|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sex u trudnoći
1.2.2010 20:34:31   
Verus
OTi, sve ostalo u nasoj vezi je isto, osim sexa.  Kuva nam veceru, ili zajedno, jer ja volim da uskocim, gledamo filmove, on sve obavlja po kuci, i soping, jer ja ne smem, ma sve je isto kao i pre, uopste se nismo udaljili kao par, osim eto taj deo, a meni to bas nesto nedostaje/  Al dobro, bicu strpljiva, pa da poradimo na tome kad se oporavim od porodjaja....sta ja znam, mozda meni treba fizicki kontakt da bi se osetila blisko sa nekim, a njemu ne mora biti to?  Jos ga ja pitam: "Jel mislis da smo se udaljili", onako neobavezno,  a on kaze "Ne nimalo otkud ti to??", cak mu nisam rekla na sta mislim...a sanjam non stop da vodimo ljubav skoro svako vece.
IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image mina tebe sam cekala.  Ma zene, ispasce da je on ovde najgori covek kakvim ga pravim...ja sam mozda razmazena, pa ne dobijam onoliko ljubavi i paznje koliko bi ja sada htela, stvarno nekada ne znam jel ja preterujem ili je stvarno lose?  Mislim, covek se ne zali sto ne smemo da imamo sex, ne trazi "pomoc" sto bi OTI rekla, a ja valjda bih da imam bar ta pipkanja kada ne smemo nista druga, a nekad imam osecaj da on ni to ne bi?  Tj. pre je uvek bio napaljen oko mene, a sada bas ne, pa mora biti trudnoca, debljina promena tela i izgleda sta drugo??  ILI im je to cudno sad sto je to dete tu i cuje sve?

Verus ni moj ne trazi vise ni pomoc...jednostavno oboje nas je popustilo!!!

A je l te ljubi? je ol te mazi? je l pokazuje tu vrstu paznje>????

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 176
1.2.2010 20:35:27   
minavb
Evo kako ja gledam na stvari. To si i dalje ti. Ok, trudna si, malo si se promenila, ali si to i dalje ti, ista ona zena koja ga je uzbudjivala i koju je zeleo. Ne vidim zasto bi izgubio zelju za sexom, pa i ako vec jeste, reci trudnoj zeni da vise nmas zelju za sexom je krajnje sebicno. Zena je vec dovoljno pogubljena zbog ogromnih promena u zivotu, dodatno je opterecivati razocaravati takvim priznanjima nikako nije fer. Neka precutii, suzdzi se, izbori se sa tim, mozda mu je taj problem privremen i zelja mu se vrati cim vidi da njegovo dete uspavljuje ista ona zena koju je zeleo i koja je ponovo lepa i pozeljna. Razumem sta te brine, citavog zivota su me bas te brige mucile i plasila sam se roditeljstva jer sam mislila da moze ozbiljno da ugrozi bliskost izmedju dvoje ljudi. Mm mi svaki dan govori da sam lepa, da se nisam promenila, da mi je lep stomak, guza...plasi se sexa jer me boli stomakod napora, ali me podseca da sam ista ona zena, da se njemu nisam promenila. I moj pravi greske zbog kojih mu zameram, ali sam mu mnogo zahvalnija zbog ovih stvari. Mnogo mi je vaznije sto se osecam kao lepa i pozeljna trudnica, nego da je procitao 1000 tekstova o deci i trudnoci.
Mnogo me ljuti tm.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 177
1.2.2010 20:37:47   
Verus
Ovako i ja...on je jednom prasnuo i rekao mi da sta god on da radi za mene, ja nisam nikada zadovoljna...kazo mi da mzoda treba da nadjem drugog muza ako mi on nije dobar=a ja mu kazem: ti nadji drugu zenu!!  A on meni kaze mirno: "Ja nisam taj koji se zali, ti si meni dobra, ti si ta koja stalno nesto trazi"....a skoro mi kupio lepe mindjuse sa bisercicem, onako visece, i kaze:" Vidim da volis te tako sa biserima, a nemas visece"....joj bas sam kobila

MA ima to veze i sa nasim hormonima..mene moj ljubi, pazi, mazi, daje mi komplimente svaki dan a meni danas palo na pamet: "a sto mi nista nije kupio vec mesecima? a zasto me nicim lepim ne iznenadi?"
ma daj...mm je divan i predivan i raznezen a ja trazim stalno vise i vise i vise!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 178
1.2.2010 20:38:40   
Anoniman
Verus, ja mislim da je to samo, i iskljucivo strah za bebino zdravlje, i nista vise od toga. Da postoji neki problem, to bi sigurno osetila i na nekom drugom polju, a posto je i dalje divan muz-puz, ja bih to prepisala strahuuser posted image Imacete ceo zivot da se sexate, nadoknadicete, i mislim da to nema veze sa tvojim izgledom niti bilo cim tako povrsnim, ipak ste vi dugo zajedno, i kako mi se cini, u vrlo srecnom odnosuuser posted image to ne moze neko cija ljubav nije ona prava, koja za cas prevazidje ovakve probleme i preprekeuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 179
1.2.2010 20:40:05   
lothroniell
Slazem se sa Nedjom u potpunosti!

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 180
1.2.2010 20:41:22   
LillyT
Samo da prijavim da smo i mi nesto utihnuli, nismo se dve-tri nedelje, pa sam se ja izbedacila i rekla mu da je to zbog moje debljine, uf, bas sam ga rastuzila jer nije mogao da veruje odakle mi ta glupost. Jednostavno, nesto smo se poplasili, vise on, manje ja, jer me je par puta zabolelo (mozes misliti, zaboleo me malo stomak, a njemu je to bilo strasno). Ali eto i da se pohvalim, danas smo se pocastili.

Verus, pricaj sa njim, mozda i nije tako kao sto mislimo, a ako jeste, od mene ce da dobije  user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 181
1.2.2010 20:42:00   
Verus
joj mina, tako me uvek slatko nasmejes, bas si mi simpaticna kad si tako prznicauser posted image mi smo par puta probali sex i sto kaze Mod bilo je cudno, bili smo oboje uzbudjeni ali nekako nismo smeli "do kraja" vise on nego ja zbog straha za bebu...i razumem ja to-rekao je da ne daj boze da sam u ranoj trudnoci krvarila ko sto jesam, a da smo vece pre toga imali odnose, da bi on lepo mogao da se ubije.  A opet, juce citam u onoj knjizi Sta da ocekujete dok cekate bebu, da i oni prolaze kroz puno promena, zajedno sa nama...mozda ja nemam uvida i ne mislim na to kako njemu sve ovo pada, sve ove promene?  Ili previse kenjkam?  I taaako, lupam glavu ceo dan-pogotovo otkada ne radim...vise bih volela da mogu ici na posao svaki dan, pa da ne mislim na sve ove gluposti!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 182
1.2.2010 20:42:20   
Anoniman
Verus, posle porodjaja...kad se ja i ti doteramo u red...pravac prodavnica ...sexy ves, stikle, bezobrazan outfit i napad...ima oci da im ispadnu a ...da im eksplodira!!!!

ju, sta sam rekla...odoh sad odavde...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 183
1.2.2010 20:44:42   
Verus
Nedjouser posted image zajedno smo vec 16 godina, svaki dan bez prekida, i veoma smo srecni...ne znam dal ja bilo sta sto on kaze shvatam lose jer sam verovatno negde duboko nesigurna u sebe?  A to za bebino zdravlje je tako, pisala sam sad bas o tome, on kaze ne zeli nesto da uradi da je ne povredi....naravno, sad nam je to sve vec zabranjeno otkada mi predi prevremeni porodjaj...nadam se da ce se ipak stvari normalizovati kasnije.
IZVORNA PORUKA: Nedja

Verus, ja mislim da je to samo, i iskljucivo strah za bebino zdravlje, i nista vise od toga. Da postoji neki problem, to bi sigurno osetila i na nekom drugom polju, a posto je i dalje divan muz-puz, ja bih to prepisala strahuuser posted image Imacete ceo zivot da se sexate, nadoknadicete, i mislim da to nema veze sa tvojim izgledom niti bilo cim tako povrsnim, ipak ste vi dugo zajedno, i kako mi se cini, u vrlo srecnom odnosuuser posted image to ne moze neko cija ljubav nije ona prava, koja za cas prevazidje ovakve probleme i preprekeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 184
1.2.2010 20:45:35   
Verus
user posted image e to sam ja rekla, nadrljao si: on kaze "jedva cekam!"

Verus, posle porodjaja...kad se ja i ti doteramo u red...pravac prodavnica ...sexy ves, stikle, bezobrazan outfit i napad...ima oci da im ispadnu a ...da im eksplodira!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 185
1.2.2010 20:46:58   
lothroniell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A posle tako opravljene, kada nam bebe malo porastu ostavimo muzevima da ih cuvaju a mi sa foruma se pokupimo i namontirane u ludovanje sa Verus na celu kolone... user posted image

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 186
1.2.2010 20:47:24   
Anoniman
a da te napada stalno verovatno bismo ovde pisale:
"kakav sebicnjak, kako ne misli na to dete i na opasnosti..."
Zato verus...relax!!!!

ajde da ove bebe dodju zive i zdrave i na vreme..
lako cemo posle..,..
libido je ionako u glavi!

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 187
1.2.2010 20:48:47   
Mishica 77

Juli toliko dugo vec nemamo sex da on kaze da vise nema zelju...priznao mi je cak i da se nije pipkao, kaze ne seca se....sinoc smo se maalo pipkali ali meni to sve nekako nije bilo to...ili je to sve u mojoj ludoj, hormonskoj glavi???

Iskreno, ne znam ni jednog muškarca koji je izgubio želju.
Tu je, samo trebaš da ga podsetiš.
A naši hormoni rade svoje, činjenica je. 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 188
1.2.2010 20:49:11   
Verus
Uf sto si u pravu!  E sad se bolje osecam, Boze sto vas volim! 

ps: eto kakav sam kreten pun hormona, treba mi samo po koja rec da mi bude boljeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 189
1.2.2010 20:50:49   
lothroniell
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 190
1.2.2010 20:52:07   
minavb

j  A opet, juce citam u onoj knjizi Sta da ocekujete dok cekate bebu, da i oni prolaze kroz puno promena, zajedno sa nama...

Ja sam ovu knjigu bacila. Boli me uvo sta mi se desava i menja, ja sam ista! Nisam smitana, glupa, debela trudnica sa otecenim nogama, prosirenim venama, hemoroidima, sindromoma karpalnog tunela...kad god sam citala tu knjigu, osecala sam se budjavo.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 191
1.2.2010 20:53:39   
Anoniman
Ne mislim Verka da si nesigurna u sebe. 16 godina ste samo vas dvoje, a sad ce vas biti troje, i skroz ce vam se promeniti prioriteti. Normalno je da strahujes za vas odnos u buducnosti, ali to ce, sigurna sam, proci, i sve ce se vratiti na staro, videces. Koliko god da ste cekali i zeleli bebu, strah uvek postoji, jer je to strah od nepoznatog, zivota sa divnim, malim, zahtevnim bicem, i nikad se ne zna sta taj zivot nosi. Mozda zato sad toliko razmisljas o vasem odnosu, ali je neminovno da se on menja-ne na bolje, ne na gore, nego jednostavno-rasteuser posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 192
1.2.2010 20:54:03   
lothroniell
Ha ha! Koji si ti lik! user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: minavb

j  A opet, juce citam u onoj knjizi Sta da ocekujete dok cekate bebu, da i oni prolaze kroz puno promena, zajedno sa nama...

Ja sam ovu knjigu bacila. Boli me uvo sta mi se desava i menja, ja sam ista! Nisam smitana, glupa, debela trudnica sa otecenim nogama, prosirenim venama, hemoroidima, sindromoma karpalnog tunela...kad god sam citala tu knjigu, osecala sam se budjavo.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 193
1.2.2010 20:57:19   
Verus
user posted image ja sam ona sa sindromom karpalnog tunela
Otkada ne radim vise mi noge ne oticuuser posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 194
1.2.2010 20:57:59   
minavb
Eto, da nisi citala knjigu, ne bi ga ni dobila!

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 195
1.2.2010 20:59:35   
Anoniman

Sada sam setila nečega....jedan moj prijatelj mi se užasno nabacuje od kada mu je žena zatrudnela, toliko da mi se gadi, stalno dahće, ma fuj, fuj, fuj......kaže da mu nedostaje sex,....i rekla sam mu kako ga nije sramota....user posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 196
1.2.2010 20:59:37   
Verus
Nedjo, mnogo si mudra zena.  Moram vam priznati da sam se osecala kao go*** pre neki dan, misleci o nasem odnosu, a ova beba mi je sve, i toliko sam je zelela i cekala, ali valjda je to sve normalno, sve je to deo  tog nekog rasta o kom ti pricas.  On toliko jedva ceka i nekako me sramota da mu i kazem sta nekada osecam, jer on kao otac jedva ceka, ne boji se promena (pricali smo o tome), a ja se bojim, a ja cu biti mama! 
IZVORNA PORUKA: Nedja

Ne mislim Verka da si nesigurna u sebe. 16 godina ste samo vas dvoje, a sad ce vas biti troje, i skroz ce vam se promeniti prioriteti. Normalno je da strahujes za vas odnos u buducnosti, ali to ce, sigurna sam, proci, i sve ce se vratiti na staro, videces. Koliko god da ste cekali i zeleli bebu, strah uvek postoji, jer je to strah od nepoznatog, zivota sa divnim, malim, zahtevnim bicem, i nikad se ne zna sta taj zivot nosi. Mozda zato sad toliko razmisljas o vasem odnosu, ali je neminovno da se on menja-ne na bolje, ne na gore, nego jednostavno-rasteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 197
1.2.2010 21:00:37   
Verus
user posted image user posted image

Joj anonimna fuj, kakav skot..kako ga nije sramota!?

Eto, da nisi citala knjigu, ne bi ga ni dobila!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 198
1.2.2010 21:05:36   
Anoniman
Joooooj Veki prvo da te user posted image user posted image user posted image
...a šta mislim povodom ponašanja tm ... mislim da je mina sve rekla...a i OTI , srce moje, kako samo misli na sexy shop! user posted image Nego šta! user posted image

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 199
1.2.2010 21:15:37   
Anoniman
Nemoj ti nama da se sikiriki, nego izdzi jos malo, pa te ceka uzivanje u novom zivotu ciju lepotu ne mozes ni da naslutisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

laz
afrodita

Kada lazete?

nikad (12%)

uvek (2%)

ponekad (43%)

kada me nagovore (0%)

kada ne zelim da ne povredim drugog (18%)

samo kada spasavam sebe (25%)

Ukupan broj glasova: 138

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here