|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
7.3.2010 14:49:02   
tatjan@

IZVORNA PORUKA: cipiripi

IZVORNA PORUKA: tatjan@

Ma nervira me vise, i opet sam sva naduvena imam utisak da ce mi puci stomak, ako nisam trudna daj Boze da dobijem sutra, ubi me u pojam ovo :(

ih draga 100x sam rekla "ajde u vraziju ma*er ili kreni vise ili nemoj ni da dolazis" pih..grozan osecaj kad ne znas na cemu si...

Ma da.. ja sam uvek htela te dve nedelje da prespavam, da me drmne neko 36 dana ciklusa i poturi mi stapic da ga upisam..:/

I danas ista situacija, sve kao PMS.. a drukcije ni ne moze biti, tako mi je bilo i sa prvom trudnocom, prvi put sam osetila da se desava nesto u 6-oj nedelji trudnoce. Do tada sve ovo radi nasa blesava glavauser posted image

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 951
8.3.2010 0:06:35   
Maxin
Citam, vasa iskustva pa evo i mojeg

Meni ne kasni user posted image , ali me boli glava vec tri dana, uvece uglavnom,
danas sam bila nervozna da bi pojela nekog, sreca pa sam veci deo dana provela sama.
Sinoc mi je nekako bilo cudno neugodno u stomaku-zeludcu, a veceras neka blaga muka, sto se tice grudi uvek me u PMS-u bole i budu velike i cvrste, da nekad ne mogu da spavam od njih, a sada kao da nisu moje koliko su mekane i male, nikad mekse - kad su mi moji brusevi veliki

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 952
8.3.2010 17:04:28   
caja 2
cao svima,evo mene sa svojo pricom i pitanjem.posto sam imala 3 trudnoce koje su zavrsavale spontanim pobacajima.razlog stitna zlijezda al dobro da ja predjem na temu.cuvala sam se godinu dana od zadnjeg spontanog tj ciscenja sad u 5.3.2010 je bilo godinu dana kako sam se ocistitla.stitna je sad jako zadovoljavajuca pijem tablete redovno.u te moje tri trudnoce mi je bila muka al nisam bas morala povracati nego se umirim i prodje al par minuta i opet tako...........posto meni nije redovna menstruacija nikad bila.folikuli slabi.to sam saznala prije 15 dana jer tek sad sam krenula na folikumetriju folikul dodje na 13mm i stane i stoji tako,e sad ginekolog mi je dao dabrastone da dobijem user posted image jer to kao pomaze da dobijem a na koju foru neznam al aj i ja popijem 10 komada tableta i opet nista i prosli ponedeljak smo napravili test i bio je negativan al evo mene i jos nisam dobilauser posted image i postoji stalno neka mucnina koja me nervira da je bar jaca pa da mogu povratiti,sise me ne bole kao u one moje prosle tri trudnoce.ginekolog mi je rekao da ako poslije dabrastone nedobijem da sacekam 3 dana i ako nedobijemuser posted image da ponesem mokracu jutarnju i da dodjem.e sad kako vi mi mene razumile dal mi mozak  odbija informaciju da sam user posted image user posted image jer me strah od neuspijeha ako kupim test sad ovih dana ili da sacekam jos malo,jer je meni muuuuuukaaaa al negoni me na povracanje.nemojte misliti da sam luda al tako je .JOS NESTO,moja kuma je ostala trudna 5og dana menstruacije kad mi je to rekla ja sam mislila da je ona nesto krivo shvatila medjutim odem ja s njom jednom na pregled i doktorica mi kaze da je to moguce i poklapa se termin i ona je u 8mjesecu trudnoce i jako se dobro osjeca a ja sam sad shvatila da nema pravila u danasnje vrijeme jer mi smo zene cudo...........

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 953
8.3.2010 17:47:35   
Maxin
Cajo, ja ti bas nemam iskustva sa tim pa ti ne mogu pomoci u odgovorima, ali,
i meni ja takva mucnina kao i tebi, prisutna je znam da necu povratiti ali mi je dosadna, zato sto mi to nije normalno

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 954
8.3.2010 18:16:24   
Maxin
Cajo, jel znas da li moze proliv da bude neki znak trudnoce?

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 955
8.3.2010 18:22:05   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: Maxin

proliv moze da bude znak mucnine bas kao i povracanje user posted image user posted image

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 956
8.3.2010 18:24:21   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: caja 2

cao svima,evo mene sa svojo pricom i pitanjem.posto sam imala 3 trudnoce koje su zavrsavale spontanim pobacajima.razlog stitna zlijezda al dobro da ja predjem na temu.cuvala sam se godinu dana od zadnjeg spontanog tj ciscenja sad u 5.3.2010 je bilo godinu dana kako sam se ocistitla.stitna je sad jako zadovoljavajuca pijem tablete redovno.u te moje tri trudnoce mi je bila muka al nisam bas morala povracati nego se umirim i prodje al par minuta i opet tako...........posto meni nije redovna menstruacija nikad bila.folikuli slabi.to sam saznala prije 15 dana jer tek sad sam krenula na folikumetriju folikul dodje na 13mm i stane i stoji tako,e sad ginekolog mi je dao dabrastone da dobijem user posted image jer to kao pomaze da dobijem a na koju foru neznam al aj i ja popijem 10 komada tableta i opet nista i prosli ponedeljak smo napravili test i bio je negativan al evo mene i jos nisam dobilauser posted image i postoji stalno neka mucnina koja me nervira da je bar jaca pa da mogu povratiti,sise me ne bole kao u one moje prosle tri trudnoce.ginekolog mi je rekao da ako poslije dabrastone nedobijem da sacekam 3 dana i ako nedobijemuser posted image da ponesem mokracu jutarnju i da dodjem.e sad kako vi mi mene razumile dal mi mozak  odbija informaciju da sam user posted image user posted image jer me strah od neuspijeha ako kupim test sad ovih dana ili da sacekam jos malo,jer je meni muuuuuukaaaa al negoni me na povracanje.nemojte misliti da sam luda al tako je .JOS NESTO,moja kuma je ostala trudna 5og dana menstruacije kad mi je to rekla ja sam mislila da je ona nesto krivo shvatila medjutim odem ja s njom jednom na pregled i doktorica mi kaze da je to moguce i poklapa se termin i ona je u 8mjesecu trudnoce i jako se dobro osjeca a ja sam sad shvatila da nema pravila u danasnje vrijeme jer mi smo zene cudo...........

tvoja situacija je malo komplikovanija za moje kapiranje ali u sustini imas znake user posted image ,a takva mucnina je karakteristicna za user posted image posebno ako si je osecala i u prethodnim user posted image user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 957
8.3.2010 18:32:02   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: Mari86

Imala sam sinoc i jutros bas neko probadanja i zatezanje u stomaku...
Rano je za simptome imam jos 10 dana do user posted image user posted image user posted image user posted image

za simptome nikada nije rano sve je to individualno ja sam ih ostetila 12 dana pre neocekivane tada ocekivane  ,i taj tvoj simptom sam imala pracen nekim braonkastim iscedkom user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 958
8.3.2010 18:33:29   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: tatjan@

Od juce (33dc) sam pocela da idem cesce u wc, cak sam se i nocu probudila i morala da idem. A i bolucka me stomak.. Sta mislite, jel moze ucestalo mokrenje da bude znak PMS-a? Valjda nemam neku infekciju, ako nije trudnoca..user posted image

ako nemas peckanje ne verujem da je infekcija moze da bude blaga prehlada ili user posted image user posted image user posted image to je cest simptom

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 959
8.3.2010 18:35:30   
sunce ***
IZVORNA PORUKA: lenaJe

IZVORNA PORUKA: sunce ***

ma ne ocajavam daleko od toga,e ali ja nisam kroz sve to prosla prva beba je bila iz prvog puta user posted image user posted image user posted image user posted image

mislila sam vec imas jednog user posted image i da nw brines...bice user posted image
kazu da se na drugoj bebi malo duze "radi",samo se opustite i "radite" user posted image

e to sam cula da se duze radi na 2 bebi ali nikako mi nije bilo logicno a vidis sada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 960
8.3.2010 20:01:21   
caja 2
cao sunce neznam sta ti je bilo tesko za skapirati,reci mi da ti objasnim...........bila sam trudna tri puta,sve tri zavrsilo spontanim pobacajem al boljele su me sise slicno al slicno kao kad trebam dobitiuser posted image al jos jace al sad mi je muka koja mi ide na zivce da je jaca da povratim a ne da se silim na povracanje......moras mi napisati SUNCE STA TI NIJE JASNO...............da ti pomognem objasniti.

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 961
8.3.2010 20:15:57   
Maxin
IZVORNA PORUKA: sunce ***

IZVORNA PORUKA: Maxin

proliv moze da bude znak mucnine bas kao i povracanje user posted image user posted image

user posted image user posted image  

Direktna veza do poruke: 962
8.3.2010 22:12:26   
tatjan@
Caja a sto nisi otisla doktoru, kad ti je rekao da dodjes ako ne dobijes?
Ako si vec imala tri spontana, pa si sad mozda trudna, onda bi ja i na najmanju sumnju trcala doktoru, mozda ces morati da pijes nesto za odrzavanje trudnoce (ako vec jesi ili kad zatrudnis..) Nije za zezanje..

Mnogo volim da se igram ludosti i u sve dane žmureći zakoračim i da popljujem onako malo tužno, onako iz samilosti, sve katastrofe koje su pretile da me smrve.. Mika Antic

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 963
8.3.2010 22:19:10   
tatjan@
Maxin najbolji lek protiv mucnine je djumbir(naucno dokazano, nadji GINGER in pregnancy na googlu :) ), bila trudna ili ne.. Ako uspes da nadjes kapsule od djumbira super, ako ne, onda ga kupis kao zacin u prahu i na vrh kasicice, pa zalijes necim.. 4x1 u trudnoci dozvoljeno (meni je spasavao zivot u prvoj) a ako nisi trudna onda moze neograniceno.
Jedino sto je ljutog ukusa, pa ga treba posteno zaliti vodom i leci malo dok ti se zeludac ne primiri.

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 964
8.3.2010 22:43:22   
Maxin
Hvala Tatjan@, pogledacu.

Nije to neka strasna mucnina, znam da necu povratiti, nego je dosadna sto je prisutna

(odgovor članu tatjan@)
Direktna veza do poruke: 965
8.3.2010 22:45:42   
cipiripi
Cini mi se da je Mod pisala da su joj pomogli bademi...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 966
9.3.2010 0:38:34   
Maxin
I meni se cini da je neko pominjao bademe

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 967
9.3.2010 12:13:22   
caja 2
TATJAN@ meni se cini da sam gore napisala da sam narucena sutra kod ginekologa ko sto jesam.znas kako ja sam u svoje prosle tri trudnoce pokupovala sve testove za trudnocu i moda je i tu greska mozda treba sve svojim putem ici.ja sam nesto posebno od svih vas a znas zasto evo zasto imala sam tri trudnoce i user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tri puta sam bila najveselija osoba na svijetu i sva tri puta se desilo to sto se desilo.Sad se nesmijem ni radovati ni biti tuzna ako me razumijes..ova muka i ovaj bol glave mi je dosadilo ako trebam dobitiuser posted image nema veze,samo da me ne pati vise user posted image radila sam test prosli ponedeljak i bio je negativan i doktorica mi je dala da pijem dabrastone i popila sam prije tri dana i opet je nemauser posted image ,a sto se tice doktora vec godinu dana sam svake sedmice kod ginekologa bar jednom dok nisam nasla problem i taj problem je rijesen.ovde kod nas i prvi i drugi i treci spontani se vode kod doktora kao SLUCAJNI e ja sam nazalost imala tri i tek tada su me poslali da vadim sve moguce i nemoguce nalaze al nezalim.nije ni cudo sto mi je muka mozda sam umislila NEZNAM nek bude sta ce bitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxin)
Direktna veza do poruke: 968
9.3.2010 12:33:31   
ivak
Cao, svima mozda mi neka od vas moze malo pomociuser posted image .
Juce mi je bio 19dc i poceo je neki zuckasti sekret da mi curi ne puno ali ga ima sinoc smo muckali i bas me je boleo stomak posle? A radimo na bebi?
user posted image i sada se samo pitam da li je neka prehlada kad boli ili zakasnela O,ili sta vi mislite. Nekako mi je sve cudnouser posted image user posted image user posted image

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 969
9.3.2010 12:54:51   
magnetic
Sta te tacno bolelo?

Meni se vise puta desilo da me posle odnosa bas bole jajnici.
A za vreme O su me jajnici uvek boleli,ali vise boluckali,nista strasno.Cisto znak da imam O,i da znam na kom se jajniku desava.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ivak)
Direktna veza do poruke: 970
9.3.2010 13:03:14   
ivak
Kada sam ustala samo me je preseklo kao nozem da me je neko presekao neki ostar bol i onda me je bolelo u predelu desnog jajnika ili debelog creva user posted image i predeo oko pupka, a cini mi se da je O bila 12dc i tada me je boleo levi jajnik tj osetila sam ga malo. Bas sam zbunjena.

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 971
9.3.2010 13:07:47   
magnetic
Ne verujem da je O u pitanju.

Moja drugarica je jednom bila kod doktora zbog takve boli i ginekolog joj je rekao da se to moze desiti i posle malo grubljeg odnosa,ali da to nije nista strasno

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu ivak)
Direktna veza do poruke: 972
9.3.2010 13:27:06   
ivak
Nismo imali grube odnose,nikad ih i nemamo zato se ipitam sta je.user posted image . Hvala ti u svakom slucaju mozda je neka prehlada,videcu.

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 973
9.3.2010 21:05:07   
sunce ***

IZVORNA PORUKA: caja 2

cao sunce neznam sta ti je bilo tesko za skapirati,reci mi da ti objasnim...........bila sam trudna tri puta,sve tri zavrsilo spontanim pobacajem al boljele su me sise slicno al slicno kao kad trebam dobitiuser posted image al jos jace al sad mi je muka koja mi ide na zivce da je jaca da povratim a ne da se silim na povracanje......moras mi napisati SUNCE STA TI NIJE JASNO...............da ti pomognem objasniti.

ne znam mila kako su dozvolili da imas 3 spontanauser posted image user posted image user posted image ,po meni bi trebala otici kod dobrog ginekologa koji ce ispitati zasto se to desava a ako si sada trudna da konacno dobijes user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 974
9.3.2010 22:13:50   
cipiripi
hm..bila sam na UZ user posted image
3 dana pred user posted image endometrijum 13mm i zuto telo extra pravilog oblika od 24mm user posted image

.
.
.
.

+ kremast beli iscedak...stavljen pod mikroskop istog trenutka= kandida user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

Direktna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here