Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.5.2009 16:01:38
|
|
|
|
afrodita
|
Gagi na prvo mesto! pa onda Verus i lenka sarajevo sa njima se nekako uklapam u teme pa se nadam (da sam musko) da bi se uklopile i u neku pozu
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.5.2009 16:02:17
|
|
|
|
eugenija
|
Može i samo Genije
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 6.5.2009 22:30:27
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: eugenija Može i samo Genije a sta kazes da si Pero? kojot genije
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 7.5.2009 4:06:59
|
|
|
|
Verus
|
IZVORNA PORUKA: afrodita IZVORNA PORUKA: eugenija Može i samo Genije a sta kazes da si Pero? kojot genije
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 7.5.2009 13:34:44
|
|
|
|
eugenija
|
Eugenija je u temi Vaš nick napisala: IZVORNA PORUKA: eugenija Da me ne bi prozvale narcisom, a prva ideja je bila da budem Genije (iz mog omiljenog crtaća Pera kojot- Genije), prebacih se na EUGENIJU, tj, zamaskirah namenu ... HIHIHIHI
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 7.5.2009 13:38:46
|
|
|
|
Anoniman
|
narcise jedan
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 7.5.2009 13:40:34
|
|
|
|
eugenija
|
Ma šta jedan, jedan i pooo
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 7.5.2009 13:41:40
|
|
|
|
Anoniman
|
ogledalce ogledalce moje reci mi na svijetu najljepsi ko je ....
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.1.2010 0:55:10
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 1:04:29
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ne mogu da verujem da je i ova tema bila... E bicu hrabra: ako je sudeci po hemiji... DA SAM MUSKO: Diablu bih ozenila Kaliopi bi mi bila kres varijanta, svalerka, sa njom bih svasta probala Eugenija bi mi bila vecna strast... imam jos varijacija na temu... Mogu ja i da nastavim.,,,
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 1:06:29
|
|
|
|
gagana83
|
Nastavi
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 1:10:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI pa ne mogu da verujem da je i ova tema bila... E bicu hrabra: ako je sudeci po hemiji... DA SAM MUSKO: Diablu bih ozenila Kaliopi bi mi bila kres varijanta, svalerka, sa njom bih svasta probala Eugenija bi mi bila vecna strast... imam jos varijacija na temu... Mogu ja i da nastavim.,,, Pcelicu Maju bih svasta naucila... Gagana mi je OK za seks na jednu noc...sretnemo se negde na autoputu ....ili na putu za Krusevac...kod Cicevca na primer... MINAVB... i ona mi je zanimljiva...ali na neki romantican nacin...njoj bih se udvarala dugo i romanticno... Tasha mi je za sado mazo fore...tako da cu to da preskocim (jao ubice me...) Gagi mi je za fantaziranje i masturbaciju mogu ja jos...
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 1:15:06
|
|
|
|
cipiripi
|
OTI & JULIE devojke sa velikim dudama
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 1:18:27
|
|
|
|
gagana83
|
Oti,polaskana sam Tasha za sado mazo fore
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 8:47:34
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: OTI Pcelicu Maju bih svasta naucila... Gagana mi je OK za seks na jednu noc...sretnemo se negde na autoputu ....ili na putu za Krusevac...kod Cicevca na primer... MINAVB... i ona mi je zanimljiva...ali na neki romantican nacin...njoj bih se udvarala dugo i romanticno... Tasha mi je za sado mazo fore...tako da cu to da preskocim (jao ubice me...) Gagi mi je za fantaziranje i masturbaciju Ti bas uzivas od kad ti je muzic na odmoru, cim ti ovakve stvari padaju na pamet. Neka , lepo je to. Koga bih da sam musko? Moram da kazem, ove dve bih i kao zensko. Eugeniju sigurno. Ne znam kako izgleda, i to mi i nije preterano bitno. Volim ljude sa kefalom, ljude koji umeju da pricaju pricu i da budu duhoviti. OTI takodje,znam kako izgleda i bas mi je sexy, sexy devojcurak. Moze i trojka sa njih dve.
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 10:06:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Kaliopi bi mi bila kres varijanta, svalerka, sa njom bih svasta probala ...draga, počastvovana sam ....ću te naučim , neće ni rođeni muž da te prepozna... *ajmo, lekcija No. 1 ......
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 10:07:48
|
|
|
|
buhla
|
auuuuu šta uradiše hormoni od nekih žena!
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 10:20:37
|
|
|
|
bonita
|
auuuuu , samo vas posmatram
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 10:22:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Tasha mi je za sado mazo fore...tako da cu to da preskocim (jao ubice me...) I juuuuuuuuuuuuuuu!!!!!
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 11:57:31
|
|
|
|
Anitaaa
|
CCC juuuuuuu a muškarce kritikujemo.....
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 12:02:38
|
|
|
|
Tara
|
Auuu sta hormoni mogu da ucine od zene Skroz ste blesave
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 12:05:01
|
|
|
|
Tara
|
IZVORNA PORUKA: OTI Pcelicu Maju bih svasta naucila... Gagana mi je OK za seks na jednu noc...sretnemo se negde na autoputu ....ili na putu za Krusevac...kod Cicevca na primer... MINAVB... i ona mi je zanimljiva...ali na neki romantican nacin...njoj bih se udvarala dugo i romanticno... Tasha mi je za sado mazo fore...tako da cu to da preskocim (jao ubice me...) Gagi mi je za fantaziranje i masturbaciju mogu ja jos... Ovo mi je najjaci post
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 12:13:23
|
|
|
|
Dora
|
O, bože... ne postoji muškarac koji može u ovome da nadmaši žene Lude ste skroooooz
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 12:14:02
|
|
|
|
Dora
|
Tasha mi je za sado mazo fore pppuuuuuaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxa
|
|
|
|
RE: Koga bi ste sa RR da ste muško:-) 13.1.2010 12:15:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI Pcelicu Maju bih svasta naucila... Gagana mi je OK za seks na jednu noc...sretnemo se negde na autoputu ....ili na putu za Krusevac...kod Cicevca na primer... MINAVB... i ona mi je zanimljiva...ali na neki romantican nacin...njoj bih se udvarala dugo i romanticno... Tasha mi je za sado mazo fore...tako da cu to da preskocim (jao ubice me...) Gagi mi je za fantaziranje i masturbaciju mogu ja jos... Pa doduse ja volim da probam svasta nesto! Da sam musko... OTI morala bih da probam one tvoje sto su toliko narasle,jbg mnogo ih hvalis!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?