Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.2.2010 3:09:15
|
|
|
|
sneniandjeo
|
mr.sci.dr Igor Pljesa pogresila si u prezimenu...i slazem se sa tobom da je najbolji Ginekolog-Akuser...moj je doca nekih 7 godina...a i jako veliki prijatelj...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.2.2010 3:42:50
|
|
|
|
garavusa71
|
Ja mislim da je ipak lakse vama u BG-u, ja ovde u Cacku nemam poverenja ni u koga. Bruka sta se radi, a imam neku vezu kao, ali ne vredi kad nemam poverenja, super je kada imas poverenja u svog docu, uzas je ovako, ne mogu zbog te glupe veze ni da joj kazem sve sto me muci
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.2.2010 9:40:56
|
|
|
|
Markovicka
|
IZVORNA PORUKA: OTI Jao Markovicka...divno!!! evo opet kmecim kao kreten...suze... divno, predivno...jos jednom cestitam!!! divno! Hvala Oti i ostale cure, drago mi je da vam se svidja Razmisljala sam da li da pisem ili ne ali drago mi je da jesam, nekako sve ima mnogo veci smisao i znacenje kad pises o tome. Ipak ne treba gledati na porodjaj kao na nesto sto valja zaboraviti( to svi govore zaboravices muke...) Nisam i necu, ali sve je to skupa jedno jedinstveno iskustvo davanja ...koje se nastavlja
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 8.2.2010 9:47:05
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Markovicka Hvala Oti i ostale cure, drago mi je da vam se svidja Razmisljala sam da li da pisem ili ne ali drago mi je da jesam, nekako sve ima mnogo veci smisao i znacenje kad pises o tome. Ipak ne treba gledati na porodjaj kao na nesto sto valja zaboraviti( to svi govore zaboravices muke...) Nisam i necu, ali sve je to skupa jedno jedinstveno iskustvo davanja ...koje se nastavlja Bas lepo receno (i prica ti je lepo opisana, onako kako ja volim)
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.2.2010 3:18:48
|
|
|
|
Tatamata
|
BabyG je poslala svoju porodjajnu pricu: One najjače bolove sam imala u hodniku, huh, čekajući da doktorka dođe. Bila sam skroz otvorena, što osoblje MRZI! Svi su počeli da se dernjaju, da pametuju: 'Što nisi došla ranije?! Šta si čekala do sad?! Što si bila u gradu kad si znala da si otvorena?!' Bla, bla.. U samom startu su se poneli kao debili, jer im je najlakše da nakače ženu na indukciju i da oni odrede kad ćeš da se porodiš! Neka 'ljubazna' sestrica me je odvela u box, a onda... Pošto mi vodenjak nije pukao, morali su da ga probuše. Doktorka ga je probušila, onako sva nervozna, i okupala se u istom trenutku! I sad se slatko nasmejem kad se setim toga. One sestrice vrisnuše: 'Jao! Strašno! Užas!'. Pa, da sam ciljala, ne bi je tako okupala! Ko joj je kriv... I ustade žena i ostavi me da ležim, dok ona ode da se presvuče. Strašno! Pročitajte više…
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.2.2010 8:40:04
|
|
|
|
BabyG
|
IZVORNA PORUKA: Markovicka Hvala Oti i ostale cure, drago mi je da vam se svidja Razmisljala sam da li da pisem ili ne ali drago mi je da jesam, nekako sve ima mnogo veci smisao i znacenje kad pises o tome. Ipak ne treba gledati na porodjaj kao na nesto sto valja zaboraviti( to svi govore zaboravices muke...) Nisam i necu, ali sve je to skupa jedno jedinstveno iskustvo davanja ...koje se nastavlja Malo sam ogorčena na zaposlene u Betaniji, pa neću da komentarišem njih. Drago mi je što ste vas dve dobro! To je jedino bitno! Ljubim vas puno..
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.2.2010 9:29:33
|
|
|
|
*Alexx*
|
BabyG, pa tvoja priča je SUPER! Ti si to brzinski
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.2.2010 10:27:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Baby G...mislim da nisi mogla bolje proci!Super!Bas mi je drago!!!Zalim ti sada da uzivas sto vise mozes sa mlom princezom !!!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.2.2010 11:21:34
|
|
|
|
BabyG
|
Hvala drage moje! Znam da nije moglo brže! U 18:35h sam bila ispred 'TEMPA', a u 19:59h sam se porodila.. Hvala dragom Bogu na tome!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.2.2010 12:57:01
|
|
|
|
Anitaaa
|
bravo baby
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 17.3.2010 23:58:26
|
|
|
|
Tatamata
|
I Anajid je sa nama podelila svoju porođajnu priču, hvala Anajid! Oko 6 ujutro bolovi su postali baš jaki, ja trpim, trpim, uspevam malo predisati, međutim uskoro mi kreću lagano i naponi. Čujem babice i doktore kako piju kafu, zvone šoljice, kašičice a ja boga molim da dođu već jednom. Od jednom upadaju doktorica i dve sestre, govore mi da probam na boku, ja se napnem i beba polako kreće, ali ipak me okreću na leđa. Pročitajte više…
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.3.2010 10:23:29
|
|
|
|
*Alexx*
|
Super, Anajid, rekla bih da je bio baš lak porođaj U stvari, ni jedan porođaj nije lak, ali kad čujem neke priče, tvoja je super!
< Poruku je uredio Alexx RR -- 18.3.2010 10:24:15 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.3.2010 12:05:01
|
|
|
|
anajid
|
Tako je Alexx,i ja kad cujem neke slucajeve,mislim da je to kod mene sve super islo,bez indukcije,bez epidurala sve prirodno i opet sve dobro proslo!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.3.2010 12:29:05
|
|
|
|
Anitaaa
|
anajid,bravo svaka čast...sve je proteklo relativno lako
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 18.3.2010 15:17:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Anajid, drago mi je da pročitam ovako lepu i opuštajuću priču ....! Imala si lagan porođaj - super! A dečkić je mašala ! Svaka čast!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 20.3.2010 19:30:24
|
|
|
|
BabyG
|
Anajid!
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.3.2010 7:50:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da cu moju danas da posaljem...bicu prilicno detaljna ako ne zamerate...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.3.2010 22:12:54
|
|
|
|
Tatamata
|
Jovana13 je sa nama podelila iskustvo porođaja. Bravo Jovana!!! Meni je tih 5 min bilo najduže u životu... Odem u porođajnu salu, daju mi kiseonik pošto mi je bilo muka i kreće porođaj... Napela sam se par puta i vidim dole malu crnu glavicu kako izlazi! Tad sam dobila neopisivu snagu i uz sledeći napon beba je izasla i počela da plače! Mojoj sreći nije bilo kraja, svi bolovi su nestali a ja sam samo plakala! Pročitajte više…
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.3.2010 22:21:29
|
|
|
|
sneza24
|
Jovana13 svaka cas_t.Kakav brz porodjaj.
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.3.2010 23:26:14
|
|
|
|
BabyG
|
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 21.3.2010 23:31:30
|
|
|
|
gagana83
|
Bravo Joco Koja te je doktorka poradjala?
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.3.2010 17:23:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jovana baby kako brz porodjaj ... Sto volim kad su price tako pozitivne bez obzira na sve
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.3.2010 17:30:42
|
|
|
|
NadaR
|
Jovana!
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.3.2010 22:06:49
|
|
|
|
Verus
|
OTI, prelepo si napisala pricu...moram priznati: plakala sam...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 22.3.2010 22:27:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Oti,divna si,docarala si kako do sada nije niko!Svaka ti cas_t zeno,ti si pravi zmaj!Suze mi pune oci od dragosti...Ljubim i tebe i Teodoricu siskavu devojcicu !
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?