|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
14.1.2010 13:10:49   
Mari86
IZVORNA PORUKA: pahulja76

IZVORNA PORUKA: Mari86

Evo ovako,imam do user posted image jos 7 dana...
Pre dva dana je pocela vrtoglavica,a od juce imam bol u stomaku..tup bol,ne jak ali je konstantan..nocas sam se samo okretala posto su me grudi bolele,ali to mi je uvek pred user posted image user posted image

a taj bol u stomaku, gde ga tacno osecasuser posted image u kom delu stomaka?

U donjem delu stomaka..vise sa leve strane...user posted image
I osecam kao da mi stalno curka nesto a nema nista...user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 751
14.1.2010 13:29:51   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: pahulja76

Evo ovako,imam do user posted image jos 7 dana...
Pre dva dana je pocela vrtoglavica,a od juce imam bol u stomaku..tup bol,ne jak ali je konstantan..nocas sam se samo okretala posto su me grudi bolele,ali to mi je uvek pred user posted image user posted image

a taj bol u stomaku, gde ga tacno osecasuser posted image u kom delu stomaka?

U donjem delu stomaka..vise sa leve strane...user posted image
I osecam kao da mi stalno curka nesto a nema nista...user posted image

joj, ne znam, mari, i ranije sam citala a i ja sam sama osetila na pocetku trudnoce da se taj tupi bol oseca oko pupka mada sam cula i da su lekari nekim zenama prical iako je sa strane da se sa te strane usadio plod (ako je doslo do trudnoce), mene pre mes. dana kada sam cekala da dobijem nisu uopste boleli jajnici, tj. nisam osecala bol u tom delu pa sam se i nadala da je to znakuser posted image   al opet neke zene su se zalile na ziganje u jajnicima pa su takodje bile user posted image ... nisam ti mnogo pomogla al moras da sacekas jos tih 7 dana  user posted image

< Poruku je uredio pahulja76 -- 14.1.2010 13:33:07 >

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 752
14.1.2010 13:30:58   
Mari86
Nema vez pahuljice moja..sacekacu jos to malo..brzo ce da prodje..pa videcemo!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 753
14.1.2010 13:35:44   
pahulja76

Nema vez pahuljice moja..sacekacu jos to malo..brzo ce da prodje..pa videcemo!! user posted image user posted image user posted image

ja bih volela da je kod tebe to znak user posted image al moras biti strpljiva i nemoj misliti previse na to... a za taj osecaj da nesto curi a nema nista, stavi dnevni ulozak da ne razmisljas previse i da ne bi trckala do wc-a non-stop. user posted image i ljubim

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 754
14.1.2010 13:36:05   
Anoniman

mari bre, moja mama sa mnom imala vešticu do 6. meseca trudnoćeuser posted image

relax,take it easy,veruj u moj INSEKTuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 755
14.1.2010 13:36:28   
maja27
Mari kada ces da radis test? Ja sam planirala ponedeljak! Mislim da nije rano! Mada ja imam problem sa sekretom koji je sada zuckast i neprijatnog mirisa! Moram ici kod lekara!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 756
14.1.2010 13:38:19   
Anoniman
Nemojte raditi testove pre vremena. user posted image Pogledajte sličicu u prvom postu teme o testovima. 

(odgovor članu maja27)
  Direktna veza do poruke: 757
14.1.2010 13:38:52   
Mari86
Ja necu raditi test dok ne zakasni bar jedan dan..sigurno!!user posted image
necu da se razocaram...mada se osecam nekako drugacije..user posted image user posted image user posted image user posted image

banini ja uvek verujem u tvoj Insekt user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja27)
Direktna veza do poruke: 758
14.1.2010 13:39:38   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Nemojte raditi testove pre vremena. user posted image Pogledajte sličicu u prvom postu teme o testovima. 

ja tu sliku nista ne razumem..glupava sam user posted image idem opet da vidim...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 759
14.1.2010 14:19:18   
Anoniman

Ja necu raditi test dok ne zakasni bar jedan dan..sigurno!!user posted image
necu da se razocaram...mada se osecam nekako drugacije..user posted image user posted image user posted image user posted image

banini ja uvek verujem u tvoj Insekt user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 760
14.1.2010 14:23:37   
Anoniman

..draga, jel ja to osećam nešto u vazduhu,a ?user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 761
14.1.2010 14:25:55   
Dudu25
opaaaa sad smo u ovoj temi, jel nekome kasni nisam u toku???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 762
14.1.2010 14:28:12   
Mari86
jao banini moj Snupi jaoooo divan je hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa drage moje..nesto nam lebdi nad glavama!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 763
14.1.2010 14:29:18   
Dudu25

jao banini moj Snupi jaoooo divan je hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa drage moje..nesto nam lebdi nad glavama!! user posted image user posted image user posted image user posted image

hmm Marice moja ima li sta novo, imas li onaj vodenasti iscjedak jos?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 764
14.1.2010 14:29:40   
2002m
user posted image user posted image meni lebdi da cu da siznem, jos mi nije krenulo kako treba...samo mi jos fali da opet imam polipuser posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 765
14.1.2010 14:30:31   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Dudu25

hmm Marice moja ima li sta novo, imas li onaj vodenasti iscjedak jos?

Nemam mila moja...nego me boli stomak od juce...i imam osecas da stalno nesto curka a nema nista...
Vrti mi se u glavi vec par dana...a grudi me bole ali uvek me bole pred user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 766
14.1.2010 14:30:54   
Mari86
IZVORNA PORUKA: 2002m

user posted image user posted image meni lebdi da cu da siznem, jos mi nije krenulo kako treba...samo mi jos fali da opet imam polipuser posted image

A kako ti je krenulo,i kada je krenulo?

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 767
14.1.2010 14:33:11   
2002m
IZVORNA PORUKA: 2002m

Promasila sam temu,ovo sam htela da napisem u dve crticeuser posted image user posted image Sory

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 768
14.1.2010 14:33:30   
Dudu25
Draga Mari,

drzim palceve da su pravi simptomi za user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 769
14.1.2010 14:34:00   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Dudu25

Draga Mari,

drzim palceve da su pravi simptomi za user posted image

Hvala srce moje!! user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 770
14.1.2010 14:36:00   
2002m
Mariuser posted image user posted image user posted image user posted image navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 771
14.1.2010 14:39:37   
maslinica
hej devojke....nisam citala postove od pocetka..ali ako nekom moze pomoci, jer sam isto kao i vi cekala te znakove skoro vise od godinu dana dok se nije dogodilo....:):):)user posted image

pila sam tablete za regulaciju ciklusa, da udjem u ritam 28, jer sam setala do 35-37 dana, a dogadjalo se i 24...tako da je uhvatiti ovulaciju bila umetnost...i onad je jedan mesec kasnilo...ja misleci da je opet van tih skolskih 28 mislila dodci ce....jedini znak od svih znakova trudnoce je bio...MUUUUUKA, ali samo muka bez povracanja, uvece kad legnem u krevet, tokom dana nista, bas nista, popdnevan kafa koja mi se ne pije jer mi je nesto bljak i tada sam posumnjla, al tad vec kasni nekih 7 dana na skolskih 28....i uzmem i izmerim temperaturu ujutro 37,1...popodne 37. uvece 37...i tako ja odem i kupim test i +...e sad, pre tog meseca i tog plusa, je sve bilo u simptomima raznim....smejala sam se samoj sebi kad sam dosla do toliko zeljenog + :)...eto pokusajte i sa tom temeraturom, on jednostavno mora ostati na 37 ako je trudnoca....ili bar povisena od 36, 5.....:)
nadam se da ce nekom pomoci!!!user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 772
15.1.2010 10:25:39   
zvezdica009
da li je nekoj od vas koja je trudna bilo muka non stop ceo dan u vreme kad ste trebale da dobijete?

(odgovor članu maslinica)
Direktna veza do poruke: 773
15.1.2010 10:38:16   
dadaa
pozdrav svima...imam i je jedno pitanje...imala sam 02.01. ali je bila malo kraca..pre toga sam bila tablete za regulisanje ciklusa...sada me jako boli donji stomak i ledja..a i nesto mi se naduvao taj donji stomak,malko me i grudi bole...trebalo bi da dobijem tek 30.01..malo mi je rano da me bole pred M..ali ipak ne znam sta mi se desava..moze mala pomoc?

nikada nemoj ici vec napravljenom stazom..sam sebi napravi put

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 774
15.1.2010 10:45:29   
Koukla
Dadaa, ja mislim da ti je to ovulacija, danas ti je 13ti dan ciklusa i sasvim je moguce tj. ne moguce nego bi trebalo da bude. Ovulacije posle kontracepcije hoce da budu malo bolnije i jace (znam iz iskustva jer sam pila te pilule zbog hormonskog statusa skoro 4 godine sa prekidima). user posted image

(odgovor članu dadaa)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here