Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 13:16:51
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Hvala Alexx!!! Kiss
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 14:40:20
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Josh Hartnett Definitivno Josh Hartnett, odlepljujem na njega. A mm mrmlja nesto svaki put kad ga vidi .
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 14:43:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: banini evo još jednog mog obožavanog Goran Višnjić, simpatičan je.....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 14:44:22
|
|
|
|
viking
|
Ne morate da složite, dovoljno je što ja znam IZVORNA PORUKA: lence IZVORNA PORUKA: viking Moj muž Ne mozemo da se slozimo dok ne vidimo fotku!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 14:45:46
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: banini JEDAN JEDINI...NAJLEPŠI...JAO SVE BIH OSTAVILA ZBOG NJEGA.... Banini, svaka cast na ukusu, pored Hartneta koji je skroz drugaciji tip ovaj je VRH!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 14:51:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: banini JEDAN JEDINI...NAJLEPŠI...JAO SVE BIH OSTAVILA ZBOG NJEGA.... Banini, svaka cast na ukusu, pored Hartneta koji je skroz drugaciji tip ovaj je VRH! banini definitivno imamo isti ukus, mmmm
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 14:55:58
|
|
|
|
Mari86
|
O moj Bozeeee a vidite ovu....
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 14:59:45
|
|
|
|
Maza82
|
Ovo je moj UKUS
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:01:35
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Ovo je moj UKUS
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:03:41
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Konacno - e ovo je moj ljubimac Dobarrr je,mmmmm,volim ja crnce
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:05:03
|
|
|
|
engimengi
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Ovo je moj UKUS U Mari njega sam zaboravila,i njemu bi sve dala....
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:06:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Ko je to stavio Hartneta, on je bas mljac
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:06:21
|
|
|
|
Maza82
|
A najjači mi je u filmu LEGENDA O JESENI!!!!
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:10:36
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Da mu stavim naocare i eto ga moj bivsi
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:14:05
|
|
|
|
Trcosava
|
E i Hugh JAckman mi nije za bacanje.... posedovala bih ga (plus sad negde pročitah da je super tata..a da i u krevetu mu skilovi ne zaostaju )
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:16:03
|
|
|
|
ksenija81
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 A najjači mi je u filmu LEGENDA O JESENI!!!!
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:16:40
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: Veca77 Pa Mari moram priznati da je simpatican! Mislila sam na Hjua!!! Denzel - zna se - vecna knkurencija mm! Pre negos to sam se udala, rekla sam mm "udacu se za tebe ukoliko te Denzel ne preduhitri. Jer ako on dodje i zaprosi me - zao mi je, odabracu njega"!!! Bas sam surova, zar ne? Aaaaa Mariiii!!! Pa ja tek sad vidim da si ga turila nego Mišel - ajd' sad priznaj zašto Denzel
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:18:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ko je to stavio Hartneta, on je bas mljac To bih bila ja IZVORNA PORUKA: ksenija81 IZVORNA PORUKA: Maza82 A najjači mi je u filmu LEGENDA O JESENI!!!! Nasi su taj film preveli "Druga zena"
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:20:37
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava nego Mišel - ajd' sad priznaj zašto Denzel Moras priznati da je Denzel bas mmmmmmmmmm!!! Ne znam - jednostavno ima nesto u njemu sto me tera da pridjem Tv-u i pocnem da ga ljubim!!! Lupam gluposti, ni jednom to nisam uradila! Mnogo mi je muzevan, privlacan i ima jako seksi glas!!! Retko koji crnac mi se svidja, ali on..... Uh ne smem vise......
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:23:32
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 IZVORNA PORUKA: Trcosava nego Mišel - ajd' sad priznaj zašto Denzel Moras priznati da je Denzel bas mmmmmmmmmm!!! Ne znam - jednostavno ima nesto u njemu sto me tera da pridjem Tv-u i pocnem da ga ljubim!!! Lupam gluposti, ni jednom to nisam uradila! Mnogo mi je muzevan, privlacan i ima jako seksi glas!!! Retko koji crnac mi se svidja, ali on..... Uh ne smem vise...... kažem ja, leeeepo priznaj ovo gore se ne računa - zaboravila si onaj deo ispod struka (ja sam jedna mnooogooo neozbiljna devojčica ) p.s. a da je baja - jeste
< Poruku je uredio Trcosava -- 12.1.2010 15:24:06 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:23:37
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 Moras priznati da je Denzel bas mmmmmmmmmm!!! Ne znam - jednostavno ima nesto u njemu sto me tera da pridjem Tv-u i pocnem da ga ljubim!!! Lupam gluposti, ni jednom to nisam uradila! Mnogo mi je muzevan, privlacan i ima jako seksi glas!!! Retko koji crnac mi se svidja, ali on..... Uh ne smem vise...... Tako bih ga posedovala...uhhhhhhhhhhh
< Poruku je uredio Ana RR -- 12.1.2010 15:24:01 >
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:25:51
|
|
|
|
dakana
|
IZVORNA PORUKA: mihi WENWORTH MILLER Uf, Mihi slazem se sa tobom. Ovom ne bi odolela
|
|
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:27:55
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava zaboravila si onaj deo ispod struka (ja sam jedna mnooogooo neozbiljna devojčica ) p.s. a da je baja - jeste E pa Trco, ja sam fina cura. Nisam ni pomislila na onaj deo ispod struka!!! Ali, kad smo vec kod toga, rado bih ga posedovala - sto nasa Anci rece!!!
< Poruku je uredio Veca77 -- 12.1.2010 15:29:54 >
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:28:06
|
|
|
|
Maza82
|
Joj MAJKL SKOFILD , e vrh jeeeeeeeee...........
|
|
RE: Najprivlacniji muskarac na planeti? 12.1.2010 15:29:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Veca77 E pa Trco, ja sam fina cura. Nisam ni pomislila na onaj deo ispred struka!!! Ali, kad smo vec kod toga, rado bih ga posedovala - sto nasa Anci rece!!! i posle sam ja bezobrazna?? ISPOD draga ISPOD (prolupala sam danas totalno)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.