|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
7.4.2010 13:15:49   
bebironcic
Svako od nas moze reci sta misli,ali ipak je Anita ta koja treba da odluci sta ce i kako!

< Poruku je uredio bebironcic -- 7.4.2010 13:16:22 >

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 526
7.4.2010 13:16:50   
Mari86
IZVORNA PORUKA: bebironcic

Svako od nas moze reci sta misli,ali ipak je Anita ta koja treba da odluci sta ce i kako!

slazem se user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 527
7.4.2010 13:17:07   
Rivana
Osetljiva je ovo tema, samo jadna zena prolazi kroz pakao, moja mama od te prevare mog oca i razvoda, za uspomenu je dobila visok pritosika, i na lekovima za pritisak je od 27 godina, tesko je to!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 528
7.4.2010 13:18:15   
jelena038
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: minavb

Izgleda. Molim da moderator obrise sve poruke sa pravnim zavrzlamama, mislim da Anita ne treba sada da cita takve stvari.

svasta. anita da nije u stanju da cita bilo sta, ne bi pisala ovde! nije bolesna, ako joj muz ima sex sa strane!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 529
7.4.2010 13:18:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Čekajte, bre, ljudi, vi ste Anitu i razveli i šta sve ne.

mislim da ovo nema veze sa Anitom..nego uopste...

mada nema veze ni sa prevarom...

hmuser posted image

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 530
7.4.2010 13:19:51   
jelena038
i osim toga, kamo srece da mnoge neobrazovane i neobavestene, a mucene zene imaju mogucnost da znaju sva svoja prava!!! 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 531
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 13:20:17   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 532
7.4.2010 13:20:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Poteglo se pitanje da li će da ga izbaci ili će da ode ona... Ja sam samo rekla kako bih ja donela odluku.

A dodala bih još da meni ne bi bila satisfakcija da švalerku nazove predamnom i kaže joj da je gotovo, jer to po meni nije garant ničega.

U pravu si Tasho, jer vec u sledecem trenutku kad bude bio sam moze je nazvati i reci da je morao to i to da joj kaze zbog zene!

slazem se da nije garant ali je test...a to sto nece to da uradi...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 533
7.4.2010 13:21:02   
choopa choops
Meni ovdje nista nije jasno??? user posted image user posted image

Pitanje je da li je ta cura znala od pocetka da je on ozenjen, ako jeste onda user posted image , ako nije ja joj onda ne sudim. Nije nista kriva. Zaljubila se. Ima jednako pravo na njega kao bilo koja druga. Pa makar i supruga.
Sledeca stvar, zene koje su toliko "hrabre" (ja imam drugi naziv za to), da oproste muzu prevaru onda treba da pojedu gouser posted image no i da cute o tome do kraja zivota. A ne da zvocaju o tome juce, danas, sutra.
Dijete svakako iskljuciti iz cijele price, ne dobijati ili oduzimati poene na osnovu djeteta. To je Bogohulno.

Izvinite sto ja to ovako direktno, narocito jer vas  ne poznajem tako dobro pa mozda ne bi trebala komentarisati, ali skocio mi zivac kad sam procitala ovu temu. Slika iznad user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 534
7.4.2010 13:21:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

kad se setis koliko ste zajedno gladovali za taj krov nad glavom, i to malo kezavo, ma ne moze jedna svaleracija i jedna droljica da prismrdi, a ne da porusi! anita, sreco, nateraj ga da digne jos jedan kredit, za letovanje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da...i onda ti sa klincem lepo odes na more...

jao kad se setim koliko je ISTI TI!!!!!
sunce malo..

letovanje!!!!letovanje!!!!letovanje!!!!letovanje!!!!

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 535
7.4.2010 13:22:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Rivana

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Poteglo se pitanje da li će da ga izbaci ili će da ode ona... Ja sam samo rekla kako bih ja donela odluku.

A dodala bih još da meni ne bi bila satisfakcija da švalerku nazove predamnom i kaže joj da je gotovo, jer to po meni nije garant ničega.

U pravu si Tasho, jer vec u sledecem trenutku kad bude bio sam moze je nazvati i reci da je morao to i to da joj kaze zbog zene!

slazem se da nije garant ali je test...a to sto nece to da uradi...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

To jeste OTI.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 536
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 13:23:31   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 537
7.4.2010 13:27:51   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: gagi

Ima jednako pravo na njega kao bilo koja druga. Pa makar i supruga.

Ne slazem se sa tobom kako ce jedna dronfulja imati ista prava kao i njegova zena ma daj............

i ja se ne slazem sa ovim!
A ta mala ako je vec znala da je ozenjen onda je teskauser posted image a,ako nije znala to je vec druga prica,ali se valjda onda trebala trgnuti kada je saznala!Ili joj naprosto to nije bitno.Ali po onome sto nam je A nita pisala u vezi te bednice,da mora A nitin muz sam da joj kaze ja onda mislim da je ipak bila svesna i da je znala da se upusta u vezu sa ozenjenim covekom!I mnogo sam besnauser posted image ovakve stvari me izludjuju!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 538
7.4.2010 13:28:40   
bebironcic
Boze sta smo sve napisale,a nasoj Aniti je ionako teskouser posted image

< Poruku je uredio bebironcic -- 7.4.2010 13:30:00 >

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 539
7.4.2010 13:29:28   
jelena038
IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: jelena038

kad se setis koliko ste zajedno gladovali za taj krov nad glavom, i to malo kezavo, ma ne moze jedna svaleracija i jedna droljica da prismrdi, a ne da porusi! anita, sreco, nateraj ga da digne jos jedan kredit, za letovanje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da...i onda ti sa klincem lepo odes na more...

jao kad se setim koliko je ISTI TI!!!!!
sunce malo..

letovanje!!!!letovanje!!!!letovanje!!!!letovanje!!!!

i to sto duze, kad vec nemas ogranicen odmor, jer ne radis, onda mozes i mesec dana! user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 540
7.4.2010 13:30:36   
choopa choops

Ima jednako pravo na njega kao bilo koja druga. Pa makar i supruga.

Ne slazem se sa tobom kako ce jedna dronfulja imati ista prava kao i njegova zena ma daj............

Napisala sam ako nije znala da on ima suprugu. Onda nije dronfulja vec jedna od mnogih zaljubljenih djevojaka koje srecemo svaki dan.

Ako je znala, onda je dronfulja user posted image

Direktna veza do poruke: 541
7.4.2010 13:32:06   
jelena038

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Pitanje je da li je ta cura znala od pocetka da je on ozenjen, ako jeste onda user posted image , ako nije ja joj onda ne sudim. Nije nista kriva. Zaljubila se. Ima jednako pravo na njega kao bilo koja druga. Pa makar i supruga.
Sledeca stvar, zene koje su toliko "hrabre" (ja imam drugi naziv za to), da oproste muzu prevaru onda treba da pojedu gouser posted image no i da cute o tome do kraja zivota. A ne da zvocaju o tome juce, danas, sutra.
Dijete svakako iskljuciti iz cijele price, ne dobijati ili oduzimati poene na osnovu djeteta. To je Bogohulno.

Izvinite sto ja to ovako direktno, narocito jer vas  ne poznajem tako dobro pa mozda ne bi trebala komentarisati, ali skocio mi zivac kad sam procitala ovu temu. Slika iznad user posted image

a ja mislila nesto novo cemo da procitamo u ovolikom postu.. pa znas kako, sve to stoji, ali kakve to veze ima sa hemijom??? ni sama anita ne zna da li mu oprasta, ili ne, a ti joj vec porucujes sta da jede??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 542
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 13:32:56   
Brisani korisnik

Direktna veza do poruke: 543
7.4.2010 13:34:49   
Anoniman
NA RR SAM PISALA DA BIH SE MALO RASTERETILA I ČULA PO NEKI SAVET.NE ŽELIM DA SE OD MOJE SITUACIJE PRAVI CIRKUS I SVAĐA MEĐU NEISTOMIŠLJENICIMA.PREĐITE NA DRUGE TEME....

ovo sam upravo primila od anite.....sa tom curom je kraj i dogovorili su se da probaju ponovo, dao je reč...ako ne bude dao SVE od sebe ostaviće ga....i toliko.....

moram da napomenem da sam je jednom videla u životu, razmenila broj jer jedno takvo raspoloženo i zabavno stvorenje mi je pored drugih cura ulepšalo beogradsko popodne..... a onda ovu subotu ujutru tresla od njenog plača preko telefona.....ODMAH JOJ REKLA SVOJE MIŠLJENJE SA PRETHODNE STRANE,ALI NE I ZAUZIMALA ČVRST STAV JER TO JE NJEN ŽIVOT...ONA ga živi onako kako želi i ja to poštujem...

ZAHVALJUJE SE SVIMA I POZDRAVLJA VAS!!!!

Direktna veza do poruke: 544
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 13:36:57   
Brisani korisnik

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 545
7.4.2010 13:38:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: choopa choops

ja ovo nisam mogla...kada sam bivsem "oprostila" prevaru nisam mogla da cutim..izlazilo je iz mene kao otrov...buktalo kao vatra...nisam to mogla...

Direktna veza do poruke: 546
7.4.2010 13:38:26   
Rivana
Ni ja user posted image

Direktna veza do poruke: 547
7.4.2010 13:39:36   
Mari86
Cirkus....jako gruba rec....

Ja sam zavrsila sa pisanjem na ovoj temi...za sve...

No comment...

Dobro se dobrim vraća :)

Direktna veza do poruke: 548
7.4.2010 13:40:11   
cipiripi
konacno ste shvatile...jbg...
uvek ali uvek se od necijeg problema napravi cirkus i sprdacina!

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 549
7.4.2010 13:42:04   
choopa choops
Znala je glupaca imas par predhodnih postova pa procitaj.Kako joj nije zao djeteta user posted image majku joj njezinu,imali ona roditelje joj Boze sta i ja pricam tacno sam iznerviranauser posted image

Nisam nasla da je znala. Promaklo mi je, zato sam napisala 'ako' i 'ako nije'. Izvinjavam se.

jelena038 ne znam kako mislis da joj porucujem sta da jede? user posted image Samo sam iznjela svoje misljenje. I inace imam takav stav o prevarama, oprostima i slicno, pa makar se i sama nasla u takvoj istuaciji jednoga dana. (a cvrsto se nadam da necu ).

Anyway, zelim Aniti da rjesi svoj problem na najbolji moguci nacin.

Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

SEX

Koliko traje vaš sexualni odnos uglavnom?

5min (11%)

15min (38%)

30min (35%)

45min (10%)

60min (1%)

više od 60min (5%)

Ukupan broj glasova: 133

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here