Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.2.2010 0:47:03
|
|
|
|
cipiripi
|
al ce da ti strada noga
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 5.2.2010 0:52:23
|
|
|
|
Delijagirl
|
Nece ... lara nikad ne skace na nogu kad je u teranju ali napolju je ne pustam sa povodca pa je onda sva nesretna... Ali marku je jednom pobegla pa je nasla decka doduse jednog 3 puta manjeg od nje ali sledeci put mozda nadje pravog...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 1:15:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Leeeeeeeleee vidi ga sto je dobar!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 1:19:39
|
|
|
|
lothroniell
|
Obozavam tu sliku! Jako je nenormalan, imam fotki fotki njegovih poza...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 7:49:22
|
|
|
|
minavb
|
Izvrnuti debeli stomaci!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:49:34
|
|
|
|
usamljena
|
Ovo je moje malo "mace"
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:51:15
|
|
|
|
minavb
|
Ne znam, usvojili smo ga od jedne organizacije a oni su ga uzeli od nekih ljudi. Ko zna , mozda i jeste ruski plavac, ima dve godine a malecnu glavu, bas kao i ta rasa. Evo ga ovde kako se umiva.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:53:02
|
|
|
|
Mari86
|
Devojke da li neka moze da me posavetuje... Mm i ja zelimo psa,ali nekog koji je dobar cuvar.... Pa ja ne znam za kojeg da se odlucimo..zelela sam prvo Haskija ali sad nisa mvise tako sigurna..
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 10:58:05
|
|
|
|
minavb
|
Uh, rado bih ti pomogla ali se ne razumem preterano u pse. Ja bi na tvom mestu udomila stene nekog mesanca. Oni su jako inteligentni, lao se prilagodjavaju svim uslovima a mozes i lepo da ih izdresiras.
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:04:26
|
|
|
|
Mari86
|
Ahamm...pa ne znam,ali sigurna sam da mesanca necu... NE znam dalmatinac kakav je?!
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:15:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemacki ovcar! Ja ih obozavam!
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:19:59
|
|
|
|
bebironcic
|
Sto se tice dalmatinca oni su meni onako slatki ali sam imala lose iskustvo sa njima.A ja sam ipak za neke cupavije i vece pse tipa nemackog ovcara,sar-planinca,haskija...ali je na tebi draga da odlucis...i ja sam sada u potrazi za stenetom...ne mogu da se odlucim koje bih
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:23:46
|
|
|
|
Mari86
|
Pa bila sam jako zagrejana za Haskija,ali kazu da on ne voli ove nase uslove i da cak moze da ugine ako je jako toplo
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:27:36
|
|
|
|
Delijagirl
|
Pa vi cete ga drzati napolju? I ako hoces da bude dobar cuvar moras mnogo da ga mazis i da mu pokazes mnogo ljubavi pa onda je svejedno sta uzmes... Dalmatineri su ti jako nestabilni i velike P**** takodje vucjaci a za haskije neznam ... Ja cu ti naravno reci da uzmes rotwailera ili tako nesto ali opet tu ti treba "jaka ruka" i dosta discipline ...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:28:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje! A neki labrador,retriver?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:32:06
|
|
|
|
jacagoga
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje! A neki labrador,retriver? Labradori i retriveri su prepametni psi, ja imam retrivera i ne bih ga menjala ni zasta na svetu, on je clan porodice, prava je maza, ali zna i da pokaze zube kad je potrebno. Hocu da kazem da su odlicni kao porodicni psi, vole decu ali znaju i da cuvaju svoju teritoriju
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:33:31
|
|
|
|
Mari86
|
da naravno da ce biti napolju...ne volim zivotinje u kuci.. Rotvajler je za mene ruzan pas i ne svidja mi se...ali labrador mi se dopada... A to sto kazes za haskija je istina i drugi ga imaju pa mu nista ne fali...taj pas mi je prelep...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:33:55
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Ih sad... mnogo ljudi ga ima danas i nista im ne fali,setaju i dalje! A neki labrador,retriver? Labradori i retriveri su prepametni psi, ja imam retrivera i ne bih ga menjala ni zasta na svetu, on je clan porodice, prava je maza, ali zna i da pokaze zube kad je potrebno. Hocu da kazem da su odlicni kao porodicni psi, vole decu ali znaju i da cuvaju svoju teritoriju To moze svaki pas sa pravom merom LJUBAVI i vaspitanja ...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:36:05
|
|
|
|
Anoniman
|
A samojed?
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:36:24
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 da naravno da ce biti napolju...ne volim zivotinje u kuci.. Rotvajler je za mene ruzan pas i ne svidja mi se...ali labrador mi se dopada... A to sto kazes za haskija je istina i drugi ga imaju pa mu nista ne fali...taj pas mi je prelep... Nadam se da ne na verigi to ti je najtuznija i najgora kazna za psa... Ako ima kucicu i prosto se seta ok naravno moras i da ga izvodis na neku travu 2 puta dnevno po pola sata da bih mogo da se istrci, i nemoj da ga hranis ljudskom hranom samo ces kasnije imati mnogo troskova za veterinara bolje ti je da ga hranis psecom hranom i to su ti umereni troskovi preko celog njegovog zivota ...
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:37:41
|
|
|
|
jacagoga
|
pa ne bih rekla, imala sam pre retrivera koker spanijela koji je smrdeo za takmicenje iako sam sve moguce preparate probala da se otrese tog smrada, glupi su i tvrdoglavi a pri tom je ujeo dete od 5 god. Ne kazem da su druge rase bezveze ali ko nije imao labradora ili retrivera nece razumeti o cemu pricam
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:39:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja drugarica ima mesanca labrador-retriver,mnogo je pametan i lep! DG imaju i samojede ovde po gradu i nista im ne fali...
|
|
|
|
RE: Imate li kućnog ljubimca? 10.2.2010 11:41:08
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: jacagoga pa ne bih rekla, imala sam pre retrivera koker spanijela koji je smrdeo za takmicenje iako sam sve moguce preparate probala da se otrese tog smrada, glupi su i tvrdoglavi a pri tom je ujeo dete od 5 god. Ne kazem da su druge rase bezveze ali ko nije imao labradora ili retrivera nece razumeti o cemu pricam Potpuno te razumem sta hoces da kazes imam ja neku mesavinu labradora a muz mi celog zivota cuva labradore i sve znam ali potpuno sam ubedjena da i bi i taj koker mogao da bude maza i porodnicni pas ja ih znam bar petoro... Isto kao sto svaki pitbull, staford, rot ili neka takva rasa ne treba da bude ubica i moze da bude sve sto ti opisujes kod labradora...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?