Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Školica za roditelje 7.4.2010 12:16:36
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: trba Upravo tako:) znaci vidimo se:) Znak raspoznavanja? juuuupiiii druzicemo se !!!!!
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 7.4.2010 20:48:36
|
|
|
|
She Ra
|
Ja nisam ni imala tu skolicu za trudnice... Bas smo neorganizovani, niti su me ista iz bolnice obavestavali do sad, ma kao da ne postojim u njihovom registru... Ali briga me, imam internet konekciju i Ringeraju
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 9:51:07
|
|
|
|
trba
|
IZVORNA PORUKA: bebablue IZVORNA PORUKA: trba Upravo tako:) znaci vidimo se:) Znak raspoznavanja? juuuupiiii druzicemo se !!!!! yesssss Jel tacno da sestra koja te zapise kod nje ides u grupu? Meni se telefonom javila sestra Sladja. btw. Koliko cesto tate idu na casove? Ide se zajedno ili oni imaju neke posebne grupe?
< Poruku je uredio trba -- 20.4.2010 9:52:07 >
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 9:54:49
|
|
|
|
New Mom
|
Za tate su organizovana 2 posebna časa, spoje sve grupe za taj mesec koje ta babica vodi. Npr. kod nas je trebalo da bude između 45 i 50, jer nas je toliko majskih trudnica koje vodi jedna sestra, a tata je bilo 21. I to je rekord, bude ih 15-20. Nisu zainteresovani, izgleda.
< Poruku je uredio New Mom -- 20.4.2010 9:55:36 >
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 9:58:07
|
|
|
|
New Mom
|
A da li zapadneš u grupu one koja te je zapisala... Zapadneš u smenu kad si zvala, školica je jedne nedelje pre, jedne posle podne, 2 puta nedeljno. Rade po 2 sestre u smeni i na prvom času vas raspoređuju u 2 grupe.
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 12:07:53
|
|
|
|
bebablue
|
trbo, eto lepo nam je new mom objasnila, ja stvarno ne znam, idem 6.maja u 11,30 pa cu videti, mozda smo i zajedno u grupi
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 12:17:36
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: vbjb New mom jesi u grupi kod sestra Eve (mozda idemo zajedno)? Meni je ovaj deo u skolici super, mislim da je super i deo vezan za bebu a ne za mamu... Užas, tek sam sada videla. Nisam kod Eve, u suprotnoj sam smeni kod sestre Mirjane.
< Poruku je uredio New Mom -- 20.4.2010 12:18:26 >
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 12:23:18
|
|
|
|
trba
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Za tate su organizovana 2 posebna časa, spoje sve grupe za taj mesec koje ta babica vodi. Npr. kod nas je trebalo da bude između 45 i 50, jer nas je toliko majskih trudnica koje vodi jedna sestra, a tata je bilo 21. I to je rekord, bude ih 15-20. Nisu zainteresovani, izgleda. Moj ce bome biti zainteresovan:) to mu garantujem
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 12:24:41
|
|
|
|
trba
|
IZVORNA PORUKA: bebablue trbo, eto lepo nam je new mom objasnila, ja stvarno ne znam, idem 6.maja u 11,30 pa cu videti, mozda smo i zajedno u grupi ista meta isto odstojanje:) vidimo se u 11.30
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 12:29:43
|
|
|
|
bebablue
|
IZVORNA PORUKA: trba ista meta isto odstojanje:) vidimo se u 11.30 trbice vidimo se
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 20.4.2010 12:35:06
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: trba Moj ce bome biti zainteresovan:) to mu garantujem
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 14:58:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: Daca88 To ova besplatna skolica preko puta crkve?A sta vas sve uce?Ko predaje?Ja se razmisljam da li da krenem sad u maju. Koliko ukupno casova ima,koliko puta nedeljno.A da li je obavezno doci bas na svaki cas,mislim sta bude ako ne mozes stici par puta? Da...preko puta crkve u toj ambulanti na spratu se odrzava shkolica za trudnice.... Uche nas dosta stvari...ja sam najvishe otishla zbog priche o dojenju...da mi pokazu i nuche me kako da se izmasiram, i zbog toga shto idemo u oblilazak porodilishta. Predaje patronazna sestra.... u zavisnosti od toga gde zivish...moze bash ta patronazna da ti i dolazi kutji... Imash 2 chasa nedeljno, ukupno 8 chasova mesechno + odlazak u bolnicu u porodilishte. Nije obavezno...ali puno propushtash.... a mislim da nema potrebe da izostajesh...jer mi smo na prvom chasu na kojem nas je bilo 30 i 3 patronazne izdelili ko tje kojim danima i u koliko sati itji.... pa ima tri grupe jedna ide ponedeljkom i sredom oko podne.... jedna grupa ponedeljkom i sredom popodne oko 4-5h, i moja grupa utorkom i chetvrtkom od 16:30. I dani i sati su dogovoreni sa patronaznim sestrama...tako da svima odgovara, i da svi mogu da dodju...ako sluchajno neki chas propustish, mozesh da odesh na isti chas kod neke druge grupe. Znam da sam omashila temu....prebacitju post u odgovarajucu E da... zaboravila sam da napishem i da ce sledece nedelje na temi biti "nega novorodjencheta" i da cemo na prvom chasu zapisati sve shta nam je potrebno za bebu, i teoretski pretji sve....a na sledecem chasu dolaze i tate da nauche kako se kupa i previja beba
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 19:42:15
|
|
|
|
magnetic
|
Ja krecem u skolicu 4-tog maja
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 21:26:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Onda tjesh mozda da sretnesh onu moju drugaricu, shto je bila onda u bolnici...kad smo uzalud chekale Ona mene nagovarala da idem i ja u maju...al nije bilo teorije....vetj sad mi je teshko...kako bi mi tek bilo tamo negde na kraju maja....
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 21:29:41
|
|
|
|
magnetic
|
Ma meni je vec tesko,a em sam manje trudna em imam jedno manje u stomaku A koliko je ona trudna?Meni se ucinilo,po velicini stomaka,da je vec pri kraju,a eto tek sada ce u skolicu.
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 21:34:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ona je 9 dana manje od mene trudna.... samo ona bash nikakvih problema nije imala...i tek sad joj je stomak primetljiv...i onda celo vreme drzi da ima vremena..... chak me ne bi chudilo da ide i u junu u shkolicu...poshto joj je termin polovina jula A ja kontam...imam josh fore chitav maj...a onda u junu.... shta bude...bitje Nego....kad idesh na kontrolu? Mozda se opet sretnemo u chekaonici...
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 21:38:25
|
|
|
|
magnetic
|
Idem u sredu.Onda kada smo bile rekla mi je za 4 nedelje i to bi bilo u sledeci petak,ali znas kako je tamo mozda me ne primi u petak,pa cu ja u sredu,a ako bude trebalo ponovo u petak
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 21:41:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se razmisljam da odem sledece nedelje....ali ako stignem novu zdravstvenu da napravim... jer treba da mi ispishe uput za antitela...pa da to odradim na novo prezime...a i ne mogu da chekam da prodje prvi maj...hotju da znam shta mi rade deca
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 21:44:27
|
|
|
|
magnetic
|
Pa eto,znaci da se mozda opet vidimo. Ja isto jedva cekam da vidim moju mishicu,nismo se videle od 20-te nedelje
|
|
RE: Školica za roditelje 22.4.2010 21:47:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ja ih ni sad verovatno necu videti...jer ko tje tu pohvatati chija je ruka a chija noga Al svejedno...gledatju...mozda neshto i skontam... Nego....skrenusmo mi sa teme...nachisto
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 23.4.2010 10:03:09
|
|
|
|
bojana87
|
ja sam zakasnila sa prijavljivanjem i jako mi je zao zbog toga
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 23.4.2010 10:13:39
|
|
|
|
New Mom
|
Bojana, mislim da ne možeš da zakasniš, bilo je devojaka koje su se kod nas uključivale usput. Samo nazovi ili idi direktno.
|
|
RE: Školica za roditelje 23.4.2010 12:20:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako zakasnila? pa 30-ta nedelja si.... Kod nas se proshli chas ukljuchila jedna devojka kojoj je termin 2. maj propustila je prva tri chasa...ali na one najbitnije o dojenju i o nezi novorodjencheta je stigla... tako da mislim da nisi zakasnila
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 23.4.2010 17:23:32
|
|
|
|
New Mom
|
Bojana je verovatno junski termin. Ovde se kreće 2 meseca ranije. Npr. ja sam majska trudnica i krenula sam prve nedelje marta, dva puta nedeljno. Poslednji čas mi je 7.maja. Prve nedelje aprila je krenula junska grupa i ide do kraja maja.
|
|
RE: Školica za roditelje 23.4.2010 18:49:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa dobro...ja sam krenula tri meseca ranije.... al ovde mozesh kako hotjesh... Nego...kod nas to traje mesec dana...tj 8 chasova , 2 puta nedeljno...i nova grupa krece prvog utorka u mesecu....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?