|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Znaci trudnoće
17.12.2009 17:48:24   
Veca77
Pa doktorka mi je upravo i rekla da kada je progesteron u referentnim vrednostima (13 - 90 nmol/L u luteinskoj fazi) to znaci da je ovulacija protekla dobro, da se jajna celija razvila kako treba. Ovaj nivo utice na rad folikula u smislu da ispusti jajnu celiju u toku ovulacije. Kad mi je dr. videla rezultate, rekla mi je da sam "teoretski" trudna jer je doslo do ovulacije (to je videla po nivou progesterona)user posted image . Samo je rekla da bi bila srecnija da je makar 50 nmol/L, ali kao ni ovo nije lose!

Koliki je tebi progesteron?

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 726
17.12.2009 17:56:51   
cipiripi
sa lekovima u luteinskoj 52,53...a kad radim i betu i prog 28dc kad "ne treba" da dobijem onda mi je 150..user posted image
kad ne pijem nista prog u lut fazi mi je 7,8...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 727
17.12.2009 17:58:46   
cipiripi
zar jajna celija ne raste i oslobadja se pod dejstvom estrogena i LHuser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 728
17.12.2009 17:59:34   
Veca77
E vidis, ono sto mi je cudno sto tebi progesteron i dalje raste kad treba da dobijes (on raste u slucaju trudnoce).

Pa lepo ti se podigao progesteron sa lekovima! Sad su ti rezultati odlicni! I koliko jos dugo moras da pijes utragestan?

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 729
17.12.2009 18:00:08   
Veca77

IZVORNA PORUKA: cipiripi

zar jajna celija ne raste i oslobadja se pod dejstvom estrogena i LHuser posted image

Nemam ti ja to pojma?! user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 730
17.12.2009 18:02:56   
cipiripi
ja sam utogestan pila preventivno kad sam radila inseminacije i IVF(dok ne dobijem user posted image pijem ga), ne pijem ga ovako..nema potrebe :)
znam kako izgleda to krvarenje zbog nedostaka progesterona tako da ako mi se to desi odmah ga popijem i stavim dole 2 tablete. user posted image

< Poruku je uredio cipiripi -- 17.12.2009 18:03:21 >

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 731
17.12.2009 18:04:53   
Veca77
Sta mislis da uradim ako za 2 dana ne dobijem user posted image , a i dalje budem imala iscedak? Da radim hormone ili da idem lekaru, ili da kupim test ili da radim betu? Uh koliko pitanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 732
17.12.2009 18:07:17   
cipiripi
mislim da bi bilo lepo da posetis dr, preventive radi user posted image
test moze da te prevari...
fizicki beba ne moze da se vidi pre trece nedelju trudnoce, ali debljina endometrijuma moze da pokaze da li se sprema user posted image , ili se sprema user posted image

user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 733
17.12.2009 18:10:27   
Veca77
Vidis, nije losa ideja!!! Endometrijum!!!
Tako cu i da uradim, samo da me user posted image ne preduhitri!

Cipiripice draga (nadam se da se ne ljutis sto te tako zovem) hvala ti do neba na savetima!

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 734
17.12.2009 18:11:21   
Veca77
Moram sad na posao!! user posted image

Ljubim te

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 735
17.12.2009 18:12:29   
cipiripi
neljutim se bas je slatko user posted image
a za savete..nema na cemu...poucena sam sopstvenim iskustvom...ne dam da me nista prevari i zezne user posted image
malo smo odlutale od teme..ali nista nije napisano bez veze...user posted image

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 736
26.12.2009 8:16:39   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: pahulja76

posle spontanog skoro 6 mes. smo mm i ja pravili pauzu i sasvim slucajno smo muckali prosle ned. i to kad sam pogledala u kalendar dan pred O user posted image
ne nadam se nesto previse jer smo se i prosli put "namucili"... al trenutni simptomi nedelju dana pred kobilu user posted image su pospanost, jako bljutav skoro gorak ukus u ustima,  mali bol u grudima-ne nesto preterano...skoro sve kao i pred user posted image ...jedino sto sam u poslednja 3-4 dana postala jako trapava... ili se ubodem na nesto dok sam u kuhinji, ili zaplicem nogama po ravnom user posted image
juce me je strasno bolela glava a to mi se obicno desi dan, dva pred user posted image
jedem na svaka 2 ili 3h a ako ne uzmem na vreme da nesto gricnem onda mi je muka... nemam zelju za sex-om a obicno do zadnjeg dana pred user posted image napadam muza... ne znam vise kojim simptomima to pripada al moram da cekam jos nedelju dana ...

pre 10 dana sam ovo napisala u ovoj temi pa sam shvatila  da sam pogresila i prekopirala post u cekamo II crtice
ali ipak su simptomi odgovarali ovoj temi jer sam test jutros radila i pozitivan je...
znaci simptomi su pospanost, promenjen ukus u ustima, bol u stomaku ali u predelu pupka (ne sa strane kao kad treba da dobijem), trapavost ogromna user posted image , jedno vreme trnjenje ruku, pa ledenje nogu kao kad se razbolite, konstantna glad... toliko od mene, necu vise da gnjavim.

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 737
26.12.2009 8:23:53   
bebuska
Pahuljice cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

Direktna veza do poruke: 738
26.12.2009 8:25:42   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: bebuska

Pahuljice cestitam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ti bebuska, rece ti meni juce da razlog mog nespavanja bude kao i tvoj user posted image i... voila eto ga user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 739
26.12.2009 8:27:37   
bebuska
Ma vazno je da je bebac tu i da si ti srecna a sa nespavanjem cemo lako user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

Direktna veza do poruke: 740
26.12.2009 8:32:12   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: bebuska

Ma vazno je da je bebac tu i da si ti srecna a sa nespavanjem cemo lako user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 741
26.12.2009 10:16:26   
Dudu25
Pahuljice dusice moja sa simptomima user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 742
26.12.2009 10:22:06   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Dudu25

Pahuljice dusice moja sa simptomima user posted image user posted image user posted image

i ti ces dudu vrlo brzo user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 743
30.12.2009 11:43:12   
dejana007
nasla ovde sta trazila o roskastom iscedku user posted image ... meni se javio 3 dana posle navodne ovulacije user posted image a sinoc cak imala i tragove na donjem vesu ( 5 dan ovulacije) i bolove kao da cu dobiti vec par dana. ne verujem da je plod u pitanju. jos je rano. ali mi se prvi put u zivotu ovako nesto desava. druge simptome trudnoce nemam. sad mi ostaje il da mi bazalna T skoci i da se nadam il da padne pa da dobijem.  user posted image

< Poruku je uredio dejana007 -- 30.12.2009 11:45:28 >

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 744
30.12.2009 13:27:48   
Nensi*
To blago krvarenje moze biti uzrokovano usadjivanjem jajne celije u matericu,a T ti nije pala ostala je iznad linije...

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 745
30.12.2009 18:53:18   
dejana007
jaoj iz tvoja usta u bozije usi user posted image Hvala

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 746
10.1.2010 20:05:06   
dejana007
jedno pitanje, dal vam se desilo da u trudnoci ono sto je svima slano vama nije, ili nije slatko nesto sto je drugima slatko, tj promene kod cula ukusa?

Direktna veza do poruke: 747
10.1.2010 22:42:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dejana007

jedno pitanje, dal vam se desilo da u trudnoci ono sto je svima slano vama nije, ili nije slatko nesto sto je drugima slatko, tj promene kod cula ukusa?

..ovaj simptom sam ja imala........user posted image

Direktna veza do poruke: 748
14.1.2010 12:58:23   
Mari86
Evo ovako,imam do user posted image jos 7 dana...
Pre dva dana je pocela vrtoglavica,a od juce imam bol u stomaku..tup bol,ne jak ali je konstantan..nocas sam se samo okretala posto su me grudi bolele,ali to mi je uvek pred user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 749
14.1.2010 13:03:08   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Mari86

Evo ovako,imam do user posted image jos 7 dana...
Pre dva dana je pocela vrtoglavica,a od juce imam bol u stomaku..tup bol,ne jak ali je konstantan..nocas sam se samo okretala posto su me grudi bolele,ali to mi je uvek pred user posted image user posted image

a taj bol u stomaku, gde ga tacno osecasuser posted image u kom delu stomaka?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here