Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 7:51:21
|
|
|
|
guppy RR
|
Evo jedna opšta temica u kojoj možete da pišete o prijateljstvima sa forumašicama i forumašima sa Ringeraje. Molim vas da u ovoj temi pišete o prijateljstvima nevezanim za druženja RR, pošto u svrhu druženja imamo odvojene teme na OVOM forumu. Mogla bi ja da krenem... mmmm.... ---------- Kada se Ringeraja pokrenula maja 2008. godine zamolila sam par svojih drugarica da dođu da je posete. Među njima je bila i Maya 21 koju znam već nekoliko godina. Još uvek je na Ringeraji :) Mislim da sam uživo upoznala onda Tashu RR i kumaru, a posle toga krenula je serija raznih susreta... Jeca RR, afrodita, Lilly RR, Boyanna, gina, aliki, simke, Tatamata, dunja, MrGoood, Nedja, Dora, cicko, Delijagirl, buhla, sanji, Ana, OTI, viking, LillyT, mejra81, Sneža, Verus.... Auuuuuuuuuuuuu! Valjda nisam nekog zaboravila? Kada dolutam u Beograd uvek zvrcnem viking da se nađemo na kafici. Jecu, Tashu i ostale RR pokušavam da sretnem u bilo kojoj prilici, a dunja mi je posebno draga i najčešće smo na vezi. ... eto toliko za početak P.S. ne zaboravite da ima i tema: Koga sa RR bi volela da upoznam?
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 10:30:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Na RR sam upoznala Kleo. Nije to bilo tako davno, ali odmah smo se nekako razumele i sada ne bih sada mogla da zamislim dan, da nisam sa njom u kontaktu. Mnogo mi je draga. I za mene neverovatno iznenadjenje da sam tako iznenada imala priliku da upoznam jednu takvu osobu, lepu, pametnu, jaku, a istovremeno neznu i emotivnu. za moju dragu Kleo!
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 10:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Imala sam tu cast da upoznam i Vecu77. Posle tog susreta sa njom i Kleo, bas sam bila puna neke pozitivne energije i sticajem okolnosti kada smo krenule sa druzenja prosle smo pored GAK ''Narodni front'', mora biti da je neki znak Veca je baaas super osoba! Nastavile smo da se druzimo i jednog dana cemo zajedno setati nase ...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 10:40:51
|
|
|
|
maslinica
|
ukjucila sam se ne tako davno, krajem prosle godine, i vec nakon par dana sam stupila u kontak sa Snelle, i ona je iz Obrenovca, pa smo se brzo dogovorile... ona je moja prva drugarica, prava drugarica iz Srbije, ja sam se ovde udala i nikog nisam poznavala i mnogo sam zahvalna rr i snelle da smo brzo uspostavile kontakt....nadam se kad se porodim da cu imati priliku upoznati i ostale devojke, narocito one sa kojima sam svaki dan u kontaktu, da secemo sve zajedno nase bebice...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 10:50:30
|
|
|
|
Mari86
|
Jojjjj kada cu ja upoznati neku od vas...
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 10:57:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Jojjjj kada cu ja upoznati neku od vas... Pa secas se da smo pokusavale da se dogovorimo jos davno, ali ne vredi. 'Ajde dodji jedne subote ili nedelje
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 11:11:15
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Mari86 Jojjjj kada cu ja upoznati neku od vas... Pa secas se da smo pokusavale da se dogovorimo jos davno, ali ne vredi. 'Ajde dodji jedne subote ili nedelje u aprilu cu doci ako mm bude dobio da bude za vikend na sajmu... samo onda morate ceo dan da isplanirate sa mnom... a ja necu nikoga da opterecujem
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 11:13:53
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: maslinica ukjucila sam se ne tako davno, krajem prosle godine, i vec nakon par dana sam stupila u kontak sa Snelle, i ona je iz Obrenovca, pa smo se brzo dogovorile... ona je moja prva drugarica, prava drugarica iz Srbije, ja sam se ovde udala i nikog nisam poznavala i mnogo sam zahvalna rr i snelle da smo brzo uspostavile kontakt....
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 11:21:37
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Na RR sam upoznala Kleo. Nije to bilo tako davno, ali odmah smo se nekako razumele i sada ne bih sada mogla da zamislim dan, da nisam sa njom u kontaktu. Mnogo mi je draga. I za mene neverovatno iznenadjenje da sam tako iznenada imala priliku da upoznam jednu takvu osobu, lepu, pametnu, jaku, a istovremeno neznu i emotivnu. za moju dragu Kleo!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 1.4.2010 14:47:37
|
|
|
|
liliana
|
Ja sam virtualno upoznala Vas, divne devojke!!!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 3:25:57
|
|
|
|
kleopatra*
|
Na RR sam upoznala Nejtiri,koja je vrlo brzo zauzela posebno mesto u mom srcu i koju sam zavolela kao sestru Mislim da ove reci dovoljno govore o tome,sta mislim o njoj
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 3:29:56
|
|
|
|
kleopatra*
|
Upoznala sam Vecu jednu pametnu,lepu,nasmejanu,samouverenu jedno recju zaista divnu osobu
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 8:15:25
|
|
|
|
lanajelena
|
nisam jos nikog ali se nadam da cu Vas sve upoznati
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 8:26:57
|
|
|
|
afrodita
|
Nevezano za rr druzenje, upoznala sam Prase i Vodoliju Prase u Bgd-u Vodoliju u Sutomoru Drago mi je za obe A da... i pre rr druzenja u Subotici upoznala sam Smeskicu na pijaci
< Poruku je uredio afrodita -- 13.4.2010 8:28:15 >
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 8:54:50
|
|
|
|
usamljena
|
IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam virtualno upoznala Vas, divne devojke!!! Ja sam prvo "upoznala" gaganu 83 i strasno sam se vezala za nju. Eto kao slucajnost njena Una je starija od moje Une jedan dan A ja devica, vezem se brzo za nekog dobrog Pa onda sve ostale lepotice
|
|
[Obrisana poruka] 13.4.2010 8:58:49
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 10:22:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Upoznala sam Vodoliju, jer je i ona sarajka đevojka al udata u Crnoj Gori za AFRO ili možda bolje za druga DAKIJA za neke slobodno mogu reći kao da ih poznajem samo nam još fali face to face
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 10:30:37
|
|
|
|
eugenija
|
Gagi, Sani, Jelenu038 i Naaduu.
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 14:18:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Nikog...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 17:37:43
|
|
|
|
marince1
|
Nisam jos nikog licno,ali se nadam kad otopli da cu Gaganu83! Bas bih volela!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 17:38:59
|
|
|
|
Anoniman
|
2002m, LillyT i Shishicu. Za sada.
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 18:08:37
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: marince Nisam jos nikog licno,ali se nadam kad otopli da cu Gaganu83! Bas bih volela! I ja bih Dogovor vazi!!!
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 13.4.2010 18:09:34
|
|
|
|
gagana83
|
Ja od ranije znam Jovanu 13,a upoznala sam i Bebironcic,srele smo se u gradu i prepoznale IZVORNA PORUKA: usamljena IZVORNA PORUKA: liliana Ja sam virtualno upoznala Vas, divne devojke!!! Ja sam prvo "upoznala" gaganu 83 i strasno sam se vezala za nju. Eto kao slucajnost njena Una je starija od moje Une jedan dan A ja devica, vezem se brzo za nekog dobrog Pa onda sve ostale lepotice
< Poruku je uredio gagana83 -- 13.4.2010 18:11:34 >
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 16.4.2010 15:01:06
|
|
|
|
Anoniman
|
danas smo se Teodora i ja upoznale sa MINOMVB... popile smo kafu... to je bilo ovako...
|
|
|
|
RE: Na Ringeraji sam upoznala ... 16.4.2010 15:01:53
|
|
|
|
cipiripi
|
i niste me zvale
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?