|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
17.3.2010 13:09:07   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: Marija Magdalena

IZVORNA PORUKA: kleopatra*

IZVORNA PORUKA: zvezdica009

Pa evo nama je dobar spermogram pa nista user posted image . A sto se tice spermica oni zive toliko koliko si i rekla. Ma bitno je da je da drzis noge u vazdu pose odnosa. I to su mi rekli pod obavezno user posted image user posted image user posted image

pa ja najbolje da se zalepim za plafon,pa tako da visim, vec sam sama sebi smesna (ili zalosna), pretvoricu se u sismisa koliko visim user posted image user posted image

I ja sam visila pa nistauser posted image

izgleda da nisi kvalitetno visila user posted image user posted image user posted image

Vidis o tome nisam razmisljala,moze da bude da sam visila levoj strani kreveta a trebalo na desnojuser posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu Marija Magdalena)
Direktna veza do poruke: 826
17.3.2010 13:09:55   
zvezdica009

izgleda da nisi kvalitetno visila user posted image user posted image user posted image

marija ti hoces da umrem od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a jel ima neka tema o tome kako visiti a da vam uspe user posted image

Direktna veza do poruke: 827
17.3.2010 13:12:16   
Marija Magdalena
Ma daj nije mi za cilj da vas poubijam daleko bilo. Nego malo sale nije na odmet kad samo mislis da nema sanse da se bilo sta desi.user posted image Mozda ovo uspe. Pa onda mogu da radim kao bioenergetcar preko foruma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 828
17.3.2010 13:12:23   
Suncicabg
Pogledajte temu kako smo zetrudnele. Mislim da ni jedna o devojaka nije "visila"

Direktna veza do poruke: 829
17.3.2010 13:12:56   
Marija Magdalena

Pa evo nama je dobar spermogram pa nista user posted image . A sto se tice spermica oni zive toliko koliko si i rekla. Ma bitno je da je da drzis noge u vazdu pose odnosa. I to su mi rekli pod obavezno user posted image user posted image user posted image

pa ja najbolje da se zalepim za plafon,pa tako da visim, vec sam sama sebi smesna (ili zalosna), pretvoricu se u sismisa koliko visim user posted image user posted image

I ja sam visila pa nistauser posted image

Vidis o tome nisam razmisljala,moze da bude da sam visila levoj strani kreveta a trebalo na desnojuser posted image

Pa sad na kojoj strani ti je folikul na toj i visis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 830
17.3.2010 13:13:51   
Marija Magdalena

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Pogledajte temu kako smo zetrudnele. Mislim da ni jedna o devojaka nije "visila"

Pa znamo da nije ali moramo da se salimo i na taj racun user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 831
17.3.2010 13:22:26   
Marija Magdalena
Zaboravila sam da vas pitam. Vec dva dana ma boli desni jajnik ??? A ne njemu imam folikul pa mi sad nije jasno zastouser posted image

Direktna veza do poruke: 832
17.3.2010 13:29:39   
Suncicabg

Ma ja sam visila stvarno user posted image  ali se zavrsavala user posted image user posted image  (smehom do suza)

Direktna veza do poruke: 833
17.3.2010 13:35:56   
Marija Magdalena

Ma ja sam visila stvarno user posted image  ali se zavrsavala user posted image user posted image  (smehom do suza)

xaxaxaxaxaxa Imam jedan predlog: Da visimo zajedno. Mozda upali user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 834
17.3.2010 13:40:30   
zvezdica009

Zaboravila sam da vas pitam. Vec dva dana ma boli desni jajnik ??? A ne njemu imam folikul pa mi sad nije jasno zastouser posted image

pa sprema se O ? koji ti je dan ciklusa ? i mene boli malo pred O i za vreme O, posle prestane

Direktna veza do poruke: 835
17.3.2010 13:43:33   
zvezdica009

visila sam i ja, ali mi u jednom momentu doktorica rekla da nije dobro dizati noge i naprezati trbusne misice nego samo kao da se stavi neki veeeeliki jastuk ispod guze, pa da ima blagi pad da plivaci uplivaju tamo gde im je mesto user posted image probaj to suncice, nece da skodi, mada sto kaze marija bice onda kad se kockice sklope...

Direktna veza do poruke: 836
17.3.2010 13:59:48   
Marija Magdalena

pa sprema se O ? koji ti je dan ciklusa ? i mene boli malo pred O i za vreme O, posle prestane

Pa po doktorici juce je trebala da mi bude ovulacija jer je folikul bio 22mm. Pa danas idem na ultrea zvuk da vidim sta se zbiva. A do sad me nije nikad toliko bolelo.

Direktna veza do poruke: 837
17.3.2010 14:01:19   
Suncicabg
Marija pa O bi ti trebala biti juce-danas user posted image

Direktna veza do poruke: 838
17.3.2010 14:02:15   
zvezdica009

Pa po doktorici juce je trebala da mi bude ovulacija jer je folikul bio 22mm. Pa danas idem na ultrea zvuk da vidim sta se zbiva. A do sad me nije nikad toliko bolelo.

mislim da ti je puko folikul pa te zato toliko boli, danas da mutis i da visis obavezno!!! user posted image

Direktna veza do poruke: 839
17.3.2010 14:09:00   
Marija Magdalena
Pa da juce i danas. Pa mutim kako ne mutim user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 840
17.3.2010 14:26:39   
sunčica
Zvala sam doktorku, rekla mi je da večeras i ujutru mutimo, i da dođem sjutra poslije posla da gleda folikule sa lijevog jajnika

Direktna veza do poruke: 841
17.3.2010 14:29:46   
Marija Magdalena

IZVORNA PORUKA: sunčica

Zvala sam doktorku, rekla mi je da večeras i ujutru mutimo, i da dođem sjutra poslije posla da gleda folikule sa lijevog jajnika

To je isto meni rekla moja. ja sam juce mutila i sad u pola cetiri idem da vidim sta se desava user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 842
17.3.2010 15:25:21   
Suncicabg
user posted image user posted image  za obe

Direktna veza do poruke: 843
17.3.2010 18:37:56   
Marija Magdalena
Bila sam malopre kod ginekologa i kaze da je folikul puko, endometrijum je 9 i da imam velike sanse za user posted image sad samo cekamo user posted image user posted image ... user posted image user posted image ja se nadam da ce za 2oak dana da mi kazu da samuser posted image

Direktna veza do poruke: 844
17.3.2010 18:51:36   
Anoniman

Bila sam malopre kod ginekologa i kaze da je folikul puko, endometrijum je 9 i da imam velike sanse za user posted image sad samo cekamo user posted image user posted image ... user posted image user posted image ja se nadam da ce za 2oak dana da mi kazu da samuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 845
17.3.2010 23:40:17   
Suncicabg
Super user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 846
18.3.2010 9:35:16   
sunčica

Marija draga, ja sam sinoć mutila i danas idem da vidim, juče popodne me je bolio jajnik vjerovatno je juče pukao, ima li šanse ako sam sinoć mutila

Direktna veza do poruke: 847
18.3.2010 9:43:57   
Suncicabg
Sunicica naravno da ima user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 848
18.3.2010 9:45:35   
sunčica

Sunicica naravno da ima user posted image

A ŠTO MISLIŠ ZA OVE SA LIJEVOG JAJNIKA, da li će onda kasnije biti još jedna ovulacija

Direktna veza do poruke: 849
18.3.2010 9:49:37   
zvezdica009
ja sam juce bila i samo na levom jajniku imam folikule, na desnom ni jedan, jel to normalno ili treba na oba da budu user posted image pre mi je uvek videla i na jednom i na drugom, sad samo na levom , tri komada user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here