|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
1.3.2010 15:00:42   
sunčica
Objasni mi nakon pregnila, kad treba imati ciljane, nijesam dobro shvatila, ljubim te user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 526
1.3.2010 15:00:47   
kleopatra*
Bravo Marice samo muckaj draga,bice zemljotresa 10 po Rihteruuser posted image user posted image

" Sve je tako jednostavno-ILI ce se desiti ILI nece..Treceg nema ;) "

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 527
1.3.2010 15:05:49   
Mari86
Hehe drage moje mnogo sam se obradovala...kada mi je doktorka rekla da ima tri folikula..
Rekla mi je za ovaj na levom jajniku da ne veruje da ce puci ali ova tri su savrseni...

Za muckanje...sunci primila sam pregnil u pola dva popodne znaci za 34 sati muckanje tj.sutra uvece od 22-01...
Nakon toga tj.u sredu u toku dana jos jednom i uvece ponovo...Tako mi je rekla!user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu kleopatra*)
Direktna veza do poruke: 528
1.3.2010 15:10:40   
sunčica
E ONDA DRAGA MUĆKAJ, SUPER SU TI FOLIKULI user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 529
1.3.2010 15:17:16   
Mari86
hvala mile moje,hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 530
1.3.2010 15:37:05   
Suncicabg
Mari user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 531
1.3.2010 15:54:48   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Mari user posted image

Sunci dragaaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 532
1.3.2010 15:55:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mari86

Primila sam Pregnil i za 36 sati muckanje tri puta!!
Dva sata pre znaci na 34 sata,zatim 12 sati posle i 5 sati nakon toga.
Za 7 dana kontrolni UZ!!! user posted image user posted image

bravo srce,znala samuser posted image user posted image user posted image dajte mu ga po Rihteruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 533
1.3.2010 15:57:25   
Mari86
IZVORNA PORUKA: banini

bravo srce,znala samuser posted image user posted image user posted image dajte mu ga po Rihteruuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jako sam srecna i drago mi je ovako ispalo user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 534
1.3.2010 15:57:57   
Anoniman
Znači pregnil deluje na pucanje folikula 36 sati nakon primanja? 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 535
1.3.2010 16:17:32   
Alexis79
samo napred Mariuser posted image user posted image user posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 536
1.3.2010 16:23:12   
Mari86
tasho tako je meni doktorica rekla...
Bila je jako zadovoljna sto imam tri lepa folikula...odmah mi je dala Pregnil  ( i nista me nije bolelo a ni peklo)...user posted image user posted image user posted image user posted image
Alexis i Taske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 537
1.3.2010 16:41:04   
cipiripi
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Znači pregnil deluje na pucanje folikula 36 sati nakon primanja? 

da, sa pregnilom oni sazrevaju i pucaju...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 538
1.3.2010 16:47:42   
caja 2
cao svima posto citam o vasim problemima i zanimanjima.moze li mi reci netko vise o folikulu koji bude mali to jest 13mm ja nemam redovnu menstruaciju,tri puta sam imala spontani pobacaj,sutra idem opet i opet i opet ginekologu,jer sumnja da je to mozda problem mojih spontanim pobacajima neznam gdje je nasla razlog u tom,a isla sam na sve nalaze i moguce i nemoguce i sve je dobro a uostalom ostajem trudna al nazalost ruzno se zavrsava,pa bi htjela da mi netko objasni taj moj folikul od 13mm.puno hvala

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 539
1.3.2010 16:50:17   
cipiripi
Caja dobrodosla user posted image
nisam sigurna da li sam te dobro razumela..jel ti konstantno imas to od 13 mm na jajniku?

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 540
1.3.2010 16:51:01   
Mari86
caja draga ja ne znam nista o tome,ali sam i ja danas imala na levom jajniku jedan od 13,5 i rekla je da taj verovatno nece puci...user posted image

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 541
1.3.2010 16:51:26   
Mari86
Cipiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 542
1.3.2010 16:57:50   
caja 2
izvinite sto cekate moj odgovor al internet kao da je poludio.prosli mjesec sam isla prvi put na folikumetriju i ajd kao nasla je na lijevom jajniku od 9 mm kad sam dosla drugi dan 13mm je bio i posto ja nemam menstruaciju redovnu i da se moja folikumetrija neracuna kao zena koja ima svakih 28 dana pa mi je rekla da dodjem 4 dan od zadnjeg pracenja folikula i kad sam dosla 4 dan bio je isti tj 13mm.sad me zanima u cemu je problem i moj ginekolog se cudi da sam ja sa tim ostajala trudna uopste. 

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 543
1.3.2010 17:02:24   
dakana

Evo ovako drage moje...
Endometrijum 8,5mm troslojan pravilan,
Na desnom ovarijumu tri folikula razmera 18mm,22mm i 20mm
na levom ovarijumu jedan folikul 13,5 mm.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao Mari draga moja bas lepe vesti. Uzivajte u muckanju mila i da uskoro bude nekih lepih vesti.... Ljubim!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 544
1.3.2010 17:07:32   
cipiripi
Cajo to nije nimalo cudno, ne znam sto ti je to tvoj ginekolog rekao..jer samim tim sto imas neredovne cikluse on ne moze da ti isprati kad ti je ovulacija..moze da bude 14 dan, moze da bude 30 ti...
I normalno je da ostajes trudna, jer su tebi mozda plodni dani kad najmanje ocekujes.
Normalno je i da sporo raste jer su ti hormoni malo podivljali...
jel si kontrolisala hormone i da li ti je dr predlozio neku terapiju za regulaciju ciklusa?
I koje oni odgovore daju za spontane pobacaje?

Mari procitala sam sve draga user posted image
user posted image

(odgovor članu dakana)
Direktna veza do poruke: 545
1.3.2010 17:17:16   
caja 2
e ovako,ja sam vadila hormone polne progesteron mi je  kako da kazem isti jer sam vadila 5 dan menstruacije i 21 dan od prvog dana menstracije.tj nije bas isti al malo pomaka ja koja sam lajik u tome vidim da je slaba razlika a reba biti veca e ovako 5 dan je progesteron bio bio 0,805a 21 dan 0,857 a ref.vrijednosti su od 0,800 da 3,00 vidim da je problem mozda u tom.vidjet cu sutra sta ce biti jer ona gleda tj moj ginekolog gleda te neke faze.al vidim da je problem u tom progesteronu bar mislim i mislim da je on vazan za prvenstveno za folikul,trudnocu inace.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 546
1.3.2010 17:19:23   
sunce ***
cipi jedva da te uhvatim samo da ti kazem ipak si bila u pravu stigla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 547
1.3.2010 17:26:12   
cipiripi
progesteron se gleda u 3 faze ciklusa, ali je za trecu fazu tj za 21 dan (u normalnom ciklusu) najbitniji.
on u toj trecoj fazi ciklusa treba da bude visok a ako je mali treba da uzimas dodatnu progesteronsku terapiju koju ti odredi doktor.
kada je progesteron mali dolazi do spontanog pobacaja jer nema sta da zadrzi bebu.
posteljica tek u 3 mesecu trudnoce krece da proizvodi progesteron..

A sta ti je dr rekao zasto si ti neredovni ciklusi?
jel si vadila ostale hormone?

Ako jesi i imas sta da kazes o tome..pisi u "pretrage i hormonska terapija"

user posted image

IZVORNA PORUKA: sunce ***

cipi jedva da te uhvatim samo da ti kazem ipak si bila u pravu stigla 

idemo zajedno u MART user posted image ne sekiraj se user posted image

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 548
1.3.2010 17:37:12   
caja 2
ostali hormoni su ok mozda je i taj progesteron vidjet cu sutra,al sto se tice moje menstruacije to je tako od moje 13 godine znaci 17 godina ja nemam redovno i moj ginekolog kaze da je to tako i nek ostane jer kad bi mi dala nekakve tablete pretezno kontraceps.tablete ureduju mengu a ja to necu jer ja sam od osoba koje imaju redovnu samo kad pijem tablete i cim prestane opet po starom a sad to nebih ni pila jer ja ocajnicki zelim da 4 trudnoca uspije,evo kasni mi 5 dana po pravilu, normalno mi je to i sad mi je rekla doktorica da dodjem po dabrastone i da cu dobiti mengu a poslije togauser posted image user posted image idem na klomifen,koji je najveci ralog zasto kod mene ili kod nekih zena neraste folikul u cemu je problem.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 549
1.3.2010 17:46:58   
cipiripi
ja i dalje smatram da tebi on raste a da ga ne gledate kad treba.. jer da ne raste ne bi ostala trudna nikada...
dobroston je super za klomfen nemam komentar ...

(odgovor članu caja 2)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here