|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
17.3.2010 10:49:00   
sunčica
IZVORNA PORUKA: Mari86

sunčice...mozda ovaj od 20 jos nije pukao?

Ne znam , juče je bio 20 i rekla mi je da mutimo ali nijesmo, a za danas mi je rekla da pauziramo i da dođem sjutra da vidi ove na lijevom, šta misliš ti o tome

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 801
17.3.2010 11:17:01   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: sunčica

kaže večeras mućenje tj. sinoć, ali moj muž je bio premoren i glava ga je boljela i nijesmo mućkali...
rekla mi je da danas ne mutimo već da ponovo dođem sjutra da prati folikule na lijevom jajniku

šta misliteuser posted image

meni je ovo neozbiljno ako neko zeli user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 802
17.3.2010 11:20:59   
kleopatra*

juče sam bila na folikulometriju, to je bio 14 dan

na desnom jajniku folikul od 20 mm
na lijevom 3 folikula od 13.5 i 15mm
kaže večeras mućenje tj. sinoć, ali moj muž je bio premoren i glava ga je boljela i nijesmo mućkali...
rekla mi je da danas ne mutimo već da ponovo dođem sjutra da prati folikule na lijevom jajniku

Nije mi jasno zasto je rekla da ne mutite?

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 803
17.3.2010 11:25:54   
Iva979
IZVORNA PORUKA: kleopatra*

juče sam bila na folikulometriju, to je bio 14 dan

na desnom jajniku folikul od 20 mm
na lijevom 3 folikula od 13.5 i 15mm

Nije mi jasno zasto je rekla da ne mutite?

Ni meni nije jasno, zasto ne bi mutili? Kao da to nesto moze da skodi?!

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 804
17.3.2010 11:27:04   
Suncicabg
Nama je rekla 3 dana svaki dan kad je folikul bio 20 mm

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 805
17.3.2010 11:28:13   
Veca77

IZVORNA PORUKA: Mari86

sunčice...mozda ovaj od 20 jos nije pukao?

Ne znam , juče je bio 20 i rekla mi je da mutimo ali nijesmo, a za danas mi je rekla da pauziramo i da dođem sjutra da vidi ove na lijevom, šta misliš ti o tome

Sunčice, trebalo je sinoć da mutite iako je tvoj muž bio umoran! Jer mućenje od sinoć je trebalo da pokrije pucanje tog folikula od 20mm. A mućenje koje biste tek sutra imali bi trebalo da pokrije ostale folikule koji bi do sutra trebalo da narastu na nekih 18-19mm i koji ce moyda sutra biti spremni da puknu!!! Zato vam je rekla da danas napravite pauzu! Ako već juče niste mutili, probajte danas da mutite ne biste li pokrili pucanje tog najvećeg (možda još uvek nije pukao)! A za ostale folikule treba videti kako se budu razvijali! user posted image

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 806
17.3.2010 11:28:25   
kleopatra*

IZVORNA PORUKA: Suncicabg

I nama je dr.rekao svaki dan po 2-3 putauser posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 807
17.3.2010 11:36:21   
Veca77

I nama je dr.rekao svaki dan po 2-3 putauser posted image user posted image

Negde sam čitala da odnosi svakog dana kvare kvalitet sperme - u smislu da između dva odnosa prostata i ostale stvari koje su vezane za pravljenje sperme (pojma nemam kojeuser posted image ) nemaju dovoljno vremena da naprave kvalitetnu spermu! Zato se spermogram daje posle apstinencije od minimum 3 dana. Ja i mm smo do sada mutili svaki dan (u toku ovulacije - ne ut oku celog mesecauser posted image ) i nije urodila plodom. Sada cemo malo da proredimo pa cemo da vidimo!

Direktna veza do poruke: 808
17.3.2010 12:05:59   
sunčica
hvala vam puno, poluđela sam kad nije sinoć mogao, izluđela eto šta da vam kažem...
Da ja danas navalim, ljubim vas sve i puno poljubacauser posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 809
17.3.2010 12:08:39   
kleopatra*
Suncice poslala sam ti pp

< Poruku je uredio kleopatra* -- 17.3.2010 12:09:06 >

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 810
17.3.2010 12:19:39   
sunčica

Suncice poslala sam ti pp

sad sam pročitala i tebi poslala pp

Direktna veza do poruke: 811
17.3.2010 12:25:28   
Marija Magdalena

Negde sam čitala da odnosi svakog dana kvare kvalitet sperme - u smislu da između dva odnosa prostata i ostale stvari koje su vezane za pravljenje sperme (pojma nemam kojeuser posted image ) nemaju dovoljno vremena da naprave kvalitetnu spermu! Zato se spermogram daje posle apstinencije od minimum 3 dana. Ja i mm smo do sada mutili svaki dan (u toku ovulacije - ne ut oku celog mesecauser posted image ) i nije urodila plodom. Sada cemo malo da proredimo pa cemo da vidimo!
[/quote]

Meni je doktorica rekla da za vreme ovulacije svaki drugi dan imamo odnose jer se sperma regenerise za 48 sati i tad je punog kvaliteta i da je tako veca sansa za zatrudnjivanje. Pa ja muckam svaki drugi user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 812
17.3.2010 12:37:42   
Veca77
IZVORNA PORUKA: Marija Magdalena

IZVORNA PORUKA: Veca77

Meni je doktorica rekla da za vreme ovulacije svaki drugi dan imamo odnose jer se sperma regenerise za 48 sati i tad je punog kvaliteta i da je tako veca sansa za zatrudnjivanje. Pa ja muckam svaki drugi user posted image

I meni je jedna od moje 2 dr rekla da je najbolje svaki drugi dan!!! Ispostavilo se da je br. spermatozoida kod mm mnogo veći kada je apstinencija 4 dana! Al baš toliku pauzu da pravimo - vala nećemo!!! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Veca77 -- 17.3.2010 12:38:53 >

(odgovor članu Marija Magdalena)
Direktna veza do poruke: 813
17.3.2010 12:50:58   
Marija Magdalena
Gde da pravim toliku pauzu kad me nece ni na dva dana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 814
17.3.2010 12:52:36   
zvezdica009
a jel problem ako se ima svakog dana u toku plodnih dana po jednom ?

Direktna veza do poruke: 815
17.3.2010 12:55:00   
Marija Magdalena
Srce ne znam sta da ti kazem. Probala sam razne metode i dosla do zakljucka da kad zeli da se desi ono ce da se desi.
Kaze meni ginekolog tu ima uticaj i polozaj Sunca prema Mesecu i odnos planeta u univerzumu tako da cekaj da ti sklope planete user posted image A ja cu danas da vidi dal su se moje slozile posle godinu danauser posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 816
17.3.2010 12:56:02   
Suncicabg
E ovako sam ja shvatila. Ako je dobar spermogram sasvim je ok mutiti svakog dana . Nama je los, ali smo sve jedno pokusali da uhvatimo O pa je taj prvi dan, kad je bila predpostavljena O muckanje obavezno. Naravno i spermici zive 2-4 dana (naravno zavisi od kvaliteta), pa je racunica jednostavna.

Direktna veza do poruke: 817
17.3.2010 12:57:37   
zvezdica009
aj daj boze da su ti se slozile user posted image valjda ce i meni uskoro da se sloze, a pod tim uskoro podrazumevan naravno OVAJ mesec user posted image

Direktna veza do poruke: 818
17.3.2010 13:01:10   
Marija Magdalena

E ovako sam ja shvatila. Ako je dobar spermogram sasvim je ok mutiti svakog dana . Nama je los, ali smo sve jedno pokusali da uhvatimo O pa je taj prvi dan, kad je bila predpostavljena O muckanje obavezno. Naravno i spermici zive 2-4 dana (naravno zavisi od kvaliteta), pa je racunica jednostavna.

Pa evo nama je dobar spermogram pa nista user posted image . A sto se tice spermica oni zive toliko koliko si i rekla. Ma bitno je da je da drzis noge u vazdu pose odnosa. I to su mi rekli pod obavezno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 819
17.3.2010 13:02:09   
Marija Magdalena

IZVORNA PORUKA: zvezdica009

aj daj boze da su ti se slozile user posted image valjda ce i meni uskoro da se sloze, a pod tim uskoro podrazumevan naravno OVAJ mesec user posted image

Daj Boze user posted image Inace ima ja da ih slozim user posted image

Direktna veza do poruke: 820
17.3.2010 13:02:59   
zvezdica009

Pa evo nama je dobar spermogram pa nista user posted image . A sto se tice spermica oni zive toliko koliko si i rekla. Ma bitno je da je da drzis noge u vazdu pose odnosa. I to su mi rekli pod obavezno user posted image user posted image user posted image

pa ja najbolje da se zalepim za plafon,pa tako da visim, vec sam sama sebi smesna (ili zalosna), pretvoricu se u sismisa koliko visim user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 821
17.3.2010 13:03:37   
zvezdica009

Daj Boze user posted image Inace ima ja da ih slozim user posted image

leba ti kad vec slazes slozi i moje plizzzzzzzzzzzzuser posted image

Direktna veza do poruke: 822
17.3.2010 13:05:14   
kleopatra*

pa ja najbolje da se zalepim za plafon,pa tako da visim, vec sam sama sebi smesna (ili zalosna), pretvoricu se u sismisa koliko visim user posted image user posted image

I ja sam visila pa nistauser posted image

Direktna veza do poruke: 823
17.3.2010 13:06:02   
Marija Magdalena

Znas kako to moj ginekolog zove ???? LUSTER PARTY user posted image user posted image user posted image
A ne brini za planete kad krenem u pohod ima za sve da resim situaciju user posted image

Direktna veza do poruke: 824
17.3.2010 13:06:48   
Marija Magdalena

I ja sam visila pa nistauser posted image

izgleda da nisi kvalitetno visila user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - ovulacijski testovi
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here