Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 12:18:14
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bas bez veze vreme Uzas, draga! VREME JE DIVNO EVO TERAM KISU
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 12:18:34
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Koji je konacan spisak? Cipi Banini Jeja Anitaa Mimce Ninamandarina Iva Veca Nejt Ko jos? uffff.....mislite na mene malo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 12:24:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojcice, da li ste za to da se nadjemo u ''Ruskom caru'' da ne bi cekale na kisi? Ako dogovor jos uvek vazi?!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 12:31:27
|
|
|
|
cipiripi
|
dogovor vazi....al se niko ne javlja ja dolazim...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 12:34:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 12:35:04
|
|
|
|
cipiripi
|
znaci: Nejt Suncica Cipi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 13:06:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi znaci: Nejt Suncica Cipi Ja sam se cula sa Mimce i ona dolazi.. i sa Vecom - i ona... za ostale ne znam... MAda sad razmisljam, ''Ruski car'' je ogroman, kako cemo znati da je neko dosao, jedino da setamo po njemu. Mozda ipak bolje da ostane dogovor kod ulaza u garazu, da se svi skupimo, ima i tamo nadstresnica
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 13:09:21
|
|
|
|
Mimče
|
drage mozete na ulazu u trzni centar City pasaz, on vam je tu do garaze , valjda radi a udjete unutra i niko ne kisne.. Ja dolazim , Nejt pusti mi poruku samo gde ste posto sad odoh da obavim nesto pa necu vise gledati RR , LJUB
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 13:10:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Vazi, draga, mada mislim da je najbolje da nista ne pomeramo, posto mnogi vise nece gledati rr dok ne krenu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 13:41:39
|
|
|
|
cipiripi
|
Svi dolaze...ima nadstersnica u garazi...bolje tu..ja sam smotana malo za skupove na slepo...samo mi fali da se izljubim sa NN licima
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 18:14:27
|
|
|
|
Mimče
|
vratila sam se sa kafe ranije jer imam neke obavezice kuci , pa koncert, pa ostalo ali moram da kazem da mii je bilo super i da su devojke i sve ih i nadam se da se vidimo skoro ponovo, ljub p.s. cipi duzna sam ti sladoled
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 18:46:51
|
|
|
|
cipiripi
|
Cekaj zeno da mi prodje grlo, a za milion cu nekako da se snadjem Evo i ja dosla sad...dovezla me Jeja falaaaaaaaaaa Ja sam odusevljena...konacno da upoznam ekipu sa kojom sam po 10h dnevno..virtuelno Sad ce valjda i Veca da dodje i da nakaci slike...znam da ima "jos neke obaveze" pa joj je oprosteno ako zakasni
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 18:54:19
|
|
|
|
Nena81
|
E bas mi drago da vas kisa nije sprecila da istracarite Jedva cekam slikice. I nadam se skorom vidjanju i upoznavanju
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 18:59:22
|
|
|
|
cipiripi
|
Spominjela smo te...cuvale bi ti decu...steta sto nisi dosla
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 19:04:58
|
|
|
|
Nena81
|
HA HA HA sto se pravite dobre, nije njih tesko cuvati kad su dobrice, treba se spakovati i krenuti negde jos bez tate kao glavnog nosaca, e to je avantura. Neki drugi put kad jos vise otopli pa idemo na sladoled jer ja vise ne pijem kafu ...nikakvu.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 19:07:00
|
|
|
|
cipiripi
|
Ih bre sto si takvaaaaaaaaaaaaa Btw znas kako me je opalilo cigance sa kuranfilom po glavi...ide ide i paf... i produzi Sledeci put racunam na tebe
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 19:35:44
|
|
|
|
Mari86
|
divno drage moje...mislila sam kako se zabavljate
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 19:39:05
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Ih bre sto si takvaaaaaaaaaaaaa Btw znas kako me je opalilo cigance sa kuranfilom po glavi...ide ide i paf... i produzi Sledeci put racunam na tebe Garant si plava, kako bi inace dobila karanfilom po glavi A racunas na mene da ja jurim cigance sledeci put
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 19:45:47
|
|
|
|
cipiripi
|
plava nego sta a racunam na tebe..cisto onako..nek me shibaju poznati klinci a ne cigu ligu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 20:04:02
|
|
|
|
Anoniman
|
drago mi sto vam je bilo lepo ali mi zao sto nisam mogla da dodjem... tea ne izlazi zbog upale uha... je l imate slike?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 20:04:40
|
|
|
|
Jeca*
|
Cipi, samo da znaš da si mi zaličila na Anu Kokić
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 20:08:44
|
|
|
|
cipiripi
|
Oti duso imamo...al Veci je danas O, pa mora da odradi neke stvari pa ce tek posle da postavi slike Jeco...hvala draga, meni je ona jako lepa, pa prihvatam to kao kompliment.. Mene je tvoj sin odusevio kako samo salje poljupce dusa mala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 20:10:20
|
|
|
|
Jeca*
|
On obožava društvo. Posle, kada smo išli ka garaži, on je tražio pogledom vas. Dopalo mu se što mu je mnogo lepih teta odjednom posvetilo puno pažnje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 20:12:39
|
|
|
|
Anoniman
|
salje poljupce????jaoooj, kako je to slatko.. smrc...hocu ja ...hocu ja... sledecu kafu ne propustam... a ko je sve bio..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?