Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:42:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Tema je najprivlačniji muškarac dakle to nema veze sa lepotom i isključivo fizičkim izgledom tako da ću napisati Džeremi Ajrons ... Ima nešto je**** u sebi........ a da je lep nije. ne volim lepe muškarce-rekoh već negde.... slažem se kaliopi,čovek ima nešto... tako je meni privlačan kristofer voken
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:42:22
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Mina srce............................. divan je! Nas dve imamo isti ukus izgleda... nego, kako ćemo da ga podelimo, ha? mojne celog da mi ga uzmeš! Divan divan, nego sta. Menjacemo se-malo jaaaaa , malo tiii, vise jaaaaaa nego tiiiiiiiiiii, pa cemo se ................... curo ja i ti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:43:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Banini, svaka cast za Kristofera!!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:45:20
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: banini šta bi dala da me dovati ovako i šapne:bebiiiiii..... jao majko......
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:46:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Pa dobro sta fali Solani???? Bljakkkkk... a sta mislite o Johnu Malkovicu??? a o Vinsentu Kaselu? Ja sve neke ruzne volim,.. john malkovich nije ružan breeee......
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:48:02
|
|
|
|
Anoniman
|
da znas da nije...Kakvi ruzan...jaooooo...uh! ima jos...tih..ruznjikavih medenih...ma na muskarcu nije ni lepo da bude lep nego nekako.... perverzan, bezobrazan ili samosvestan JAK ili snaznog duha, jakog identiteta ne mogu nijednog domaceg da se setim...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:48:17
|
|
|
|
Anoniman
|
evo malo da se parimo.. hoću reći parimo oči........... Banini apsolutno podržavam! ....vidim da nas četiri imamo specifičan ukus .. ja zaista ne volim lepotane... volim ove sa stavom u pogledu
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:48:23
|
|
|
|
Mari86
|
On ruzan...brrrrrr meni je....
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:49:35
|
|
|
|
Anoniman
|
OTI JEL TI OVO DOVOLJNO PERVERZNO?????jutro posle KEKSA
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:49:38
|
|
|
|
Anoniman
|
.......... Banini , draga.... "Jel ti to pištolj u pantalonama ili ti je samo drago što me vidiš..?"
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:50:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ludo jedna, nije Solana nego bardem-Ljubav u Barselovi, Ljubav za vreme kolere, Sunka sunka... Solana mi u snovima , Solana u mojoj duši........ prs*la sam..........
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:51:47
|
|
|
|
Anoniman
|
a vidite ovo naše zlato...isti moj bivši....pa još i Dragan...jao filozofeeeeee....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:52:21
|
|
|
|
buhla
|
Žan Reno!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:52:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi .......... Banini , draga.... "Jel ti to pištolj u pantalonama ili ti je samo drago što me vidiš..?" e baš to.......
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:53:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 On ruzan...brrrrrr meni je.... JAOOO MALKOVICU DZONE SKINI PANTALONE! Kaliopi, ti prsla????
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:55:14
|
|
|
|
minavb
|
Ih, kako taj Mlakovich da me obljubi kad nema nikakva usta? vidi ovu divotu!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:56:38
|
|
|
|
buhla
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:56:54
|
|
|
|
Anoniman
|
o dempsi patriče banini ti kliče.... a ti višnjiću goranče de ti je bananče? lečiću bane izleči mi rane, kilmeru vale idu mi bale join the club-PRSKEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:56:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ih, kako taj Mlakovich da me obljubi kad nema nikakva usta? vidi ovu divotu! Pa nece tebe da obljubi nego mene MInavb!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:57:42
|
|
|
|
Anoniman
|
.... i dok su sve mislile koliko je ovaj čovek ružan, za mene je macan kakav ne postoji... nežan, talentovan, muževan , ružnjikav , inteligentan i ima jake kosti! ja ga boljeg ne bih izmislila...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:58:10
|
|
|
|
Mari86
|
OTI umrla sam od smeha A vidi ovog Nikolasa....
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 13:58:48
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb Ih, kako taj Mlakovich da me obljubi kad nema nikakva usta? vidi ovu divotu! Pa nece tebe da obljubi nego mene MInavb!!! . Daj malo meni...
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 14:00:47
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb Ih, kako taj Mlakovich da me obljubi kad nema nikakva usta? vidi ovu divotu! Pa nece tebe da obljubi nego mene MInavb!!! Ti da cutis da ja ne bi tebe obljubila!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 14:01:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb Ih, kako taj Mlakovich da me obljubi kad nema nikakva usta? vidi ovu divotu! Pa nece tebe da obljubi nego mene MInavb!!! čuj obljubi... joooj ću crknem od smeha!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 13.1.2010 14:09:29
|
|
|
|
Anoniman
|
SVOJEVREMENO BEŠE BAJA DO....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Da li biste nazvali devojcicu Emina? pisuljicapitam zbog toga sto ima arapsko poreklo, pa ne znam... mada sam negde pronasla da je latinsko...Sta ima veze, ako ti se svidja daj (
68%)
Ne! (
32%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!