Rivana
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ma meni je svekrva par puta pokušala tipa "Moja deca su popodne spavala dok nisu napunili 5god", ja sam rekla "Ovo nije vaše dete! Ne skače vama po glavi do ponoći nego meni, pa da to ne bi radilo, neće spavati danju nego noću!" Tu je kraj. Uffff, pre neki dan... malo je off, ali moram! Kupovala sam Luki potkošulje, bilo je oko 17h, Luka nije spavao ceo dan, napolju tmurno, samo što ne pada kiša, ja ga guram u kolicima jer je tako brže. Uđem u Baby butik Sara, neka žena. Dok je ona izvadila potkošulje, Luka je zaspao, a da ja to nisam primetila. Prodavačica sva raznežena kaže JAOOOO ZASPAO JE!, mene kada fras nije lupio, kako bre zaspao, kakvo crno spavanje u 17h, i šutnem u kolica (naravno, ne da mu slomim vrat, već prosto da se zatresu kolica) i kažem "Luka, nema spavanja!", naravno on se rasplače, pokuša opet da zaspe, ja opet, kažem ženi da zapakuje potkošulju, on zaspe opet, ja ga opet cimnem, tek će ona meni "Ajde nemojte to raditi dok ste u radnji!", kažem MOLIM?!, kaže ona meni "Spavaće on i ako vam spava popodne!", ja se nasmejem i kažem "A Vi ste ga gajili prethodne 3 godine pa znate, jel?" onda je zaćutala i naplatila mi potkošulju! E to mrzim kad se neko totalno nebitan ubaci da soli pamet uh.....zasto ne ovako ili onako
|