Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 13:52:53
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je to onda super... ima kao olos da odem, bez icega user posted image jbg, krv kad se osuse nema sanse da se opere a mislim da ja kakva sam ima da zase*em sve... mojoj sestri je trebala njena spavacica u frontu..ne znam kako je negde drugde... ja cu bez bade mantila...ogroman je i nervira me
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 13:53:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: prase U mom slučaju je bilo ovako: donela sam pakovanje pelena koje je stajalo kod mene u sobi i svako jutro je dolazila medicinska sestra i uzimala po 4-5 komada. Ono sto je ostalo, poneli smo kući. Vlažne maramice sam im dala, celo pakovanje, nema poente da bude drugačije (inače ne bi bile više vlažne). Isto je bilo kod mene, porođena sam u Betaniji CR-om.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 13:54:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: prase U mom slučaju je bilo ovako: donela sam pakovanje pelena koje je stajalo kod mene u sobi i svako jutro je dolazila medicinska sestra i uzimala po 4-5 komada. Ono sto je ostalo, poneli smo kući. Vlažne maramice sam im dala, celo pakovanje, nema poente da bude drugačije (inače ne bi bile više vlažne). Isto je bilo kod mene, porođena sam u Betaniji CR-om. Šta više, nisam nosila celo pakovanje, nego su pelene izvađene i spakovane u tašnu bile, a muž kada je donosio još, doneo je spakovano u kesi iz prodavnice.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 13:58:09
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: OTI meni je to onda super... ima kao olos da odem, bez icega user posted image jbg, krv kad se osuse nema sanse da se opere a mislim da ja kakva sam ima da zase*em sve... mojoj sestri je trebala njena spavacica u frontu..ne znam kako je negde drugde... ja cu bez bade mantila...ogroman je i nervira me Vala bas, ako vec strokam svuda, onda cu i da menjam kada hocu. A necu ni bade mantil, nisam cula da se neko smrzao u porodilistu, uglavnom svi kukaju da im je vruce, a po potrebi mi to mogu doneti. Mada ako uspem da ukebam app ima da se stalno luftiram dole
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 13:58:40
|
|
|
|
Unica
|
sta ponesem ponela sam... za ostalo neka se snalazi mm... nema vajde od ovolikih izmena... ako kazu donesi malo neotpakovano pakovanje neka donese... pa ja bre sa svim ovim izmenama treba da se prepakujem svaki dan. znam da ne idem nigde bez papuca, ulozaka, mrezastih gacica, pribora za higijenu, peskira, maramica,... ida valjda necu zaboraviti mob. i punjac i dokumenta...sve ostalo ja manje vise nebitno. a ako i neko ne ponese spavacicu nece ostati gola (a za kasnije ce neko doneti)
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 13:59:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Smeshkica I ove mini klizme ti sestra stavlja....i u roku manje od 5 minuta idesh na wc.... Cuj 5 min, kada ti pukne sapunicu, gledas da je ne ukakis Pa ja sam sa mini klizmom imala vremena da odem od ambulante, do sobe....sedela 2 minuta na krevetu....i onda krenula u wc.... obichan klistir neznam kako deluje....josh uvek
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 14:02:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Smeshkica I ove mini klizme ti sestra stavlja....i u roku manje od 5 minuta idesh na wc.... Cuj 5 min, kada ti pukne sapunicu, gledas da je ne ukakis Pa ja sam sa mini klizmom imala vremena da odem od ambulante, do sobe....sedela 2 minuta na krevetu....i onda krenula u wc.... obichan klistir neznam kako deluje....josh uvek - Nemojte gospođo odmah na WC, zadržite malo u sebi! - Pomerite se sestro, posraću vas. Ja se izvinjavam ako sam prosta, ali tako je bilo.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 14:04:14
|
|
|
|
Unica
|
znaci stiskavac dok ne bude bas frka...
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 14:04:41
|
|
|
|
Anoniman
|
hah....znachi....definitivno je mini klizma....MINI za redovnu klizmu
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 14:04:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Smeshkica I ove mini klizme ti sestra stavlja....i u roku manje od 5 minuta idesh na wc.... Cuj 5 min, kada ti pukne sapunicu, gledas da je ne ukakis Pa ja sam sa mini klizmom imala vremena da odem od ambulante, do sobe....sedela 2 minuta na krevetu....i onda krenula u wc.... obichan klistir neznam kako deluje....josh uvek - Nemojte gospođo odmah na WC, zadržite malo u sebi! - Pomerite se sestro, posraću vas. Ja se izvinjavam ako sam prosta, ali tako je bilo.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 14:10:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma jedva napravih tih 5 koraka od stola do šolje... To je onaj momenta, neko je jednom napisao "Sve što je inače kao sramota, u porodilištu nije!" Sediš na onoj šolji, čitaš natpise tipa "Ne bacajte papir u šolju nego u kantu" i pitaš se... "Koliko li ih je već danas sedelo na ovoj šolji? Nije ni čudo što to pišu, pa zapušila bi se šolja!", sestra dolazi, "Jeste kakili? Koliko puta?" - "Dva!" - "UFFF pa gurnite još malo, ajde još koji put" Aman ženo nisam mala - nema više! Posle porođaja, na stranu to da šetaš hronično bez gaća, nego sam ja grudi držala na izvolte. Kompletno raskopčana spavaćica i grudi napolju. Da se luftiraju (zbog ragadi). Nisam ih sklanjala ni zbog vizite. Stoji njih 5oro ispred mene i ćaskaju a meni grudi "na izvolte"... ni pomislila nisam da bih takvo nešto mogla da uradim.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 14:12:30
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR - Nemojte gospođo odmah na WC, zadržite malo u sebi! - Pomerite se sestro, posraću vas. Ja se izvinjavam ako sam prosta, ali tako je bilo. Da, da, moras da zadrzavas, mislim, ne moras, ali je bolje. Ali covece taj prvi udar, jos nas "radili" dok smo na boku, taman da pocastim sestru. Ona se smeje, kaze, opusti se, to mi je posao, pa sta i ako me ukakis, opracu se
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 19.2.2010 14:15:54
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni su radili na boku.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 24.2.2010 20:02:07
|
|
|
|
Anoniman
|
u tashinom prvom postu na ovoj temi stoji da ponesemo benkicu u bolnicu??? jesam li vec pitala zasto???
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 24.2.2010 22:10:40
|
|
|
|
Lu
|
Oti benkica ti je odjelce za bebu,ono divno ljubičasto što si ti već spremila,ako se ne varam
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 24.2.2010 22:11:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR Oti benkica ti je odjelce za bebu,ono divno ljubičasto što si ti već spremila,ako se ne varam e jesi kraljica LU, sve ti pamtis.. samo smo se mi predomislili pa cemo ipak u zuto.. nego mi bilo cudno sto je stavila tamo a ne u otpust...pomislih: mozda im treba i tamo u bolnici za nesto.. hvala...to ce tata da donese...zadnji dan.
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.2.2010 12:21:44
|
|
|
|
Shishica
|
Pitao me tata jesam li spremila torbu za bolnicu.. I on se nesto uplasio.. Pa rano je jos zar ne.. U 31-oj nedelji? Imam osecaj da ce mi laknuti kad se porodim i vidim malu ruznjikavu bebicu, nasu ljubav izlivenu u to malo stvorenje..ali i nedostajace mi mozda u stomaku...da me maltretira kao sad..
|
|
[Obrisana poruka] 26.2.2010 12:25:23
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.2.2010 12:44:47
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Lu RR Oti benkica ti je odjelce za bebu,ono divno ljubičasto što si ti već spremila,ako se ne varam e jesi kraljica LU, sve ti pamtis.. samo smo se mi predomislili pa cemo ipak u zuto.. nego mi bilo cudno sto je stavila tamo a ne u otpust...pomislih: mozda im treba i tamo u bolnici za nesto.. hvala...to ce tata da donese...zadnji dan. Pa zar benkica nije ona majca sto se veze... KLIK KLIK
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.2.2010 12:45:55 >
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.2.2010 12:51:30
|
|
|
|
Shishica
|
Jeste
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.2.2010 13:04:45
|
|
|
|
Snelle
|
A pogledajte ovu spavaćicu za devojčice, ja sam se oduševila KLIK
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.2.2010 13:09:46
|
|
|
|
Shishica
|
Jako je slatko, ali kako bre beba da spava u tome..sve ce da se digne.. dobro aj..leti onako..da se modira..
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.2.2010 13:21:24
|
|
|
|
Snelle
|
U pravu si shishice. Mada vidim da ima velicine od 1 pa čini mi se do 6. Ovo je više onako za, očekuješ goste, a ona onako od spavanja tek ustala, kao princeza A gledaj, ima i OVO
< Poruku je uredio Snelle -- 26.2.2010 13:25:54 >
|
|
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 26.2.2010 15:44:02
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Lu RR Oti benkica ti je odjelce za bebu,ono divno ljubičasto što si ti već spremila,ako se ne varam e jesi kraljica LU, sve ti pamtis.. samo smo se mi predomislili pa cemo ipak u zuto.. nego mi bilo cudno sto je stavila tamo a ne u otpust...pomislih: mozda im treba i tamo u bolnici za nesto.. hvala...to ce tata da donese...zadnji dan. Pa zar benkica nije ona majca sto se veze... KLIK KLIK Uh što me nađe A rekla sam ako se ne varam, a očito da se varam Uglavnom,mislim da ne treba ništa od odjeće za bebu dok ne krene kući iz bolnice,bar meni nije trebalo!
|
|
RE: Kamperski vodič za porodilište 28.2.2010 15:32:56
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR - Nemojte gospođo odmah na WC, zadržite malo u sebi! - Pomerite se sestro, posraću vas. Ja se izvinjavam ako sam prosta, ali tako je bilo. Ja umirem Ne mogu doci sebi od smijanja Tako nekako je i kod mene bilo, jedva sam dobacila onaj metar i po od stola gdje su me klistirali do WC-a. A moja prija se prosetala do treceg sprata i tek za nekih 20min isla da obavi khm, khm jelte Ali ona inace ima problema sa zatvorom, pa je mozda zbog toga. Idem sad malo da prostudiram forum i pokusam da se snadjem, jer je jako neobican . Pa cu onda i ja da napisem sta sam ja nosila u porodiliste.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Jelena S.: Moja porođajna pričaTermin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Anketa
carski rezmara31Da li porodilja moze da IZABERE da se porodi na carski rez? Hvala unapred - i na odgovoru i na komentarima!da (
69%)
ne (
31%)
Ukupan broj glasova: 119Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!