|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
18.3.2010 9:51:30   
bluka
kod većine žena bude samo jedan vodeći folikul, na desnom ili lijevom jajniku. kod tebe ima više što nije tako često. problem je kad ih nema ili ne rastu.

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 851
18.3.2010 9:52:52   
Suncicabg
Mislim da je uglavnom jedan folikul vodeci.

Direktna veza do poruke: 852
18.3.2010 9:54:05   
sunčica
IZVORNA PORUKA: bluka

kod većine žena bude samo jedan vodeći folikul, na desnom ili lijevom jajniku. kod tebe ima više što nije tako često. problem je kad ih nema ili ne rastu.

kod mene je na desnom vodeći, a na lijevom tri, danas idem da gleda njih, pitam da li postoji mogućnost oplodnje preko ovih folikula na lijevom, ne znam jesam li ovo dobro sročila

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 853
18.3.2010 9:54:18   
zvezdica009
znam da je jedan vodeci, nego jel moguce da na desnom jajniku ne bude bas ni jedan folikul ?

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 854
18.3.2010 9:55:28   
zvezdica009

IZVORNA PORUKA: sunčica

kod mene je na desnom vodeći, a na lijevom tri, danas idem da gleda njih, pitam da li postoji mogućnost oplodnje preko ovih folikula na lijevom, ne znam jesam li ovo dobro sročila

ako narastu do 15 mm onda sansa uvek postoji, tako meni rekao doktor, sad da li je to stvarno tako nemam pojma

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 855
18.3.2010 9:57:24   
sunčica
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

ako narastu do 15 mm onda sansa uvek postoji, tako meni rekao doktor, sad da li je to stvarno tako nemam pojma

bili su mi prekjuče 13 i 15 mmm, na lijevom a na desnom 20 mm
Što se tiče da ti folikuli budu samo na jednom jajniku to je normalno, neki mjesec budu na lijevom, nweki na desnom, nekad na oba itd....

Direktna veza do poruke: 856
18.3.2010 10:00:00   
zvezdica009

Što se tiče da ti folikuli budu samo na jednom jajniku to je normalno, neki mjesec budu na lijevom, nweki na desnom, nekad na oba itd....

suncice ima sanse, mutite samo vi, nikad se ne zna, mozda budu blizanci daj Boze user posted image a kad treba opet da ides kod dr ?

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 857
18.3.2010 10:01:42   
sunčica
IZVORNA PORUKA: zvezdica009

suncice ima sanse, mutite samo vi, nikad se ne zna, mozda budu blizanci daj Boze user posted image a kad treba opet da ides kod dr ?

Idem danas poslije posla, tiuser posted image

Direktna veza do poruke: 858
18.3.2010 10:09:10   
bluka
ja uvijek imam samo jedan, na drugom jajniku ne bude ništa, bez stimulacije.
više ovulacija u toku ciklusa nije baš tko često, dešava se ali nije uobičajeno. a sa više folikula približnih veličina, moguće su i višeplodne trudnoće.

Direktna veza do poruke: 859
18.3.2010 10:14:39   
zvezdica009

Idem danas poslije posla, tiuser posted image

ja tek u ponedeljak posto je meni juce bio tek 4-ti dan ali mi O uvek porani pa sam isla da vidim kako stoje stvari user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 860
18.3.2010 12:15:02   
Marija Magdalena

IZVORNA PORUKA: Marija Magdalena

Bila sam malopre kod ginekologa i kaze da je folikul puko, endometrijum je 9 i da imam velike sanse za user posted image sad samo cekamo user posted image user posted image ... user posted image user posted image ja se nadam da ce za 2oak dana da mi kazu da samuser posted image

Marija draga, ja sam sinoć mutila i danas idem da vidim, juče popodne me je bolio jajnik vjerovatno je juče pukao, ima li šanse ako sam sinoć mutila

Naravno da ima user posted image Drzim ti fige samo napred user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 861
18.3.2010 12:16:37   
sunčica
Hvala ti draga, šta ti radiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marija Magdalena)
Direktna veza do poruke: 862
18.3.2010 12:16:59   
Marija Magdalena
Ja uvek imam samo na desnom user posted image Kaze doktorica da je to normalno tako da nemoj da brines. Bitno je da ih ima a sad gde su je sasvim nebitno user posted image

Direktna veza do poruke: 863
18.3.2010 12:18:47   
Marija Magdalena

Hvala ti draga, šta ti radiš user posted image user posted image user posted image

Mutim, razmucujem user posted image Salim se user posted image
NNista posebno pripreme za vencanje su u toku pa se i sa tim borim. I molim Boga da mi da bar jedno malecno slatko stvorenje koje ce kasnije da mi popije krv user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 864
18.3.2010 13:05:41   
sunčica
HAHAHA
takve su ti bebice, to su slatkiši maliuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 865
18.3.2010 13:49:02   
Marija Magdalena

HAHAHA
takve su ti bebice, to su slatkiši maliuser posted image user posted image user posted image

Jesu sve dok ne progovore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 866
20.3.2010 15:22:44   
suzikju
  evo i ja da vam se pridružim!na velikim sam mukama. spremam se za vto u jevremovoj.danas mi je 16.dan ciklusa,a folikuli su vel9,10,12,13,14mm i pored stimulacije koja je prilično jaka.imam 35.godina i doktorka kaže da su mi jajnici stariji nego što sam ja.ona kaže da će sa takvim stanjem moći da se uradi et,ali se ja plašim da ne bude kasno  jer bi trebalo da mi urade aspiraciju 20.dana ciklusa.da li neka od vas zna nešto o ovome?

< Poruku je uredio Ana RR -- 20.3.2010 16:29:22 >

Direktna veza do poruke: 867
20.3.2010 15:37:33   
Alexis79
Dobrodosla Suzikju,user posted image

veruj svojoj dr. jer koliko sam ja cula u Jevremovoj rade pravi strucnjaci.

Jesu ti folikuli malko manji ,ali nadam se da ce porasti jos malko.

Nemoj da brines

Puno srece i javi sta je bilo

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu suzikju)
Direktna veza do poruke: 868
20.3.2010 16:32:50   
Ana RR
Suzikju, dobro došla na naš forum user posted image

Verujem da ćeš naći odgovore na većinu pitanja, i da će ti biti zanimljivo druženje sa nama user posted image

Molila bih te da ne pišeš ceo post velikim slovima, jer je to protiv pravila foruma.

Pozdrav,
Ana RR

user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu suzikju)
Direktna veza do poruke: 869
20.3.2010 17:26:21   
cipiripi
Suzikju user posted image
Porasce oni ne brini...4 dana za njih je bas puno vremena user posted image
Pratice te i na Uz i ujedno kontrolisati razinu estradiola jer slika na uz ume da pogresi a krv ne...
Oni ce odluciti na osnovu toga kad ce raditi aspiraciju.
Gledace vrednnost E2 preko krvi i velicini vodeceg folikula...
Drzim fige draga... user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 870
21.3.2010 16:53:39   
ZelimBebu
Zdravo devojčice,
dugo me nije bilo, propustila sam doooosta toga, ne mogu da postignem da iščitam sve sto ste pisale u međuvremenu user posted image
Elem, za ovo vreme koliko me nije bilo, odradila sam svoju prvu folikulometriju, poštovala doktorkina uputstva i ispostavilo se (na poslednjoj), da smo izgleda imali odnose baš u momentu ovulacije (14.03.), što se doktorki posebno dopalo. Ali, ono što mene brine jeste što sam već 3 DPO oset_ila užasnu malaksalost, a već 5 DPO i povišenu temperaturu koja je trajala i sutradan (do juče), pila sam neke lekiće ( febricet, ferveks i  defrinol), pa se plašim da mi sada ta prehlada ne poremeti sve i da sam džaba išla na folikulometriju. user posted image user posted image user posted image
Unapred se izvinjavam ako ovo o prehladi nisam trebala da napišem ovde ali zaista ne znam gde bih na drugom mestu.
Sve vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 871
21.3.2010 16:58:11   
cipiripi
ne brini , nije to nista strasno dok se bebac ne ugnjezdi...tek kad se ugnjezi trebas da pazis user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu ZelimBebu)
Direktna veza do poruke: 872
21.3.2010 17:01:03   
ZelimBebu
Hvala Cipi. user posted image Sad mi je lakše. user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 873
22.3.2010 9:47:19   
sunčica
Dobro jutro ženice user posted image

Bila sam u četvrtak na folikulometriju:

Na desnom 20 mm
Na lijevom 17*18 mm
Interesuje je ovaj na lijevom jajniku
Rekla mi je 3 noći mućenja, ja sam mutila samo taj dan kad je nalaz bio ovakav, sljedeća dva dana nijesam mogla jer mi je m bio odsutan, ima li šanse, ljubim vas

(odgovor članu ZelimBebu)
Direktna veza do poruke: 874
22.3.2010 9:48:20   
sunčica

Dobro jutro ženice user posted image

Bila sam u četvrtak na folikulometriju:

Na desnom 20 mm
Na lijevom 17*18 mm
Interesuje je ovaj na lijevom jajniku
Rekla mi je 3 noći mućenja, ja sam mutila samo taj dan kad je nalaz bio ovakav, sljedeća dva dana nijesam mogla jer mi je m bio odsutan, ima li šanse, ljubim vas

Zaboravih reći da mi je taj dan bio 16 dc

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here