|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomoć bebi sa grčevima
10.5.2010 9:51:01   
Markovicka
Naravno da izvadis, micketa.
Sto se tih grceva tice, mame uvek pojure da nesto daju detetu, cak i ako nema neke jake grceve...i mi smo probali svasta, da bi na kraju kad smo prestali ista da joj dajemo bilo najbolje...slucajnost mozda, mozda ne...espumisan joj zatvarao stolicu, kim stvarao dodatne gasove

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 351
10.5.2010 20:30:35   
maslinica
ja sam danas kupila caj za doijlje, pa sad..jos ne vidim neki veci efekat, osim sto sad kad zaspe kod mene na grudima, hoce da spava bar neko vreme u kreveticu, a da ga nista ne grci...citam negde..da grcici imaju svoja 3 kruga...plac traje 3 sata, 3 dana i najmanje 3 nedelje..pa sad, nama je danas taj treci dan...pa cemo videti dalje sta ce da se dogadja....ja se nadam da ce krenuti da jenjavaju uskoro...ipak svasta trpam u sebe da bi mu pomogla...rece mi zene na halo bebi da Petru ne dajem nista, da ce kroz mleko sve da dobije....

(odgovor članu Markovicka)
Direktna veza do poruke: 352
10.5.2010 20:39:14   
BabyG
IZVORNA PORUKA: micketta

zene, a ja imam jedno vrhunski glupo pitanje!

da li to zrcne kima koje prokuvam u vodi izvadim pre nego sto joj dam vodu, odnosno dohranu? malo mi tupavo izgleda da dete proguta zrnce user posted image

IZVORNA PORUKA: BabyG

IZVORNA PORUKA: OTI

cekajte..
kupim kim, stavim koje zrno u vodu, prokuvam malo i dam joj da popije?
koliko prokuvam?mislim koliko dugo?

Je l' joj daješ ti vodu uopšte?! Ja stavim i malo šećera (desetinu kafene kašikice) i 2-3 zrnca kima. Staviš da proključa i posle izvadiš kim.

Čitaj! user posted image

(odgovor članu micketta)
Direktna veza do poruke: 353
10.5.2010 22:56:51   
Grejs
IZVORNA PORUKA: Markovicka..i mi smo probali svasta, da bi na kraju kad smo prestali ista da joj dajemo bilo najbolje...slucajnost mozda, mozda ne...espumisan joj zatvarao stolicu, kim stvarao dodatne gasove

Potpuno ista prica,mislim da mu je najbolje kada mu ne dajem nista od tih preparata kao da imaju samo prividan efekat dan-dva dana je ok ,a posle se negde zavrtim u svemu tome, a espumisan je  i njemu stvarao problem da kaki naprezao se po ceo dan!

Direktna veza do poruke: 354
21.5.2010 20:00:56   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Markovicka

Sto se tih grceva tice, mame uvek pojure da nesto daju detetu, cak i ako nema neke jake grceve...i mi smo probali svasta, da bi na kraju kad smo prestali ista da joj dajemo bilo najbolje...slucajnost mozda, mozda ne...espumisan joj zatvarao stolicu, kim stvarao dodatne gasove

To je i meni trenutno naj veci problem... sad navece je tako uhvati plac pa samo predpostavljam da su grcevi... a ja da puknem od nervoze user posted image evo i sad upravo place  ..da mi nemam mame sad tu neznam sta bi !! user posted image
Dali smo joj Espumisan kapi ...

Direktna veza do poruke: 355
21.5.2010 20:05:46   
lanajelena
Anck ne znam da li si pitala u apoteci ali espumisan ide tek posle prvog meseca tako su bar meni rekli

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 356
21.5.2010 20:07:52   
lothroniell
Milos MNOGO manje place i muci se kada ja pijem onaj HIPP caj za dojilje. I termofor je super stvar. Ja kupila i onaj Nurse Harvey, sad kontam da sam bzvz bacila pare, ali videcu, jos je rano da se zanosim rekose mi da ce grcevi tek da se zaukaju.

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 357
21.5.2010 20:09:31   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Anck ne znam da li si pitala u apoteci ali espumisan ide tek posle prvog meseca tako su bar meni rekli

U apoteci je rekla da je jos rano ali patronazna da moze .. neznam ...bolje onda da uzmem onaj mali termofor!

Direktna veza do poruke: 358
21.5.2010 20:13:33   
lanajelena
nama je pomogao ...vise nemamo grceve..neznam da li mogu da se vrate ponovo 

Direktna veza do poruke: 359
21.5.2010 20:13:51   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: lanajelena

U apoteci je rekla da je jos rano ali patronazna da moze .. neznam ...bolje onda da uzmem onaj mali termofor!

anck, masiraj stomacic u smeru kazaljke na satu, da poteras vazduh niz creva, i kad se malo umiri, okreni bebu na stomak da spava.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 360
21.5.2010 20:15:04   
Anck Su Nmaun
Joj ma meni je muka kad zaplace  a neznam da li su grcevi ... a kontam kad je sve drugo ok da je to! A sve mislim rano je za to... znaci neko nista ne koristi za grceve.... pa prodju... ufff

Direktna veza do poruke: 361
21.5.2010 20:19:57   
jelena038
ja nisam nista. ne znam da li ih je imao, jer se ispostavilo da mu je prag bola na mamu user posted image ni vakcinu nije oset_io, zbunili smo ga cuclom, pa je zaboravio da place user posted image

par puta je uvece imao to nesto, nalik.. ali ja sam, kako su mi rekle babice, izmasirala stomacic, dete dva puta prdnulo i na stomak, na spavanje. pokusaj.
i nije tako rano za grceve. nadam se da ne jedes pasulj, grasak i slicno...

< Poruku je uredio jelena038 -- 21.5.2010 20:20:41 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 362
21.5.2010 20:21:50   
Anck Su Nmaun
Neznam kad ne spava onda cesto place pogotovo uvece ... odoh vec sa zivcima ... mama vec vice na mene da nisam normalna user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.5.2010 20:22:10 >

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 363
21.5.2010 20:22:38   
jelena038
je l prosla zutica, jede normalno?da znas da od tvog nerviranja, dete moze biti izuzetno nervozno. popij caj sredi se i shvati da bebe placu. a tvoja beba je jako mala, devet meseci je bila u svom svetu, a sad ste je strpali u neki tamo zivot. treba joj vremena, ima tek 11 dana...

< Poruku je uredio jelena038 -- 21.5.2010 20:26:38 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 364
21.5.2010 20:30:10   
Anck Su Nmaun
Ima jos tu blagu zuticu, lepo jede! znam da ona oseti moju nervozu... pa je zato mama sad oko nje kad pocne da place...

JOJ draga sve ja to znam al eto jace je od mene!user posted image

Direktna veza do poruke: 365
21.5.2010 20:33:23   
jelena038
ajmo ispocetka: najteze neuroze su one koje se dobiju u babinama... napisi to sebi iznad ogledala u kupatilu i kad ti naidje, idi umij se, deset puta napuni stomak vazduhom i izdahni i pomisli koliko si to sve cekala. jos malo i idu lepi dani... samo ce da spava, jede i kaki, do 5-og meseca. samo jos malo izdrzi. 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 366
21.5.2010 20:39:41   
Anck Su Nmaun
Hvala draga puno  na podrsci...potrebna mi je user posted image i te kako!!

Direktna veza do poruke: 367
21.5.2010 20:43:29   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Hvala draga puno  na podrsci...potrebna mi je user posted image i te kako!!
svima nam je bila potrebna, sve znamo kako ti je. lezi, odspavaj, kad ti je vec mama tu. samo pomisli kako lavice, tigrice, vucice, kad neko ili nesto krene da napadne njihovu decu, u sekundi skoce, pojure, oteraju, ujedu, zakolju ako treba, ali posle toga, ne besne kao razjarene zveri, nego dostojanstveno i mirno, lizu svoje mladunce. cak i one znaju da moraju da ostanu smirene i dobro...
UUUUUUUU, OVO MI JE ZA ANALE!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image MOLIM, CITIRAJTE ME NEGDE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 368
22.5.2010 12:14:32   
maslinica
Anck...sestro slatka:)

nemoj da se nerviras, razumem te u potpunosti, sve znam..i ja imam faze sizenja, jer sam bespomocna, onda ujutro placem jer mi zao Petra, sto sam ja tako nervozna....sve to ide u staz..nije lako, nama su grcevi blagi poceli tako nekako oko 11 dana, a bas da sam skontala da su grcevi 16. dan...ako stisce nogice ka sebi i sakice stisce, onda su grcici, nema sta drugo da bude..bice ti mnogo lakse nakon prve kontrole, kad ti pedijatrica potvrdi da sve sta radis dobro radis...espumisam kapi lepo baci...niko kog ja znam, nema dobro iskustvo. Ja sada dajem hipp caj od komaraca, i ja pijem za doijlje..sada je dobro..videcemo sta ce biti dalje.

user posted image user posted image user posted image ne nerviraj se sve ce se zvati juce!!!

Direktna veza do poruke: 369
22.5.2010 12:30:26   
Shishica
Espumisan - mala nije bila bolje..samo prva dva puta, a posle toga nista, cak bi ga ispovracala cim ga proguta..

Plantrex caj!!! - Napravim pola doze za ceo dan, malo, malo vise vode nego sto treba i u toku dana ga popije..oko 50-60 ml popije..

Drzis bebu onako preko ruke, saka izmedju njenih nogu, njen stomacic na tvojoj podlaktici i glavica kod lakta...ako sam uspela da objasnim..

I da! Mali termofor!!! Ono sto puknes dinar unutra i ono se ugreje... i na stomacic i etogac!

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 370
22.5.2010 12:38:44   
AtenA
anck probaj sa sirupom"NURSE HARVEY'S" to je mojoj Nives jedino pomoglo,mada ja ipak mislim da dok sami ne prodju nista,ali bar malo ublazi,i masiraj i termofor

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 371
23.5.2010 17:41:38   
Anck Su Nmaun
Kad place ne primecujem da stiska sake ni nogice prema stomaku ... user posted image
Juce sam joj u 150 ml prokuvala vosu sa 3 zrna kima... prdela je  ko  lokomotiva ... nije posle plakala ..valjda joj je pomoglo!

(odgovor članu AtenA)
Direktna veza do poruke: 372
23.5.2010 18:02:57   
Verus
Anck, ako odbije sisu-ako je suva, sita i sl. onda su grcevi...Helena bukvalno se odguruje od mog tela i vristi nece tad ni da jede.  Masiraj joj stomacic sa tri prsta, u smeru kazaljke na satu-ona od toga fino puno prdi i nekada kaki i odmah joj je lakse....nema tu nauke-mislim da dok sami ne prodju, moramo da propatimo sa njima, eh, kad bih mogla da uzmem te muke na sebe, bilo bi mi lakse!

Direktna veza do poruke: 373
23.5.2010 18:09:20   
Anck Su Nmaun
Bas tako Verus ..kako ih nemogu uzeti na sebe ....
Ne odbija sisu ...obicno place pre podoja ili posle .... ona lepo sisa ( sem sto redovno zaspe na sisi)

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 374
23.5.2010 18:10:47   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Verus RR

Masiraj joj stomacic sa tri prsta, u smeru kazaljke na satu-ona od toga fino puno prdi i nekada kaki i odmah joj je lakse....nema tu nauke-mislim da dok sami ne prodju, moramo da propatimo sa njima

istina. to pricam od samog pocetka.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here