Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 22:50:37
|
|
|
|
Tulija
|
znam pisala si o tome.. A da sve iste hormone radim i 7 i 21 dan ili samo neke?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 22:51:40
|
|
|
|
cipiripi
|
i 14 dc radi sve, kad te vec bodu..
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 23:04:12
|
|
|
|
Tulija
|
u pravu si, hocu mislila sam da ponovim i briseve, al pila sam hemomicin pa mi sek i nije bas...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.4.2010 23:07:01
|
|
|
|
cipiripi
|
uradi draga sve nije na odmet...
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 17:52:16
|
|
|
|
nolinica
|
Izvadila sam danas progesteron na 21dc. 7.0 Ne znam da li je 21dc u lutealnoj fazi ili u srednjoj lutealnoj fazi? Zna li neko?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 17:58:34
|
|
|
|
ksenija81
|
ja bih rekla da je to lutealna faza. i koliki je?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:08:59
|
|
|
|
nolinica
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 ja bih rekla da je to lutealna faza. i koliki je? Napisah, 7.00 Ako je lutealna onda je u okviru ref.vrednosti, a ako nije onda ne valja!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:13:37
|
|
|
|
ksenija81
|
A mislila sam da je to 7 dpo. Koje su ref vrednosti?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:17:24
|
|
|
|
nolinica
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 A mislila sam da je to 7 dpo. Koje su ref vrednosti? Za lutealnu 3-68, a za srednju lutealnu 19-76
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:26:29
|
|
|
|
ksenija81
|
U principu, prog se radi 21. dan da se vidi da li je bila O. Mislim da ti je mali svakako ali u ref vrednostima. Meni se menja kolicina iz ciklusa u ciklus i nekad mi je visok, nekad nizi. Mislim da se menja i iz dana u dan, tj. raste, pa postoji mogucnost da bi ti za par dana bio visi. E sad zavisi kad ti je bila O, koliko ti traju ciklusi...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:27:53
|
|
|
|
ksenija81
|
Ali sto bi Cipi rekla, nemoj da te to brine, on se uvek moze nadoknaditi . Procitaj malo njene postove...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:29:41
|
|
|
|
nolinica
|
Idem na stimulaciju, ciklusi su mi do sad redovni na 27-28 dan. Ovulacija oko 14dc ali ovog meeca i pitanje da li je bilo pošto je jedan folikul prešao u cistu, a lako moguće i drugi. Kakva je kod tebe situacija?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:36:48
|
|
|
|
ksenija81
|
Iskreno, ne znam, na stimulacije ne idem, ciklusi od 28-33 dana. jedan ciklus mi je prog bio 72, a drugi 30...ref je do 68. Tako da su mi rekli da je to ok i ja jos uvek ne znam da li mi je O ok. A drugi hormoni kakvi su ti? na 3dc? jesi pisala o tome?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:43:44
|
|
|
|
nolinica
|
Koliko se dugo trudite i koliko imaš godina? Mi se trudimo 11 meseci, a hormoni na 2dc su mi svi ok. Odradila hsg, drugi mesec stimulacije...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:48:54
|
|
|
|
ksenija81
|
trudimo se malo vise od god dana, hormoni ok, hsg takodje, imamo problem sa spermogramom. Ja imam 28 god. Ti? Zbog cega si na stimulaciji?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 18:53:35
|
|
|
|
nolinica
|
Imam 36 god, i htela sam da na neki način ubrzamo, da što pre ostanem trudna. Ne zaboravi u ovim godinama nemaš svaki mesec ovulaciju...Ovo je možda način, a možda i nije. Htela sma na dalje pretrage ali moj dr kaže gde žurim, a ja ludim...idem još kod jednog dr, pa ću možda bez obzira na njih sama da odradim analize, ako sve bude ok, barću se bolje osećati, a ak ne, videću šta treba popravljati. Razmišljam i o vto, jer ne bih da ovo traje u nedogled.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 20.4.2010 21:57:19
|
|
|
|
cipiripi
|
ako si na stimulacijama doktori trebaju da ti daju da pijes progesteron posle O jer se u principu tako radi.. a tebi je on bas mali...
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 9:10:17
|
|
|
|
nolinica
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ako si na stimulacijama doktori trebaju da ti daju da pijes progesteron posle O jer se u principu tako radi.. a tebi je on bas mali... Mali mi je za 21dc??? iako mi je rekao d ane trebam ništa raditi, odneću mu da vidi, da čujem šta kaže. Stvarno ću šiznuti.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 12:17:26
|
|
|
|
cipiripi
|
meni je jednom bio 20 pa sam ipak pila progesteron
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 13:54:32
|
|
|
|
nolinica
|
Muke moje sa dr. Planiram da mu 1000 pitanja postavim kad odem, pa nek poludi, i odlučim hoću li ostati kod njega. Hvala Cipi
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 14:32:41
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: nolinica Izvadila sam danas progesteron na 21dc. 7.0 Ne znam da li je 21dc u lutealnoj fazi ili u srednjoj lutealnoj fazi? Zna li neko? meni je bio 6,9 i bio je mali... mali je draga...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 14:58:11
|
|
|
|
nolinica
|
Pa, šta ti je dr rekao?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 21.4.2010 16:12:56
|
|
|
|
diamond
|
da je dobro, nije negativno, ovulacije ima ali je slabasna....ali je ipak ima.... ne brini, nije to nista strasno, zato i primas stimulaciju....
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.4.2010 9:25:09
|
|
|
|
MMia
|
Caos ljudi, ja sam nova i treba mi vasa pomoc! Pokusavamo vec godinu dana da zatrudnimo i nista. Radila sam sve pretrage: uz, antitela, mm-spermogram i sve je ok, medjutim radila sam progesteron 21 dan i bio je 128nmol/l a ref vr. su 9,5-75. Sta znaci ako je toliko povisen? Please pomoc jer hocu da poludim , tek mi je sutra zakazan pregled kod gin i konsultacije?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.4.2010 12:48:17
|
|
|
|
MMia
|
Drage moje dame koje ste prisutne, molimvas da mi odgovorite
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?