Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 16.12.2009 17:40:09
|
|
|
|
anuksunamun
|
plus ja sam pila orvagil da odlozim ciklus....tako da je taj period oko 17 dana....a do tada sam se i ja vec super osecala....
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 16.12.2009 17:44:53
|
|
|
|
cipiripi
|
7 dana nakon zahvata ....tako je bar u normalnim okolnostima ako imas bolove u toku seksa, krvarenje, iscedak..suzdrzi se jos malo. ako se to nastavi..pitaj docu sta dalje...
< Poruku je uredio cipiripi -- 16.12.2009 17:45:50 >
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 16.12.2009 18:17:39
|
|
|
|
mimi76
|
Hvala i ja vama želim
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 19.12.2009 21:06:41
|
|
|
|
anuksunamun
|
cipiripi draga,ne mozes nakon sedam dana jer tada tek skidas gazu sa rezova-mislim ipak je to operacija koja se radi pod totalnom anestezijom...plus treba i organi da se vrate u normalu,sto zbog gasa kojim su te napumpali tokom operacije da bi bolje videli organe ,sto zbog iritacije organa instrumentima ....mislim sve mo mi ovde mlade:):)ali regeneracija ne moze biti potpuna nakon sedam dana...
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 19.12.2009 23:12:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Lilly RR IZVORNA PORUKA: ika86 Pre 15 dana radila laparaskopiju ostecenog jajovoda. Doktori su mi ukazali na to jer ne mogu da ostanem u drugom stanju. Da li neko zna posle laparaskopije koliko vremenski ne smeju da se imaju seksualni odnosi i kad mogu da ocekujem da ce se desiti nesto. Ima li ko slicno iskustvo. Pomozite mi. Zahvalna Hajde devojke, pomagajte koje znate odgovor Meni su rekli 4 nedelje nikakve aktivnosti, predpostavljam ni seksualne
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 19.12.2009 23:56:11
|
|
|
|
gagana83
|
Ja se ne secam sta su mi rekli nakon laparaskopije za odnose,samo znam da su mi je radili 3.12 a bebu smo napravili negde oko Nove Godine,ali sigurno nisam cekala 4 nedelje!
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.12.2009 1:02:04
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun cipiripi draga,ne mozes nakon sedam dana jer tada tek skidas gazu sa rezova-mislim ipak je to operacija koja se radi pod totalnom anestezijom...plus treba i organi da se vrate u normalu,sto zbog gasa kojim su te napumpali tokom operacije da bi bolje videli organe ,sto zbog iritacije organa instrumentima ....mislim sve mo mi ovde mlade:):)ali regeneracija ne moze biti potpuna nakon sedam dana... tako kazu ... e sad...verovatno je sve individualno..ja samo prenosim iskustva od mojih poznanica.. a to sto ti pricas je logicno...
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.12.2009 7:57:54
|
|
|
|
anuksunamun
|
uostalom neko ima samo jedan rez a neko tri ...verovatno i od toga zavisi :):0
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.12.2009 8:22:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja sam imala 3
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.12.2009 8:29:21
|
|
|
|
anuksunamun
|
i ja sam imala tri ...posle sedam dana nisam bila ni za sta ali posle 15-16 sve super...ne mora se cekati nesto duze...za mucenje...zene su najplodnije 3-6 meseci nakon produvavanja jajovoda
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.12.2009 8:36:02
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja sam bila ok posle 15tak dana, ali ipak nisam imala nikakve aktivnosti. Da sam znala
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.1.2010 16:07:45
|
|
|
|
dunja RR
|
cipiripi draga ti nisi radila laparaskopiju?
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.1.2010 16:31:24
|
|
|
|
cipiripi
|
radila sam celioskopiju, noviju metodu nalaz b.o.
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.1.2010 16:38:10
|
|
|
|
dunja RR
|
znam za celioskopiju, ali ipak nije efektna kao laparaskopija, pre svega što se tiče jajovoda ...npr u slučaju endometrioze.... ...moj dr kaže da nisam odradila laparaskopiju, za VTO ne bi imala nikakve šanse, jajovodi mi za VTO ne trebaju, ali onakvi kakvi su bili kod mene-ne bi da li šansu... tj ako su ispunjenu tečnošću i izuvijani, tečnost se povremeno izliva i spira oplođenu jajnu ćeliju, zato je u nelkim slučajevima laparaskopija jedina efektna metoda....pre VTO, ali dok se ne uradi i ne zna se...
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.1.2010 16:43:56
|
|
|
|
cipiripi
|
ne bih ti znala reci.. znam samo da je kod mene sve ok sto se tice toga..
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 20.1.2010 17:01:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ne bih ti znala reci.. znam samo da je kod mene sve ok sto se tice toga.. ok, baš razmišljam nekoliko dana o tome da te pitam...ali nikako da se setim
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 21.1.2010 19:06:57
|
|
|
|
jance
|
My smo pokusali 3 nedelje posle laparoskopije da imamo odnose...naravno vrlo oprezno... mogu da kazem da mozda nisam morala ni toliko da cekam...ali 3 nedelje i odnos je bio bezbolan definitivno! (posto sam imala endometrioticnu cistu na levom jajniku, svi dotadasnji odnosi su bili malo bolni)
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 1.2.2010 10:24:34
|
|
|
|
zvezdica009
|
da li neko zna koliko kosta ta laparoskopija ?
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 1.2.2010 10:29:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 da li neko zna koliko kosta ta laparoskopija ? u Gradskoj bolnici je besplatna, u Frontu je čini mi se oko 20000-25000, a privatno verovatno još skuplja....
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 1.2.2010 12:20:51
|
|
|
|
zvezdica009
|
Hvala Dunja, moram se raspitati za NS kakvo je stanje, a nadam se da ce se javiti neko ko zna koje su cene u bolnici i privatno
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 1.2.2010 16:49:59
|
|
|
|
jance
|
zvezdice, ja sam radila laparoskopiju u Betaniji krajem aprila prosle godine i platila sam 18000din. Za privatnike sam se interesovala samo u MC bolnici a tamo je tada bilo od 1200 do 1500eura.
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 4.2.2010 11:49:14
|
|
|
|
zvezdica009
|
da li je neka od vas pila neke tablete za odlaganje menstruacije zbog laparoskopije?
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 4.2.2010 11:51:40
|
|
|
|
daca77
|
Ja sam pila pre klasicne operacije tabl.primult nor 2x1,10 dana i posle 2 da je stigla i otisla i ja zatim u bolnicu na operaciju...
|
|
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 4.2.2010 12:07:40
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 da li je neka od vas pila neke tablete za odlaganje menstruacije zbog laparoskopije? ja sam radila slicnu metodu-celioskopiju, i nisam pila nista osim antibiotika dan pre intervencije...i do kraja pakovanja posle..
|
|
RE: laparaskopija u ginekologiji 4.2.2010 13:30:37
|
|
|
|
zvezdica009
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Ja sam pila pre klasicne operacije tabl.primult nor 2x1,10 dana i posle 2 da je stigla i otisla i ja zatim u bolnicu na operaciju... daco nisam te razumela, da li si pila taj primolut nor da bi odlozila menstr. ? meni su rekli da to pijem da mi vestica ne bi dosla sad jer treba da mi rade laparoskopiju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Začeće - 2. deo Oplodnja jajne ćelije, nastavak videa.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?