Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:19:15
|
|
|
|
simke
|
Eh,samo da ste mi malko blize Skoknula bih na jednog pivkana
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:21:22
|
|
|
|
eugenija
|
Ebemuu daljinu... Videćemo se u NS! (Poneću pivo )
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:31:31
|
|
|
|
simke
|
Ju ne moras da nosis pivo,toga imamo na izvoz Za dolazak
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:34:27
|
|
|
|
jelena038
|
racunajte i na mene ako moze u julu, samo da dobijem otkaz
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:38:24
|
|
|
|
eugenija
|
Važi Jelo, idemo za NS!
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:40:08
|
|
|
|
pepino
|
Eugi jesi i ti Srbijanka,mislim rodom otamo?
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:41:31
|
|
|
|
diamond
|
kazu ljudi, a ja im verujem da Novi Sad i Banja Luka jako podsecaju jedan na drugi!!! ali stvarno!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:43:02
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: pepino Eugi jesi i ti Srbijanka,mislim rodom otamo? Polutanka , tata mi je rođen u Zemunu, živi u Vojvodini na relaciji Bačka Palanka-Novi Sad, a mama mi je Banjalučanka.
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:43:22
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: diamond kazu ljudi, a ja im verujem da Novi Sad i Banja Luka jako podsecaju jedan na drugi!!! ali stvarno!!! Istina!
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:43:30
|
|
|
|
jelena038
|
dodji da proveris
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:46:47
|
|
|
|
diamond
|
bila pre 4 god i bilo mi je super, imam kumove tamo ali nesto slabo idem...a bas mi se dopalo..obozavam taj vas temperament, smisao za humor i druzeljubivost...pravi ste!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:48:34
|
|
|
|
jelena038
|
raja moj muz to definise sa: evo ova moja, dosla na pet sati, ostala deset godina
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:50:03
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:50:50
|
|
|
|
eugenija
|
Raja i po! Sve za raju! Viva la Banja Luka! Oleooo leee
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:51:11
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: pepino Eugi jesi i ti Srbijanka,mislim rodom otamo? Polutanka , tata mi je rođen u Zemunu, živi u Vojvodini na relaciji Bačka Palanka-Novi Sad, a mama mi je Banjalučanka. Vidim ja ti pises ekavski,pa sam pretpostavila da ili si zivjela u Srbiji neko vrijeme ili ti je neko od roditelja porjeklom otamo! Ja Eugi htjedo postaviti svoja jajca,zbog kojih ne dodjo na susret ,kad ono nemam pojma o postavljanju slika....
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 22:53:12
|
|
|
|
diamond
|
kod kuma na svadbi je bilo...fantazija...ja takvo veselje nisam videla ni u filmu...
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 23:35:42
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 evo ova moja, dosla na pet sati, ostala deset_ godina Sa tedencijom "do kraja života" ukoliko je Rusi ne pozovu Diamond, gde si bila na svadbi? Hvala ti za lepe komplimente o bl-učanima
< Poruku je uredio eugenija -- 3.4.2010 23:36:04 >
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 3.4.2010 23:47:20
|
|
|
|
eugenija
|
Pepi, a što se ti toliko raspituješ za mene?
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2010 0:00:31
|
|
|
|
pepino
|
Doimas mi se!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2010 0:02:46
|
|
|
|
eugenija
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2010 0:06:15
|
|
|
|
pepino
|
Sad ozbiljno,nemoj misliti da imam neke skrivene misli ili poruke,posebna si zena,takve se rijetko srecu,to mislimo svi ja mislim na RR,pametna,neobicna,jaka,zanimljiva,pozitivna,.... Pa pitam iz radoznalosti,takva sam ti ja,inspektor Blaza!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2010 0:15:54
|
|
|
|
eugenija
|
Mi smo tvoji kljunovi Hvala puno!
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2010 0:17:09
|
|
|
|
pepino
|
Nema na cemu,i drugi put,samo sam iskrena....!!!!
|
|
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2010 18:54:50
|
|
|
|
NadaR
|
Evo i mene .. . Napokon stigla u civilizaciju Susret je bio divan,djevojke su sjajne! Zaista sam uzivala! Eh ovako .. Gagi , nju sam prvu nasla . Divna je ,podsjeca me na Gabi iz Ocajnih domacica Brzo hoda,brzo prica ... Cini mi se da je kod nje ono > sto na umu , to na drumu ... iskrena,spontana i ne bih joj dala vise od 18 god Jelena , takodje divna, jako slicna Gagi . Vedra, jednostavna! Eugi nasa ... toliko divna, pozitivna ... Pricala nam je o mami , toliko emotivno da smo drhtale i oci su nam zasuzile ... Ona je stijena! Viktor ... malo , presladak mali mis ... dobrica , stojicki je podnio kafenisanje ludih teta ... Eto , nadam se da djevojkama nisam bila bas toliko dosadna i da ce me pozvati na novo druzenje!
|
|
RE: RR susret u Banjaluci! 4.4.2010 18:59:20
|
|
|
|
guppy RR
|
JaooooooJJJ ja uvek propustim ta vaša druženja. Ajde pošaljite mi neku sliku i kratku reportažu, pa da stavimo u članke za uspomenu.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?