je priča sa srećnim krajem A zaista nisam mogla da vreujem da držim svoju bebu. Onaj Dolantin me načisto opio pa mi sve bilo kao san. U stvari ja i sad često gledam Danila i sve mi neverovatno da je to moja beba Mora da me još uvek drmaju hormoni
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 17:40:17
|
|
|
|
Sakiedi
|
Divnooo. Bas lepo i detaljno napisano. I naravno, moje suze posle svake porodjajne price...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.4.2010 21:57:46
|
|
|
|
pepino
|
Mod prelijepo!!! !Rasplakala sam se naravno!!!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.4.2010 7:56:44
|
|
|
|
*Alexx*
|
Mod
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.4.2010 23:32:26
|
|
|
|
engimengi
|
Mod !!!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.4.2010 9:57:50
|
|
|
|
maslinica
|
Mod....procitah tvoju divnu pricu....suze krenule.... nemoj ni pisati taj deo sta kazes da je bio ruzan...to sto pre zaboravi i uzivaj sa svojim deckaom
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.4.2010 10:26:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mod... lepa prica... i nista bez suza
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 19.4.2010 10:30:34
|
|
|
|
Mari86
|
Mod divnooo..
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.4.2010 15:48:05
|
|
|
|
Unica
|
ja poslala pricu jos pre 7 dana i jos je nisu objavili
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.5.2010 19:52:59
|
|
|
|
Verus
|
Tako i ja Unice...ni moje jos nema...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 5.5.2010 20:29:39
|
|
|
|
LillyT
|
Ni moje. Onda ce sve tri da se pojave u isto vreme, pa cemo da smorimo ljude da ih sve citaju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?