Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 21:34:36
|
|
|
|
Mrvicabg
|
a zaboravi da te pitam kad se rade trombofilije jel vezano za ciklus
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 21:39:56
|
|
|
|
cipiripi
|
trombofijlije ne radi nijedan ustanova osim zavoda za transfuziju krvi...kosta 13000 din...moj ti je savet da se ne zamajavas sa tim , nego da odes u Helix i uradis 3 genetske analize najbitnije za trombofiliju...to kosta 100 evrica ja sam radila u zavodu i rezultat mi je bio ok..onako globalno..a kad sam otisla u helix otkrivena je mutacija sto je apsolutno nemoguce da znaju u zavodu
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 21:40:25
|
|
|
|
cipiripi
|
e da...nije vezano za ciklus
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 21:49:31
|
|
|
|
Mrvicabg
|
a gde se nalazi Helix jel to labaratorija
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 21:51:59
|
|
|
|
cipiripi
|
jeste, prva i jedina NAJBOLJA privatna gen. lab. , nalazi se kod hrama Sv Save... kucaj na google helixlab rade do 17h jel znas da i hlamidiju i mikro i ureo rade iz brisa usta..meni su ovo radili iz krvi jer je kompleksno..
< Poruku je uredio cipiripi -- 16.4.2010 22:00:38 >
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 21:57:35
|
|
|
|
Mrvicabg
|
iz usta oo pa to nisam znala,dobro je za muske ako i njima rade iz usta jel su njihovi brisevi neprijatniji nego nasi Hvala ti bas si
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 21:59:55
|
|
|
|
cipiripi
|
editovacu sad post za helix..setila sam se da ne sme to da se pise...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:02:45
|
|
|
|
Mrvicabg
|
ops da trebala si pp,ok ja zapisala u moju memoriju
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:04:04
|
|
|
|
cipiripi
|
to ti je najbolje resenje...idi draga nista ne gubis ...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:06:09
|
|
|
|
Mrvicabg
|
koliko li je vazan rezultat trombofilije za vto i ovo sto mi se desilo
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:08:51
|
|
|
|
cipiripi
|
MNOGO...da sam ja znala da imam "to" bila bi na terapiji i uspela bi mi vto...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:12:20
|
|
|
|
Mrvicabg
|
aaa znaci to ima veze sto si pila aspirin,pa zar to nisi pronasla u imunoloskim rezultatima
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:15:11
|
|
|
|
cipiripi
|
jesam ...to je samo bio mali predznak...a ovde mi je pronadjena genetska mutacija na hromozomu, zove se MTHFR i ima veze sa spontanim pobacajima i nemogucnoscu zaceca...jednostavno telo odbija bebu... prestala sam sa aspirinom , sad primam inekcije koje se zovu fraxiparin... Homozigot sam - sto znaci da sa nasledila od oba roditelja... To se u starosti manifestuje tromozama, venama...losim krvnim sudovima, shlogovima i mozdanim udarima... Pa ako imas nekoga u familiji sa takvim problemima , razlog vise da uradis to..
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:24:56
|
|
|
|
Mrvicabg
|
Hvala Bogu nemam nikog sa tim,nego kad si spomenula hromozome ja sam i to radila ustvari kariotip iz periferne krvi-plodnost U svakom slucaju bi valjalo uraditi trombofilije HVALA DRAGA jos jednom i izvini sto sam te udavila
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:27:05
|
|
|
|
cipiripi
|
nisi me ugnjavila..i ja sam radila kariotip i bio je nalaz "normalan zenski kariotip" pa ti vidi
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:31:16
|
|
|
|
Mrvicabg
|
Vidim da cu morati da se isprsim jos 100evrica ako nisu poskupeli
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:32:46
|
|
|
|
cipiripi
|
nisu poskupeli ...ja sam to radila pre 3 nedelje.. kad budes isla trazi : Fv Leiden, MTHFR i protrombin to je ukupuno 100 e
< Poruku je uredio cipiripi -- 16.4.2010 22:33:04 >
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:37:28
|
|
|
|
Mrvicabg
|
zapisala
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:38:35
|
|
|
|
cipiripi
|
drzim fige to radis samo ti, muzic ne mora
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:42:44
|
|
|
|
Mrvicabg
|
A ti si to radila kad si ostala trudna ili pre
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:47:18
|
|
|
|
cipiripi
|
sve imunoloske pre i hematolog mi je rekao da ovo obavezno uradim zbog dalje terapije... od nalaza imunloskih do trudnoce i do dobijanja genetskih analiza pila sam aspirin svako vece 100 mg, a kad su mi stigli rezultati iz helixa koje sam radila kad sam bila 4-ta nedelja, dr mi je ukinuo aspirin i presla sam na inekcije fraxiparina zbog sigurnosti za plod.. ko zna da li bi se odrzao da nisam to uradila..
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:51:50
|
|
|
|
Mrvicabg
|
O HVALA Dragom Bogu ,a sad stvarno odo i necu vise da te davim(bar ne veceras) a ti draga uzivaj u CMOK za vas
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:52:37
|
|
|
|
cipiripi
|
ne davis, ljubim te, odo i ja polako...
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 22:59:52
|
|
|
|
Tulija
|
Cipi, citala sam koje si sve analize predlozile pre vto ja sam odlucila da se tokom leta pozabavim svim tim analizama i da onda krenem u program za vto malo se plazim vto jer znam da mi je to poslednja nada jer imam puno god ne znam kako cu to psihicki, zato sam ostavila da o tome razmisljam kad dodje leto necu sad da te maltrtiram da kuckas ali zadrzavam pravo da tvoje znanje iskoristim kasnije
|
|
|
|
RE: Imunoloski faktori i VTO 16.4.2010 23:01:57
|
|
|
|
cipiripi
|
slobodno draga znam koliko su meni trebale informacije a jako sam ih tesko dobijala i to je bas bilo mucno... i dan danas se zahvaljujem devojkama sa jednog drugog foruma koje su mi pomogle kad mi je bilo najgore... i naravno Verus
< Poruku je uredio cipiripi -- 16.4.2010 23:02:40 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
ime za princaMAMINJAbalša (
32%)
aljoša (
68%)
Ukupan broj glasova: 69Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!