Dora
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Kupovala sam Luki potkošulje, bilo je oko 17h, Luka nije spavao ceo dan, napolju tmurno, samo što ne pada kiša, ja ga guram u kolicima jer je tako brže. Uđem u Baby butik Sara, neka žena. Dok je ona izvadila potkošulje, Luka je zaspao, a da ja to nisam primetila. Prodavačica sva raznežena kaže JAOOOO ZASPAO JE!, mene kada fras nije lupio, kako bre zaspao, kakvo crno spavanje u 17h, i šutnem u kolica (naravno, ne da mu slomim vrat, već prosto da se zatresu kolica) i kažem "Luka, nema spavanja!", naravno on se rasplače, pokuša opet da zaspe, ja opet, kažem ženi da zapakuje potkošulju, on zaspe opet, ja ga opet cimnem, tek će ona meni "Ajde nemojte to raditi dok ste u radnji!", kažem MOLIM?!, kaže ona meni "Spavaće on i ako vam spava popodne!", ja se nasmejem i kažem "A Vi ste ga gajili prethodne 3 godine pa znate, jel?" onda je zaćutala i naplatila mi potkošulju! Mislim da prodavacica nije htela da ti se mesa u to kad dete treba da spava vec mislim da joj je bilo zao posto si i sama rekla da se raznezila, a ti nisi prodrmala kolica nego si sutnula, i verovatno da to nije izgledalo lepo, i jos ako si to ponovila i ja bih ti u mojoj prodavnici isto to rekla. Takodje bih zacutala na tvoj odgovor jer dalje rasprava ne vodi ni kuda. Joj, Tašo... Slažem se sa Afro, to je ružno izgledalo. Ja kad vidim nervoznu ženu kako cima dete, ne ulazim u vaspitne mere (i ja cimam, vičem, tučem...) ali mi uvek nekako bude žao deteta... Ja to ne volim da vidim. Nije to mešanje u vaspitanje, neko jednostavno mora da odreaguje a i ja bih ti rekla. Pa se naljuti!
|