|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
15.1.2010 10:47:17   
Mari86
IZVORNA PORUKA: dadaa

pozdrav svima...imam i je jedno pitanje...imala sam 02.01. ali je bila malo kraca..pre toga sam bila tablete za regulisanje ciklusa...sada me jako boli donji stomak i ledja..a i nesto mi se naduvao taj donji stomak,malko me i grudi bole...trebalo bi da dobijem tek 30.01..malo mi je rano da me bole pred M..ali ipak ne znam sta mi se desava..moze mala pomoc?

Pa ne znam sta bih rekla,osim da i ako jeste user posted image jako je rano da se pokaze...tebi je polovina ciklusa,jesi imala O...mozda ti je Ovulacija??

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 776
15.1.2010 10:52:06   
dadaa
pa moguce je i to...pila sam dva meseca neke tableta za zaustavljanje krvarenja(novembar i decembar) i sada vise ne znam sta me je snaslo...sve me zivo boli ali stomak mi je bas naduven.

nikada nemoj ici vec napravljenom stazom..sam sebi napravi put

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 777
15.1.2010 11:01:58   
Mari86

pa moguce je i to...pila sam dva meseca neke tableta za zaustavljanje krvarenja(novembar i decembar) i sada vise ne znam sta me je snaslo...sve me zivo boli ali stomak mi je bas naduven.

nemas iscedak nikakav??

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 778
15.1.2010 11:09:45   
dadaa
nista..samo malo cesce idem da piskim..

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 779
15.1.2010 11:13:37   
Mari86

Ti muti draga sada..pa za par dana videces da li ce prestati...user posted image

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 780
15.1.2010 11:16:58   
dadaa
hvala ti puno...
IZVORNA PORUKA: Mari86

Ti muti draga sada..pa za par dana videces da li ce prestati...user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 781
15.1.2010 12:52:04   
Mari86
Da li neko moze da mi kaze,kakvo je to ledenje nogu???user posted image

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 782
15.1.2010 12:52:40   
Anoniman
user posted image Odakle ti to?

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 783
15.1.2010 12:53:25   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Pa pahuljica je pisala o tome...kako joj je jedan od simptoma bio ledenje nogu...sve mislim kao noge su joj ledene ili..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 784
15.1.2010 12:54:35   
Anoniman
Verovatno. Ne znam. user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 785
15.1.2010 14:21:10   
Maza82

Pa pahuljica je pisala o tome...kako joj je jedan od simptoma bio ledenje nogu...sve mislim kao noge su joj ledene ili..user posted image

user posted image user posted image user posted image Joj mari što se ismijah, izvini draga, ali kad sam pročitala LEDENJE NOGU user posted image user posted image user posted image .. Mi i naši simptomi user posted image user posted image

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 786
15.1.2010 14:22:33   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Maza82

user posted image user posted image user posted image Joj mari što se ismijah, izvini draga, ali kad sam pročitala LEDENJE NOGU user posted image user posted image user posted image .. Mi i naši simptomi user posted image user posted image

user posted image user posted image Ej nemoj da se smejes user posted image ....idi tri strane unazad..pahuljica je pisala da joj je to bio simptom??? Ozbiljnoooo

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 787
15.1.2010 14:25:59   
Shishica
E kad se setim koje sve simptome sam imala svaki put kad treba da ne dobijem user posted image
Ali kad sam ostala trudna.... to je bilo ocigledno... nisam se usred noci mogla istegliti pri okretanju..zatezalo me jako u stomaku dole... mirisali mi cvarci u sred noci, a kad mi se malo slosilo u sred jedenja supe.... tu sam vec metila prst na celo...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 788
15.1.2010 14:26:59   
Maza82
pre 10 dana sam ovo napisala u ovoj temi pa sam shvatila da sam pogresila i prekopirala post u cekamo II crtice
ali ipak su simptomi odgovarali ovoj temi jer sam test jutros radila i pozitivan je...
znaci simptomi su pospanost, promenjen ukus u ustima, bol u stomaku ali u predelu pupka (ne sa strane kao kad treba da dobijem), trapavost ogromna , jedno vreme trnjenje ruku, pa ledenje nogu kao kad se razbolite, konstantna glad... toliko od mene, necu vise da gnjavim.

Evo ga Mari dušice, ali stvarno mi je bilo smiješno kako si napisala LEDENJE NOGU, ti znaš da nisam mislila ništa loše...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 789
15.1.2010 14:29:31   
Dudu25

pre 10 dana sam ovo napisala u ovoj temi pa sam shvatila da sam pogresila i prekopirala post u cekamo II crtice
ali ipak su simptomi odgovarali ovoj temi jer sam test jutros radila i pozitivan je...
znaci simptomi su pospanost, promenjen ukus u ustima, bol u stomaku ali u predelu pupka (ne sa strane kao kad treba da dobijem), trapavost ogromna , jedno vreme trnjenje ruku, pa ledenje nogu kao kad se razbolite, konstantna glad... toliko od mene, necu vise da gnjavim.

Evo ga Mari dušice, ali stvarno mi je bilo smiješno kako si napisala LEDENJE NOGU, ti znaš da nisam mislila ništa loše...

ciji je test pozitivan??????

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 790
15.1.2010 14:30:47   
Mari86

Eto vidis mazice...pa znam da nisi mislila nista lose duso user posted image
Ali nije mi jasno..noge su stalno hladne...i sad naravno sledi da kazem da su i meni noge hladne..ali to je tako stalno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 791
15.1.2010 14:31:05   
Maza82
user posted image user posted image user posted image Ma Pahuljicin Dudu, nego ja kopirala i ispalo kao da sam ja user posted image user posted image user posted image
A NISAMMMMMMM !!!!!! Smijala se Mari za neki simptom?

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 792
15.1.2010 14:32:04   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Dudu25

ciji je test pozitivan??????

Ovo je pahuljica pisala kada je ugledala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 793
15.1.2010 14:32:38   
Maza82
Meni su uvijek stopala i šake sleđeni, imam lošu cirkulaciju, tako da mi i taj simptom ništa ne znači...

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 794
15.1.2010 14:34:27   
Mari86

Meni su uvijek stopala i šake sleđeni, imam lošu cirkulaciju, tako da mi i taj simptom ništa ne znači...

I meni isto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 795
15.1.2010 14:35:17   
Rivana
Mene su grudi bolele jako mucninu nisam imla ali par puta mi se zavrtelo u glavi, pojacan sekret i apetit user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 796
15.1.2010 14:35:40   
Jeja1975
Mazo lep ti je ticker user posted image , mazo pa ti ci na manjim mukama od Mari, 2 dana duze ceka user posted image user posted image

Dobice Sale batu ili seku to vam ja garantujem!!!!

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 797
15.1.2010 14:37:34   
Mari86
Stvarno mazo pa kako onda isti dan ocekujemo  user posted image ??

(odgovor članu Jeja1975)
Direktna veza do poruke: 798
15.1.2010 14:38:00   
Maza82

IZVORNA PORUKA: Jeja1975

Mazo lep ti je ticker user posted image , mazo pa ti ci na manjim mukama od Mari, 2 dana duze ceka user posted image user posted image

user posted image Jejo ne znam kako piše na tickeru tako, ja trebam isto kad i Mari, možda dan prije, ako mi bude ranije, kao prošli pit...

(odgovor članu Jeja1975)
Direktna veza do poruke: 799
15.1.2010 14:38:47   
Mari86

IZVORNA PORUKA: Jeja1975

user posted image Jejo ne znam kako piše na tickeru tako, ja trebam isto kad i Mari, možda dan prije, ako mi bude ranije, kao prošli pit...

jejo nas dve isti dan ne cekamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    odosmo off...

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here