Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 12.3.2010 22:12:59
|
|
|
|
ivana83
|
nazalost toga se i plasim,ali tu je vto
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 12.3.2010 22:34:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ivana83 nazalost toga se i plasim,ali tu je vto posle inekcija pokušaj prvo prirodno, ipak si mlada i imaš velike šanse, jer se endometrioza pogoršava sa godinama( pretpostavljam da imaš 27 po nicku)....
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 12.3.2010 22:36:47
|
|
|
|
ivana83
|
da imam 27 ali sam skoro sest god u braku tako da zelim sto pre,koliko si ti god u braku i koliko imas sada?
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 27.3.2010 7:17:13
|
|
|
|
m@j@25
|
samo jedan dan se ostaje ako sve bude u redu,u visegradskoj se ne placa laparaskopija
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:39:49
|
|
|
|
kaca82
|
Drage moje cure,evo mene opet.Bila sam na laparoskopiji pre nedelju dana u Specijalnoj bolnici u Gosp.Jovanovoj 54,i sve pohvale za njih.LAP kosta 36000 din,osoblje je jako ljubazno,dr.Radulovic takodje.Pustili su me istog dana kuci,posle samo par sati.Sama intervencija se radi u opstoj anesteziji,oko 20 min,malo ledja kasnije bole,i tup bol u stomaku,nesto slicno menstrualnom,ali sve je kratko.Imam jedan rez ispod pupka sa dva koncica,i to malo iritira,ali ne nesto preterano.Umalo da zaboravim,nalaz je ovakav:Uterus normalne velicine,ruzicaste seroze,slobodan.Oba jajanika normalne velicine,belicaste boje,izbrazdani slobodni.Obe tube vidljive celom duzinom,slobodne.Duglasov i vezikouterini prostor slobodni.Transcervikalno injiciran indigokarmin prolazi kroz obe tube u trbusnu duplju.Mozda sam vas malo udavila,ali samo sam htela da vam prenesem svoje iskustvo.
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:42:22
|
|
|
|
anuksunamun
|
kako si odmah izasla kuci???????kakvi su ti bili rezovi????
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:44:14
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: kaca82 Drage moje cure,evo mene opet.Bila sam na laparoskopiji pre nedelju dana u Specijalnoj bolnici u Gosp.Jovanovoj 54,i sve pohvale za njih.LAP kosta 36000 din,osoblje je jako ljubazno,dr.Radulovic takodje.Pustili su me istog dana kuci,posle samo par sati.Sama intervencija se radi u opstoj anesteziji,oko 20 min,malo ledja kasnije bole,i tup bol u stomaku,nesto slicno menstrualnom,ali sve je kratko.Imam jedan rez ispod pupka sa dva koncica,i to malo iritira,ali ne nesto preterano.Umalo da zaboravim,nalaz je ovakav:Uterus normalne velicine,ruzicaste seroze,slobodan.Oba jajanika normalne velicine,belicaste boje,izbrazdani slobodni.Obe tube vidljive celom duzinom,slobodne.Duglasov i vezikouterini prostor slobodni.Transcervikalno injiciran indigokarmin prolazi kroz obe tube u trbusnu duplju.Mozda sam vas malo udavila,ali samo sam htela da vam prenesem svoje iskustvo. isto mesto...isti doktor, ista dijagnoza... ja sam lezala 45 min .. tj ne pustaju te dok ne popijes caj i ne pojedes kiflu...
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:45:14
|
|
|
|
anuksunamun
|
jeste radili laparoskopiju ili hsg???
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:46:19
|
|
|
|
kaca82
|
U pola 12 sam imala zakazano,prvo bila na ultrazvuk,pa na razgovor sa anesteziologom Dr.Lugonjom,sve to u Sp.bolnici,i onda tacno u pola 12 sestra me uvela u operac.sali,pripremila,Lugonja me uspavao i to je to.Rez je dug oko 2 cm,bas ispod pupka,uspravan.
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:48:13
|
|
|
|
kaca82
|
Da,cipiripi,caj i neki keksici su bili,i pustila mi je na TV da gledam Istrazitelje iz Majamija.
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:48:39
|
|
|
|
anuksunamun
|
aha mozda zato sto si imala samo jedan rez...ja sam imala tri mala reza ...ali ja sam zesci panicar ,nisam mogla da ustanem do ujutru :):)
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:49:13
|
|
|
|
cipiripi
|
U Jovanovoj se radi Celioskopija, najnovija laproskopska metoda
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:49:27
|
|
|
|
kaca82
|
Laparoskopiju
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:50:17
|
|
|
|
cipiripi
|
ima tema "celioskopija" ja sam je otvorila , ima tamo i slika mog oziljka.. pre i posle a lugonja...koji je to ludak
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:51:07
|
|
|
|
kaca82
|
Da,bas tako mi i pise,coelioscopio.Cipiripi,koliko posle toga si ostala u drugom stanju?
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:54:09
|
|
|
|
cipiripi
|
dugoooo...radila sam je 4.decembra 2008 godine... i vto sam radila kod njih takodje bez uspeha... moj problem su bila antitela u krvi koja sam sama otkrila jer niko nije hteo da me uputi... bila je varijanta "ne treba tebi ta analiza ti isgledas zdravo..." i uradila sam ih na svoju ruku, dobila terapiju i za nesto vise od mesec dana ostala prirodnim putem..
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:56:09
|
|
|
|
anuksunamun
|
kod mene je jedan u pupku i dva sa strane...a anesteziolog-ica kada sam izasla iz operacione sale...rekla ona je bas osetljiva morala sam da dodam anestezije a ja se budila dozivajuci mamu u suzama -svi okolo pali u nesvest ukljucujuci i mm..smejurija...jednostavno tolerancija na bol jako smanjena...ja ispricam mami i ona pocne da place i kaze trebala sam ja biti tamo...ja se zgranem ....zena je mislila da je nesto stvarno ozbiljno...jedva se izobjasnjavah ...da nije nista strasno...bla bla
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 5.4.2010 18:57:19
|
|
|
|
anuksunamun
|
ne treba tebi ta analiza ti isgledas zdravo..." i uradila sam ih na svoju ruku, dobila terapiju i za nesto vise od mesec dana ostala prirodnim putem.. a ovo je tako klasicno postavljanje dijagnoze
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 11.4.2010 8:10:51
|
|
|
|
kaca82
|
Cure,koliko posle LAP mozemo raditi na bebi?Meni je dr rekao posle dve nedelje,ali meni bi trebala tada doci .Menja li se nesto u ciklusu posle laparoskopije ili ne?
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 11.4.2010 11:38:19
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: kaca82 Cure,koliko posle LAP mozemo raditi na bebi?Meni je dr rekao posle dve nedelje,ali meni bi trebala tada doci .Menja li se nesto u ciklusu posle laparoskopije ili ne? meni se nije promenio ciklus..........
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 15.4.2010 23:18:32
|
|
|
|
diamond
|
IZVORNA PORUKA: jance Za privatnike sam se interesovala samo u MC bolnici a tamo je tada bilo od 1200 do 1500eura. MOLIM????
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 15.4.2010 23:19:35
|
|
|
|
diamond
|
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 16.4.2010 10:04:17
|
|
|
|
kaca82
|
Nije bas toliko....Ja sam radiila kod dr.Radulovica u Gosp.Jovanovoj i kostalo je 36000 din.
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 19.4.2010 14:47:15
|
|
|
|
diamond
|
Jel neko radio privatno laparoskopsko otklanjanje mioima ili bilo koju intervenciju hirursku? ja treba da radim laparaskopiju da mi odstrane miome , sve analize pre operacije, operacija i 2 dana lezanja u bolnici 1800 eura!!!!
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 19.4.2010 14:58:03
|
|
|
|
Iva979
|
Au Diamond, to je bas skupo. Sto ne probas drzavno, evo Veci ce sutra da rade lap. u Visegradskoj, ali mora par dana da se lezi u bolnici.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?