|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Carski rez
8.4.2010 7:55:57   
minavb
IZVORNA PORUKA: bebuska

Sto mina?

Nije me pokolebao oko carskog, koliko oko organizacije carskog u Visegradskoj.  Moram ovih dana da sednem sa doktorkom i detaljno se dogovorim oko toga.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 451
8.4.2010 8:31:46   
Dora
Mina, što moraš na CR?

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 452
8.4.2010 8:38:26   
minavb
Ne moram, ali hocu. Tako sam resila. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 453
9.4.2010 8:20:34   
Shishica
Hvala za savete oko kupanja user posted image

Dora, negde sam citala da si pisala da je Petrovicka dobra i da ti je radila CR.. Najverovatnije ce i meni..

Kako idu te pripreme za carski? Jel te za vreme tih ispitivanja drze u bolnici do zakazanog termina ili kako?

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 454
9.4.2010 13:13:13   
Shishica
Da.. I ima li veze za dojenje, dolazenje mleka, sa CR i malo ranije rodjenom bebom???

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 455
20.5.2010 13:03:19   
Anoniman
Jel istina da kod zena koje su se porodile carskim rezom lohije budu jache i duze traju? user posted image
I jel posle carskog smem da koristim obichne gatje i obichne uloshke...ili moram mrezaste?

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 456
20.5.2010 13:05:56   
Jeca*
obicne uloske ces menjati na 2min a i zdraviji su ti oni higijenski, pogotovo posle poodjaja. Obicni su cista hemija
a gace, u bolnici nikako neces moci da ih nosis, mozda ponekad mrezaste, a kod kuce sam ja nosila pamucne, ali duboke, koje idu preko rane

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 457
20.5.2010 13:10:33   
Anoniman
I ja sam koristila mrežaste uložke, kad sam ih već kupila, da ih potrošim. Iskreno, baš su mi prijali.
Koristila sam i mrežaste gaće, isto su mi bile super, lagane, nisam ih osetila.

Lohije su mi trajale tačno 6 nedelja.

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 458
20.5.2010 15:15:36   
liliana
Što se gačica tiče, videčeš sama što ti više odgovara. Ja sam nakon CR 2 dana nosila mrežaste i užasno su me nervirale, sve sam imala utisak da me nešto češka i pecka, a onda sam obukla svoje, pamučne, koje su mi prelazile preko rane. Uloške - mrežaste.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 459
20.5.2010 15:24:12   
buhla
mislim da je sto se tice lohija sve individualno od osobe do osobe, da nema to veze dal je porodjaj bo prirodan ili cr.
bolje ti je mrezaste uloske i mrezaste gace da koristis. sto Tasha kaze prijatnije je i lakse...
sto se samog cr tice ja imam prijatno iskustvo, tj cim su me probudili iz anestezije ja sam bila ok, presla na drugi krevet, pricala sa sestrama, pisala kilometarske sms-ove i uvece ustala, setala (prebacivali me iz sobe u sobu). malo je usporio oporavak pad hemoglobina, ostala sam 3 dana duze u bolnici jer sam dobila transfuziju i bio mi povisen crp i sedimentacija. rana me samo prvih dana bolela, kad sam dosla kuci drzala sam bebu, sedela normalno... sto se tice kupanja, u bolnici su nam rekli da cim skinu gazu sa rane moze normalno da se kupa, da se pokvasi rana, ali ja sam ipak gledala prvih dana da izbegnem kvasenje. i sto se tice ponovnog cr, tj trudnoce da moze da se planira vec posle 9 meseci od prethodnog cr!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 460
20.5.2010 15:37:07   
Anoniman
Buhlice, pa ti si super prošla - mislim na brzinu kojom si uspela da ustaneš, šetaš ... user posted image

(odgovor članu buhla)
  Direktna veza do poruke: 461
20.5.2010 19:17:45   
Dora
Bravo Buhlice!user posted image
Ja sam ustala posle 24h i bilo mi je teško a posle sve lakše. Više od rane bolele su me braunile, nervirao kateter, MRZIM KATETER!!!user posted image
Dobijala sam gomile injekcija, malo kašljala zbog anestezije... Ali sam ustajala često, umivala se, prala zube, tuširala se... Posle 3 dana sam izašla iz šok sobe u apartman pored, tu su mi donosili bebu i bila sam opuštenija ali su sestre iz šok sobe i dalje bile zadužene da me paze i bockajuuser posted image
Od svega mi je najteže pala cimerka koja je bila sa mnom u šoku a posle smo nas dve bile zajedno u apartmanu. Grrrrrrr, gluplje, ružnije, deblje, smrdljivije i prljavije stvorenje ja još nisam upoznala...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
20.5.2010 19:24:05   
Dora
I da, stalno me pitala što plače njena beba, pa kako ne znam imam troje a ne znam...
Njene teme su bile: koliko, kad i kako je kenj*la, šta će jesti i na koga liči bebauser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 463
20.5.2010 19:46:30   
buhla
jao ja sam skroz zaboravila na te braunile a imala sam mali milion... cesto su mi u toku dana menjali po 3-4 puta, jer pukne vena user posted image evo gledam ruke jos imam oziljke od njih!
a cimerke su prica za sebe i pre i posle porodjaja, za roman. imala sam u sobi posle porodjaja gospodZu koja je po ceo dan spavala a stalno trazila lekove da moze da spava, beba je bila u inkubatoru a nikad nije pitala za nju, a vrhunac je kad su je pitali koliko ima dece, nije znala tacno, a o godistu da ne pricam!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 464
20.5.2010 22:44:51   
pepeljuga
posle koliko od cr se skidaju konci, cas mi neko kaze posle 10 dana, cas posle 15 dana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 465
20.5.2010 22:48:19   
buhla
10 dan, mada ja kad sam izlazila iz bolnice 7 dan od cr dr mi je rekla da je znala da izlazim dosla bi da mi izvadi konce da ne moram da se vracam!!!

< Poruku je uredio buhla -- 20.5.2010 22:58:02 >

Dušan Radović

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 466
20.5.2010 22:49:05   
Mishica 77

Meni su skinuli 9.-10. dan.

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

Direktna veza do poruke: 467
20.5.2010 23:04:02   
pepeljuga
to moze tako brzo?!?! joj kad citam sta vi pisete nekako mi je lakse, ne izgleda mi bas toliko strasno, a kad ja krenem da zamisljam sve to... user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 468
20.5.2010 23:07:28   
Anoniman
Posle 3 nedelje ... user posted image

Direktna veza do poruke: 469
20.5.2010 23:10:09   
Mishica 77
Pepeljuga, nemoj da zamišljaš. To je jedinstveno iskustvo. Potpuno individualno. Videćeš. Ako sam dobro ukapirala, ideš na CR?

< Poruku je uredio Mishica 77 -- 20.5.2010 23:11:16 >

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

Direktna veza do poruke: 470
20.5.2010 23:30:51   
minavb
Skidanje konca zavisi od zarastanja rane. Nekome zarasta brze, nekome sporije.

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 471
20.5.2010 23:32:27   
Anoniman
Dr mi je na kontroli rekao da super i brzo zarasta...valjda sam makar tu imala sreće.

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 472
20.5.2010 23:34:50   
Dora
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

posle koliko od cr se skidaju konci, cas mi neko kaze posle 10 dana, cas posle 15 dana user posted image user posted image user posted image

Meni 8. dan
Tad sam već bila ko nova, šetala ulicom...

Direktna veza do poruke: 473
20.5.2010 23:36:40   
Dora
Sad više i ne znam da sam se porodila, mogu sve ko nova!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 474
21.5.2010 9:42:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Meni su izvadili 14-15ti dan.

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here