|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sex u trudnoći
2.2.2010 14:06:44   
cicko
Ja nemam neki veliki problem sa zeljom, ali se osecam jako aseksualno sa naslagama celulita i trbom koja hoce da eksplodira. I niko me ne moze ubediti da sam neverovatno seksi!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 226
2.2.2010 14:09:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cicko

Ja nemam neki veliki problem sa zeljom, ali se osecam jako aseksualno sa naslagama celulita i trbom koja hoce da eksplodira. I niko me ne moze ubediti da sam neverovatno seksi!user posted image

E bas tako!
uopste nisam sexy...bas sam nekako ...MAMA!
mamasta!

(odgovor članu cicko)
  Direktna veza do poruke: 227
2.2.2010 14:12:20   
Modessty
nemojte tako da mislite o sebi u trudnoći! Jeste seksi i to puno! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 228
2.2.2010 14:12:21   
DACA/MACA
sexali smo se sve do osmog meseca.

kad se samo setimmmmmuser posted image ,bilo je kao u onoj reklami "sipas i ne mislis"user posted image
sad ponovo kisobrancic....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
2.2.2010 14:13:53   
lothroniell
Da to ste u pravu... Ali ja sam skontala mm misli kako sam jako slatka, i kako mu sve ove + obline ni malo ne smetaju jer zna da je to zato sto cu postati mama njegovog deteta i jako je ponosan zbog toga! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 230
2.2.2010 14:14:34   
Modessty
Na žalost nama je seks od početka bio izričito zabranjen. user posted image U jednom trnutku u kasnijoj trudnoći dr je dao saglasnost i mi odmah probali. Medjuztim prethodna loša trudnoća i strah koji nam se uvuko u kosti su učinili da smo odustali.
E sad je valjda ne samo bezbedno nego i preporučljivo user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu DACA/MACA)
Direktna veza do poruke: 231
2.2.2010 14:15:38   
Modessty

IZVORNA PORUKA: lothroniell

Da to ste u pravu... Ali ja sam skontala mm misli kako sam jako slatka, i kako mu sve ove + obline ni malo ne smetaju jer zna da je to zato sto cu postati mama njegovog deteta i jako je ponosan zbog toga! user posted image

user posted image Tako je. I moj muž isto kaže. I kaže da ne razume muškarce kojima žena nije privlačna kad nosi njegovo dete

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 232
2.2.2010 14:23:46   
lothroniell
Ali dzabe mi sto sam mu privlacna, kad ne sme da zamochi.... Joj odlepila sam skroz! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 233
3.2.2010 14:17:44   
Tara
Ja sam bas mislila da mm nece imati strah da se seksamo u trudnoci,
kad ono user posted image Ima covek strah od stomaka user posted image user posted image user posted image
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA meni se bas sexa user posted image
E sama sam sebi smesna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lothroniell)
Direktna veza do poruke: 234
3.2.2010 15:18:09   
Shishica
Malo sam se bolje gledala ovih dana... Imam dlake, celulit i koza mi je suva... user posted image Uzas... Ali imam zelju za svojim M... I toliko ga volim... a sto sam ljubomorna user posted image

Nemamo toliko strah, radimo svasta samo malo pazljivije.. Sinoc me je probudio i imali smo lepo voljenje i pitao me je po prvi put da li mi stiska stomacic user posted image Radost moja, kako brine...

OPET sam se zaljubila...

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Tara)
Direktna veza do poruke: 235
3.2.2010 15:30:30   
lothroniell

IZVORNA PORUKA: Shishica

OPET sam se zaljubila...

Ovo sam i ja skontala u trudnoci!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 236
3.2.2010 16:53:22   
ciro

IZVORNA PORUKA: Delijagirl

Ciro draga pa gde si nam ti, nisam te citala sto godina... user posted image

bio mi je internet u kvaru 2 mjeseca tako da sam se malo iskljucila ali zato eto me opet ssa vamauser posted image

(odgovor članu Delijagirl)
Direktna veza do poruke: 237
19.2.2010 17:31:29   
magnetic
Za ova protekla cetiri meseca samo jednom bilo.Posle toga sam prokrvarila i sad iako se sve smirilo ne smemo,bas nas je oboje strah.Ali nocu,u snovima.....ludilouser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 238
21.2.2010 2:45:24   
bratzz
Mi imamo redovno seks isto kao i pre trudnoce jedino vodimo racuna da ne spljeskamo moj stomak ali to nasne sprecavada uzivamo jedno u drugom

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 239
26.2.2010 16:20:55   
dzelissima
Veći mi je problem što radim i radiću do kraja...
tako da uveče umor odradi svoje, a klinac (4g) sve kasnije ima potrebe za snom, te
otežava situaciju -ostati budan-

inače, laganica pa polako do kraja user posted image

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 240
22.3.2010 19:51:23   
layla_202
Nama se sexic tako proredio nakon tih kontrakcija koje sam imala sredinom januara, iako nam je doc dozvolila, ja nikako ne mogu da se opustim, a onda se jos mm oseca neprijatno na kraju sto nema mog orgazma...user posted image  Sta da radim kada ne mogu a da ne mislim na te proklete kontrakcije! A jos nas od skora zezaju i te B-H kontrakcije... user posted image  Mnogo se plasim da ce sve to uticati na nas intimni zivot user posted image  A ko zna, mozda mu vise nisam ni privlacna sa stomakom i sva u celulitu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzelissima)
Direktna veza do poruke: 241
22.3.2010 20:36:18   
Anck Su Nmaun
ja vecc ne znam da li sad da se bavimo time...ionako smo proredili poslednjih dva meseca....
a ja sinoc sanjaaammmmmmmmm   svaasta neeestoooooooo sa mm!
Ipak ulazim za koji dan u (9 mesec pa nisam sigurna da li bih smela!

(odgovor članu layla_202)
Direktna veza do poruke: 242
5.4.2010 10:56:38   
Marijanaris77
Uvali mu cijalisuser posted image

(odgovor članu tekeveke)
Direktna veza do poruke: 243
8.4.2010 8:55:32   
indy_25
Trazila sam temu sex poslije poroda ili nesto tako ali nisam nasla pa cu postaviti svoje pitanje ovdje da mi neko odgovori. Pa nek moderatori prebace ako hoce. Koliko dugo poslije poroda ne smijem imati sexualne odnose. Ja bi vec sada ali ne znam smijem li. Meni je danas 8 dan od kako sam se porodila. babica mi nista nije rekla a meni nesto glupo da je danas pitam.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 244
8.4.2010 9:02:30   
jelena038
IZVORNA PORUKA: indy_25

Trazila sam temu sex poslije poroda ili nesto tako ali nisam nasla pa cu postaviti svoje pitanje ovdje da mi neko odgovori. Pa nek moderatori prebace ako hoce. Koliko dugo poslije poroda ne smijem imati sexualne odnose. Ja bi vec sada ali ne znam smijem li. Meni je danas 8 dan od kako sam se porodila. babica mi nista nije rekla a meni nesto glupo da je danas pitam.
rano je, kolko ja znam. je l bio carski rez, ili prirodan porodjaj?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 245
8.4.2010 9:16:55   
indy_25
Prirodni ma pretpostavila sam da je jos uvjek rano samo me interesuje kad cu sto prije moci. Nisu me sjekli i super se osjecam i vec imam volje za sex samo ne znam smijem li. Imam jos jedno djete koje sam rodila ali s tim bivsim muzem nisam imala sex poslije poroda 3 mjeseca zato sto mi se gadio sex pa sad ne znam koliko vremena treba da prodje.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 246
8.4.2010 9:26:06   
jelena038
ja sam secena i cekala sam cini mi se 40 dana. mislim da je to vreme koje je neophodno za odmor kompletnog tela, pa... materica je to, sacekaj jos mesec dana. ne znam, sad je definitivno prerano. od prilike, kad uspes da potrcis, a da ti nije napor, mislim da si najzad u normali, meni je to bilo to, zaplakala sam kad sam potrcala posle porodjaja...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 247
8.4.2010 9:29:34   
indy_25
E draga hvala ti na odgovoru. Htjela sam samo da vidim jeli neko ranije poceo. A sto se tice trcanja vec trcim po kuci na sve strane user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 248
8.4.2010 10:52:30   
Rivana

IZVORNA PORUKA: indy_25

Jos je to prerano, sacekaj 40 dana to svi lekari savetuju!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 249
   [Obrisana poruka]
8.4.2010 10:54:25   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

8.mart
sladjano

Imamo kontrolni pregled kod pedijatra 8. marta i dvoumimo se da li da kupimo nesto ili ne?Bice mi neprijatno ako neko nesto kupi,a mi nista,a sa druge strane se bojim da se ne izblamiramo pa da budemo jedini!!!!UPOMOCCC!!!!

Kupiti poklon (41%)

Ne kupiti poklon (59%)

Ukupan broj glasova: 192

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here