|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
15.1.2010 10:58:02   
Anck Su Nmaun
Da..oooovo prvo pogotovo  cu sigurno zapamtiti kad budem isla u shoping!!!

Hvala Tasho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 326
15.1.2010 10:58:38   
Anoniman
Ma ništa. Proklinjala sam i sunce i vetar! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 327
15.1.2010 11:21:22   
Anck Su Nmaun
Samo jos jedno pitanje...meni je termin Maj... a glupo mi da uzimam letnje kolica...trebace mi i kasnije, a i prolece je ..a bebu cu vozati i na jesen i zimu ...da li i ta zimska mogu vecinom da se cela rasklope pa da se voze i leti?
Mozda je glupo pitanje sad kad ga ponovim u svojoj glavi ..ali?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 328
15.1.2010 11:55:04   
BabyG
Naleteh danas na 'Radosnicu' i oduševih se! user posted image Gledala sam kolica, neka italijanska, ne znam kako se tačno zove marka, ali nešto na 'B'. user posted image Uglavnom, ne može ručka da se pomera, ali zato sve ostalo (ono za nogice, krov..) može da se prebaci na drugu stranu, pa možeš da gledaš bebicu. Ima četiri položaja - ležeći, poluležeći, polusedeći i sedeći. Plus dobiješ i torbu i sedište za automobil, koje može da se postavi na kolica. Na zadnjim točkovima su kočnice i fiksirani su točkovi, a prenji su rotirajući. Kolica se prave u tri kombinacije - crveno-crna, zeleno-siva i bež-braon. I da ne poverujete, cena je 17450din. Slična prave i Lazzaro, samo su druge kombinacije boja, a cena i sve ostalo isto. A u istoj prodavnici, Chicco obična, bez dodataka su 22500din. Mislim da jeftinija i bolja kolica ne postoje! Al' videćemo.. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 329
15.1.2010 11:57:50   
Anoniman
Mozda ne postoje jeftinija a bolja, ali sam sigurna da  postoje jeftinija i sasvim ok, i postoje skuplja, a izvikanauser posted image

(odgovor članu BabyG)
  Direktna veza do poruke: 330
15.1.2010 11:59:46   
Anoniman
A postoje i skupa i dobra. Ja ću Lukina kolica, koja koristimo već 3,5 god, opušteno moći korititi za bebu, treba ih samo oprati i podmazati da ne škripe. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 331
15.1.2010 11:59:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Samo jos jedno pitanje...meni je termin Maj... a glupo mi da uzimam letnje kolica...trebace mi i kasnije, a i prolece je ..a bebu cu vozati i na jesen i zimu ...da li i ta zimska mogu vecinom da se cela rasklope pa da se voze i leti?
Mozda je glupo pitanje sad kad ga ponovim u svojoj glavi ..ali?

Ja se porodila u julu i kupila sam prava, a ne letnja, kolica.

Direktna veza do poruke: 332
15.1.2010 12:01:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

A postoje i skupa i dobra. Ja ću Lukina kolica, koja koristimo već 3,5 god, opušteno moći korititi za bebu, treba ih samo oprati i podmazati da ne škripe. user posted image

Naravno, i logicno je da su skupa dobra, a da jeftinija nisu bolja od tih, sto ne znaci da nisu ok, samo nisu bolja, ili najboljauser posted image Ju, kakva konfuzija od receniceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 333
15.1.2010 12:04:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Naravno, i logicno je da su skupa dobra, a da jeftinija nisu bolja od tih, sto ne znaci da nisu ok, samo nisu bolja, ili najboljauser posted image Ju, kakva konfuzija od receniceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 334
15.1.2010 12:15:36   
Leki 77
Evo sada prvi put cujem za postojanje letnjih i zimskih kolica. Ukoliko se ne misli na kisobran kolica, stvarno nemam ideju sta bi bila letnja. Ja imam PegPerego model Uno, mocca boja i veoma sam zadovoljna. Bilo mi je bitno da kada se sklope staju u moj gepek, da staju i u mali lift u zgradi, a ne samo u veliki, da su tamnije boje zbog prljanja, da mogu uz stepenice da ih vucem, a ne nosim (zato su mi trebali veci zadnji tockovi), da se obavezno rucka prebacuje (previse komplikovano mi je delovalo da vadim korpu i okrecem je). Kostala su 34.000din sa prekrivkom za kisu, koju smo nebrojeno puta koristili kada bi nas uhvatila kisa jer smo leti izlazili oko 10h ujutru i bili napolju sa drustvom do 16-17h. Bez te prekrivke, koju ne vadim iz korpe u kolicima, kostala su 30.400din. AS ne ide uz njih, ali mi smo to prvo AS pozajmili. Nemam nameru da kupujem jos neka kolica, ne znam cemu bi mi sluzila. Teska su 10,4kg.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 335
15.1.2010 12:17:08   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: BabyG

Naleteh danas na 'Radosnicu' i oduševih se! user posted image Gledala sam kolica, neka italijanska, ne znam kako se tačno zove marka, ali nešto na 'B'. user posted image Uglavnom, ne može ručka da se pomera, ali zato sve ostalo (ono za nogice, krov..) može da se prebaci na drugu stranu, pa možeš da gledaš bebicu. Ima četiri položaja - ležeći, poluležeći, polusedeći i sedeći. Plus dobiješ i torbu i sedište za automobil, koje može da se postavi na kolica. Na zadnjim točkovima su kočnice i fiksirani su točkovi, a prenji su rotirajući. Kolica se prave u tri kombinacije - crveno-crna, zeleno-siva i bež-braon. I da ne poverujete, cena je 17450din. Slična prave i Lazzaro, samo su druge kombinacije boja, a cena i sve ostalo isto. A u istoj prodavnici, Chicco obična, bez dodataka su 22500din. Mislim da jeftinija i bolja kolica ne postoje! Al' videćemo.. user posted image

Baby G vidim da si iz NS ... gde si gledala ta kolica - u kojoj radnji .... posto svakako mislim da odem do NS da se opremim!

Ihh sad sam videla u Radosnici...nasla sam njihov sajt al nemogu obrisati poruku!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 15.1.2010 12:18:20 >

(odgovor članu BabyG)
Direktna veza do poruke: 336
15.1.2010 12:18:27   
Anoniman
Fora je u tome da sva kolica koja imaju rukohvat kakav imaju kišobrani zovu se "kišobran kolica" - kaže meni teta u prodavnici bebi opreme, i to nema veze sa tim dal su letnja ili zimska.

Letnja kolica su tanja, manja, lakša... predviđena za leto. user posted image

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 337
15.1.2010 12:46:33   
Lu

Ja bih zelela da imam sve u jednom...znaci i za bebce tek rodjeno i da kasnije moze da se koristi..da ne kupujem 5 kolica....to mi bezveze!

Pa naravno da je bezveze i bacanje parauser posted image
Ja sam imala jedna kolica od rođenja,zato kolica i imaju ležeći položaj da male bebe mogu da leže a pored toga ako uzmeš AS sa njima beba je tako okrenuta prema tebi i spremna za prebacivanje u autouser posted image
Nisam imala ni zimska ni ljetna ni kišobran ne vidim  potrebu...
Već smo svi naveli;
- probaj sklopiti rasklopiti kako ide
-isprobaj kako stanu u gepek
-isprobaj prebacivanje položaja da li je jednostavno
-gledaj da uz njih kupiš AS ako ti treba ako već nemaš,jer je jednostavnije da skineš AS sa kolica u auto.
-naravno, da budu lakša ako imaš puno stepenica
-neutralno boju ako planiraš više djece

Eto toliko od meneuser posted image

Direktna veza do poruke: 338
15.1.2010 12:49:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

-neutralno boju ako planiraš više djece

Eto toliko od meneuser posted image

Koje boje su tvoja lu? user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 339
15.1.2010 12:53:26   
Lu
Plava,htjela sam narandžasta ali nije bilo trenutno a ja nisam htjela čekatiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
15.1.2010 12:53:54   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 341
15.1.2010 12:58:30   
Shishica
Imam osecaj da ce me strasno zivcirati kolica.. Ne volim ni tasnu da nosim, a kamoli nesto vece.... Kad bi mogla samo bi bebu u ruke.. ali nemere... Jos lift..stepenice..deveti sprat....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 342
15.1.2010 13:01:07   
Anoniman
Ako imaš lift ne vidim u čemu je problem? user posted image

(odgovor članu Shishica)
  Direktna veza do poruke: 343
15.1.2010 13:01:40   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Plava,htjela sam narandžasta ali nije bilo trenutno a ja nisam htjela čekatiuser posted image

user posted image user posted image user posted image Posto ni mi jos neznamo pol...mislili smo narandzasti krevetic a mozda i kolica sa kombinacijom neke tamne boje ( da se ne prljaju) ..ja kazem sinoc ..pa da nam se slaze uz zidove ...jer su narandzasti..taman super neutralna boja!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 344
15.1.2010 13:01:57   
*Alexx*
A što ne može? Imaš SLING, ja Andreja nosim tako. Kolica su nam samo kad i tata ide sa nama. I ovde završavam o slingu, pošto je to druga tema user posted image

IZVORNA PORUKA: Shishica

Imam osecaj da ce me strasno zivcirati kolica.. Ne volim ni tasnu da nosim, a kamoli nesto vece.... Kad bi mogla samo bi bebu u ruke.. ali nemere... Jos lift..stepenice..deveti sprat....

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 345
15.1.2010 13:08:21   
Lu
IZVORNA PORUKA: Shishica

Možeš u sling ili kengurkauser posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 346
15.1.2010 13:12:47   
Anck Su Nmaun
Jeste off..ali zar se to ne nosi tek posle 6 tog meseca... bas sam dosta slusala o tome da nije dobro za Bebi!???

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 347
15.1.2010 13:12:53   
Anoniman
Ne bih da me krivo shavtite, ali Shishica je sićušna, ok sling ili kengur na početku, ali šta kasnije? Zašto da opterećuje kičmu ako ne mora? 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 348
15.1.2010 13:13:17   
Shishica

Ako imaš lift ne vidim u čemu je problem? user posted image

Ima do osmog, a cesto se desavalo da zbog nestanka struje ne radi....cesto nestaje struja, narocito leti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 349
15.1.2010 13:13:22   
Anoniman

Jeste off..ali zar se to ne nosi tek posle 6 tog meseca... bas sam dosta slusala o tome da nije dobro za Bebi!???

Idi čitaj u drugoj temi o tome. user posted image

Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here