Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.5.2010 16:31:17
|
|
|
|
Suncicabg
|
Dolazim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.5.2010 23:19:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Mozemo u Ruski car ako pada kisa Mene samo ovo uzasno grlo da prestane..pa ne mora ni da prestane...samo da ne dobijem T! u 15h..ispred... Skuvaj deset_ak negro bombona u pola litra mleka i pijuckaj toplo....Super je stvar i meni pomaze, posto ne volim da se kljukam lekovima.... Mozete sutra i u Inform-biro...Lepo je... Uf, sto mi je krivo sto nemam vremena sutra
< Poruku je uredio verolino -- 14.5.2010 23:20:21 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.5.2010 23:55:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene lepo se provedite sutra ... ako budem štucala ...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.5.2010 23:58:32
|
|
|
|
cipiripi
|
verujem da hoces..ali bez onog "sh" recicu im svasta o tebi...mmmmm
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:02:05
|
|
|
|
Suncicabg
|
Koji je konacan spisak? Cipi Banini Jeja Anitaa Mimce Ninamandarina Iva Veca Nejt Ko jos?
< Poruku je uredio Suncicabg -- 15.5.2010 0:09:04 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:02:27
|
|
|
|
Anoniman
|
.. budi nežna ...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:04:40
|
|
|
|
gagana83
|
Ocu i ja sa vama Ne mislim na (s)tucanje vec na ispijanje kafe
< Poruku je uredio gagana83 -- 15.5.2010 0:05:29 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:05:30
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Ocu i ja sa vama Samo izvoli Do 15h mozes da stignes
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:05:31
|
|
|
|
cipiripi
|
pa doDZi Gagano
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:06:53
|
|
|
|
gagana83
|
Bih ja,rado,ali je to sad neizvodljivo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:07:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Ne mislim na (s)tucanje vec na ispijanje kafe Aaaaaaaaaalo! Stani u red!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:08:54
|
|
|
|
cipiripi
|
ma Kali ona je folirant...sad je sishla sa one stvari..zato i kaze ovo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:09:59
|
|
|
|
gagana83
|
Nisam sad sishla,sad cu da se popnem Laku noc
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:10:36
|
|
|
|
Anoniman
|
kahm, kahm ...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:14:58
|
|
|
|
Tulija
|
Blago vama devojke Ja bih bas volela da vas upoznam, a i sutra dolazim za bgd ali dolazim na neko takmicenje Nadam se da ce biti jos okupljanja ...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:18:18
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Nisam sad sishla,sad cu da se popnem Laku noc uzjashi draga, nek ti je alal
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:19:56
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Tulija Blago vama devojke Ja bih bas volela da vas upoznam, a i sutra dolazim za bgd ali dolazim na neko takmicenje Nadam se da ce biti jos okupljanja ... Steta da budes u Bg, a da ne svratis na okupljanje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:20:51
|
|
|
|
cipiripi
|
Tulija, dodji makar na pola sata Devojke ja javljam moje stanje ujutru...99% dolazim Samo ako ne proslinavim nacisto
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:24:49
|
|
|
|
Tulija
|
Bas razmisljam kako da uklopim da od V gimnazije dojurim do vas a decicu da ostavim da same svrljaju po Knezu...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 0:24:53
|
|
|
|
Suncicabg
|
Drz se Cipi...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 1:23:15
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Tulija Bas razmisljam kako da uklopim da od V gimnazije dojurim do vas a decicu da ostavim da same svrljaju po Knezu... Povedi i decu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 11:05:55
|
|
|
|
morena
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Morena, jesi li ti bese iz Rijeke? Jesam. Malo predaleko da bi došla na jednu kavicu! Ali, možda ćete vi do mene jednom, ipak sam ja na moru, a ljeto stiže. Uživajte cure danas i obavezno hoćemo fotkice!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 11:08:35
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bas bez veze vreme
< Poruku je uredio Suncicabg -- 15.5.2010 11:09:03 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 11:18:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Bas bez veze vreme Uzas, draga!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 12:17:04
|
|
|
|
Mimče
|
ja doruckovala, napravila rafaelo kuglice , zovem zeta da vidim dal dolazi i rekoh da vidim sta su mi zene odlucile, IDEMO ILI NE
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?