Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:09:38
|
|
|
|
Anitaaa
|
Onda samo nas dve he he
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:09:53
|
|
|
|
Anitaaa
|
i moj Mateja
< Poruku je uredio Anitaaa -- 19.3.2010 10:10:04 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:11:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ne znam gde su ostale zene
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:12:48
|
|
|
|
Anitaaa
|
Spavaju Taman je sutra divan dan...ja svakako idem u grad
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:29:20
|
|
|
|
Anitaaa
|
Sunčo šta džonjaš na ovoj temi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 10:35:18
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nesto sam se zaradila pa ostala tu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.3.2010 15:58:23
|
|
|
|
Anitaaa
|
E stvarno ako neko hoće da kafeniše ja sam sutra u gradu sa malim...idemo da špartamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2010 15:49:22
|
|
|
|
Anoniman
|
E, ovako, Kleo, Veca77 i ja sutra u 12 sati pijemo ''kaficu'', ako je jos neko raspolozen za druzenje, nalazimo se ispred Meka na Terazijama. Kiss
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2010 15:54:26
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja radim sutra u to vreme, ali podrzavam druzenje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 25.3.2010 15:56:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ja radim sutra u to vreme, ali podrzavam druzenje Moze Sunci sledeci put kada ti bude odogovaralo. Sutra je tako ispalo jer se Kleo i ja svakako nalazimo, pa onda da pitamo i ostale. Sledeci put nece biti tako na brzinu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2010 6:26:18
|
|
|
|
*Alexx*
|
Lep provod!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2010 7:30:22
|
|
|
|
Anoniman
|
a ja stižem u BG tek uvečeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.3.2010 22:09:04
|
|
|
|
pepino
|
A gdje su slicice sa ovog susreta,ajmo cure!!!!???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.3.2010 14:22:06
|
|
|
|
kleopatra*
|
IZVORNA PORUKA: pepino A gdje su slicice sa ovog susreta,ajmo cure!!!!??? Nismo se slikale,ali sledeci put cemo i nadam se da ce nas biti vise
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.3.2010 15:20:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri E, ovako, Kleo, Veca77 i ja sutra u 12 sati pijemo ''kaficu'', ako je jos neko raspolozen za druzenje, nalazimo se ispred Meka na Terazijama. Kiss eeeee....crtice se nalaze a ja cu to da propustim...pih!!! nista, lepo se provedite...mislim na vas...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.3.2010 16:25:14
|
|
|
|
Suncicabg
|
Oti jos malo pa cete i vas dve moci u setnju....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.3.2010 16:28:23
|
|
|
|
Mimče
|
ej žene ne videh da pijete kafu, pa dobro bice jos prilika. OTI tek sad videh Teodoru, nije me bilo neko vreme, jojj preslatka je majecna, divno. poyy svim devojkama sa RR
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.3.2010 16:32:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mimče ej žene ne videh da pijete kafu, pa dobro bice jos prilika. OTI tek sad videh Teodoru, nije me bilo neko vreme, jojj preslatka je majecna, divno. poyy svim devojkama sa RR hvala mila... nego gde nam je DELIJAGIRL????
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.3.2010 16:57:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bila je u nekoj guzvi, poslednji put kad smo se kuckale...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 3.4.2010 22:02:27
|
|
|
|
Anchy_Ljuba
|
pije mi se (kafucino) heheheh!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.4.2010 17:17:45
|
|
|
|
Nena81
|
Devojke hocemo li se mozda druziti skorih dana na nekoj kafici. Idu lepi dani koliko nam treba da se organizujemo. Iskreno volela bih da upoznam uzivo neke od vas .
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 13.4.2010 17:25:31
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Devojke hocemo li se mozda druziti skorih dana na nekoj kafici. Idu lepi dani koliko nam treba da se organizujemo. Iskreno volela bih da upoznam uzivo neke od vas . Devojke hajde posetite Ringeraju na štandu Festvala zdravlja u petak i subotu, u Domu vojske Jugoslavije. Čekamo vas....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.4.2010 19:33:33
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Devojke hocemo li se mozda druziti skorih dana na nekoj kafici. Idu lepi dani koliko nam treba da se organizujemo. Iskreno volela bih da upoznam uzivo neke od vas . Hello ! Posto nema odgovora jel to znaci da niko nece da pije kafu sa mnom ?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.4.2010 20:31:03
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 IZVORNA PORUKA: Nena81 Devojke hocemo li se mozda druziti skorih dana na nekoj kafici. Idu lepi dani koliko nam treba da se organizujemo. Iskreno volela bih da upoznam uzivo neke od vas . Hello ! Posto nema odgovora jel to znaci da niko nece da pije kafu sa mnom ? Nena ja bi rada otisla sa tobom i ostalim devojkama na kafu ali stvarno ovih dana sam u guzvi toliko da ne stizem a za naredni vikend tako nesto dogovoricemo se i nemoj da si tuzna
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.4.2010 20:38:08
|
|
|
|
Nena81
|
E bas si delijo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?