Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:08:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Cokoladica, nego sta ana
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:09:09
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ana, gleda se CSI Banini, mmmm, kakav macan Gde je onaj smajli kome iskaču oči??? Marinčeeee? Ali samo i iskljucivo CSI Las Vegas
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:09:29
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: banini ŽENE, ova tema ima jednu veeeeliku pozitivnu stranu:kad ovako razgaljene slikama ovih frajdži dohvatimo sopstvene muževe biće opasan zemljotres neće da znaju šta ih snašlo, jadničci Ma nisu oni jadnicci!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:09:40
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: Ana RR Cokoladica, nego sta ana njami njami
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:10:04
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: Ana RR Cokoladica, nego sta ana Anci, smem li cokoladicu da pomazim?
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:11:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Veco, pa kakvo je to pitanje?? Pa mislim, naravno da NE MOZES!!!!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:11:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: Ana RR Cokoladica, nego sta ana Anci, smem li cokoladicu da pomazim? veco lujkice to se bre jeeeeeeeee.......de
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:13:08
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Veco, pa kakvo je to pitanje?? Pa mislim, naravno da NE MOZES!!!!!! Evo, sad cu da placem!!! Al'si stipsa!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:13:09
|
|
|
|
ksenija81
|
Devojke, gleda li neko Grey`s anatomy? Setih se zbog slike Patricka. Sta reci, pogledala sam sve do poslednje koje su izasle i plakala ko kisa uz svaku...
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:14:08
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: Ana RR Veco, pa kakvo je to pitanje?? Pa mislim, naravno da NE MOZES!!!!!! Evo, sad cu da placem!!! Al'si stipsa!!! Ono sto volem nikome ne dam
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:14:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 Devojke, gleda li neko Grey`s anatomy? Setih se zbog slike Patricka. Sta reci, pogledala sam sve do poslednje koje su izasle i plakala ko kisa uz svaku... upravo to draga........jao patriče banini ti kliče
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:14:40
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: banini to se bre jeeeeeeeee.......de Znala sam da je nesto na to slovo!!! Izvinjavamo se i ispravljamo. Dakle, Anci, smem li cokoladicu da jeeeeeeeee.....dem?
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:15:10
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: ksenija81 Devojke, gleda li neko Grey`s anatomy? Setih se zbog slike Patricka. Sta reci, pogledala sam sve do poslednje koje su izasle i plakala ko kisa uz svaku... upravo to draga........jao patriče banini ti kliče Ti si skroz looooodaaaa
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:16:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ali samo i iskljucivo CSI Las Vegas Daaaa!!! Vidim ja da imamo o čemu da pričamo
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:18:08
|
|
|
|
Ana RR
|
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:19:33
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: banini SPAAAARTAAAAAA ja skačem u stavu MIRNO mislim da se razumeeeeemo... ne bih se ni malo bunila... a skakala bi i atomski s leva i s desna!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:19:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: banini IZVORNA PORUKA: ksenija81 Devojke, gleda li neko Grey`s anatomy? Setih se zbog slike Patricka. Sta reci, pogledala sam sve do poslednje koje su izasle i plakala ko kisa uz svaku... upravo to draga........jao patriče banini ti kliče Ti si skroz looooodaaaa znam pošto vidim da se nijedna ne otima oko gorana, eto vam svi ostali, ja ću moju prvu ljubav-njega....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:21:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Sto je lijepo vidjeti da su moje teme opet aktivne
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:22:23
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: banini dunja,ksendži a do trenutka kad ih budemo imale evo još jedan dasa da raspali vatru...lele,kad viken SPAAAARTAAAAAA ja skačem u stavu MIRNO Jel mogu ja da podelim sa tobom???? Mislim mišljenje!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:22:39
|
|
|
|
Veca77
|
Sta kazete na seriju NCIS? Pre oko godinu dana se davala na TV-u. Imala sam prilike da licno, svojim ocima vidim Marka Harmona na letovanju u Kanu pre 3 godine (pogledi su nam se sreli a ja glupaca zavezala jezik i bas tog dana zaboravila da ponesem fotoaparat) i mogu vam reci da je jako sarmantan!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:24:42
|
|
|
|
Anoniman
|
sanji naravno draga, al pre podne ti pa onda ja evo još jednog zaboravljenog lepotana
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:26:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Diabla Sto je lijepo vidjeti da su moje teme opet aktivne diabla care
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:26:46
|
|
|
|
sanji
|
Može! Dogovoreno!!!!!!!!!! To se zove pravi drug!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:29:52
|
|
|
|
ksenija81
|
Zaboravila sam ovog macana [url=http://www.Slikomat.com/slika/4234426.htm] [
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 16:39:06
|
|
|
|
Veca77
|
Ksenija, malopre sam ga gledala u jednom filmu sa sarliz Teron!
|
Anketa
ime za djecakajabudicsvako mi se svidja, s tim sto mom muzu vise prva dva, a meni ostatak :)Stefan (
14%)
Lazar (
18%)
Marko (
21%)
Matej (
20%)
Jovan (
21%)
Ukupan broj glasova: 271Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!