|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sex u trudnoći
1.2.2010 22:50:14   
Verus
user posted image user posted image sikiriki jedva cekamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 201
2.2.2010 0:26:54   
ciro
verus ja da ti kazem dasam ti tu blizu...ja sam 8 mjesec nisam 5 puta imala sex za to vrijeme...a sem toga vidim da ni on nije toliko lud za sexom kao prije...kad me ne napada ja poludim i ljutim se mislim da me vise ne zeli...kad mi pridke opet isto poludim ali zato sto ne zelim sex sto mislim da on misli samo na sebe da mu ja sluzim samo za to i tako u krug...mislim da mi njih nikad ne razumijemo i da treba sve da se vrti oko nas jest hormoni rade svoje ali ja mislim da i mi sebe malo vise dopustamo bas zbvog onoga ma ja sam trudna,sta mi se razumas...zato samo da ti kazem da nas ima jos takvih...ljubac

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 202
2.2.2010 0:28:26   
Delijagirl
Ciro draga pa gde si nam ti, nisam te citala sto godina... user posted image

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 203
2.2.2010 0:56:38   
Verus
hvala ciro draga!  vidim da nismo sami, ima nas jos nekoliko sa sl situacijama....treba i ja da smirim bubice malo, al sta cu, jace je od mene ovo ludilouser posted image

(odgovor članu ciro)
Direktna veza do poruke: 204
2.2.2010 13:45:11   
Modessty
Prema Tashinoj preporuci pišem ovo u odgovarajuću temu:

SEKSALA SAM SE U 40 NEDELJI TRUDNOĆE, posle pauze od 8 meseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 205
2.2.2010 13:46:41   
Mica breskvica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si krenula, biće i u dnevniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je čudo, treba se smejati....

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 206
2.2.2010 13:46:47   
Modessty
IZVORNA PORUKA: OTI

koja poza???user posted image user posted image user posted image user posted image

pa od napred nije imalo šanse da mi pridje jer mi je stomak ogroman pa je logično bilo odastraga ili ti s guza user posted image user posted image user posted image

Booožeee! Ja sam odlepilauser posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 207
2.2.2010 13:46:51   
NONA79
IZVORNA PORUKA: Modessty

SEKSALA SAM SE U 40 NEDELJI TRUDNOĆE, posle pauze od 8 meseci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaključak?
kako se osjećaš?
ponoviti više putauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 208
2.2.2010 13:47:22   
Trcosava
eee mod neće da može tako lako... obećala si i pozu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kahm preduhitri me mod user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Trcosava -- 2.2.2010 13:48:05 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 209
2.2.2010 13:47:37   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Mica breskvica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako si krenula, biće i u dnevniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Daaaa. Gledaj RTS večeras u 19.30h user posted image biće udarna vestuser posted image

(odgovor članu Mica breskvica)
Direktna veza do poruke: 210
2.2.2010 13:47:48   
Mica breskvica

koja poza???user posted image user posted image user posted image user posted image

pa od napred nije imalo šanse da mi pridje jer mi je stomak ogroman pa je logično bilo odastraga ili ti s guza user posted image user posted image user posted image

pa modddd nije ni morao da ti prilazi, trebala si samo da sedneš na njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 211
2.2.2010 13:48:36   
Modessty

IZVORNA PORUKA: NONA79

zaključak?
kako se osjećaš?

Bilo lepo dok je trajalo user posted image A sad se malo razočarala. Ja se ponadala odma će da krene porodjajuser posted image

(odgovor članu NONA79)
Direktna veza do poruke: 212
2.2.2010 13:48:37   
NONA79

šta uradi 1 sexuser posted image user posted image user posted image obavezno ponoviti, vjerujuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 213
2.2.2010 13:49:12   
lence
Mod, je li u nadi da ces da pokrenes porodjaj? Citala sam i ja o tom, ali eto samo citala. user posted image

Zadrzavam svoje gradjansko pravo da skacem na pogresne zakljucke!

(odgovor članu NONA79)
Direktna veza do poruke: 214
2.2.2010 13:49:36   
lothroniell
user posted image user posted image user posted image Ma nisi! Ja cu doktra da izljubim ako mi kaze da smem da se sexam, ima muza kaisem za sebe da privezem da ne prestaje dok ne nadokandimo sve ove mesece celibata! user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 215
2.2.2010 13:49:50   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Mica breskvica

pa modddd nije ni morao da ti prilazi, trebala si samo da sedneš na njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao Micooo pa ja ne mogu ni da sedim od ovog divljaka unutra!user posted image Evo i sad sam sve nešto pokrivila na stolici

(odgovor članu Mica breskvica)
Direktna veza do poruke: 216
2.2.2010 13:50:43   
Mica breskvica

to zato što sediš na tvrdoj stolici, umesto na TVRDOM .............
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 217
2.2.2010 13:52:15   
NONA79

zaključak?
kako se osjećaš?

kakvo razočarenje mila moja, nego polako pa jovo na novo dok ne zakuca mlađani s druge strane i kaže što je mnogo, mnogo je evo izlazimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 218
2.2.2010 13:54:19   
Modessty
Iju Micooo! Sram te bilo user posted image user posted image

Nona videću danas dal se mm i dalje plaši ili bi da ponoviuser posted image

(odgovor članu NONA79)
Direktna veza do poruke: 219
2.2.2010 13:56:27   
Anoniman
 Mod draga čestitam! user posted image

(odgovor članu NONA79)
  Direktna veza do poruke: 220
2.2.2010 13:57:27   
NONA79

predlož masiranje međice, pa ako odoli svaka mu častuser posted image user posted image user posted image
ja mm ne smijem u oči da pogledam kad primijetim da mu je do sexa, odmah je spreman samo nabaci kezuser posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 221
2.2.2010 14:03:01   
Anoniman

predlož masiranje međice, pa ako odoli svaka mu častuser posted image user posted image user posted image
ja mm ne smijem u oči da pogledam kad primijetim da mu je do sexa, odmah je spreman samo nabaci kezuser posted image

... stvarno nisam imala problema sa mm željom u user posted image ( a ni sa svojom !user posted image ) ... prosto sam se pitala kako sam mu toliko privlačna a sebi sam bila sva bucmasta, otečena....user posted image
... Ljubav, bona! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NONA79)
  Direktna veza do poruke: 222
2.2.2010 14:05:11   
Modessty
kaliopi ja sam i pitala mm sinoć kako to da sam mu privlačna ovako ogromna. A on se samo nacerio i reko da sam mu sladja nego ikada. user posted image user posted image Da nisu i njega udarili trudnički hormoni user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 223
2.2.2010 14:05:21   
NONA79
mm kaže daj da se uvalim u tu mekotuuuuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 224
2.2.2010 14:06:16   
Modessty

mm kaže daj da se uvalim u tu mekotuuuuuser posted image user posted image user posted image

o božeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NONA79)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Zensko ime
Maryjana

Koje vam se ime vise svidja?

Nikolina (48%)

Nina (52%)

Ukupan broj glasova: 232

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here