Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 17.6.2009 15:39:31
|
|
|
|
marince1
|
Cao Bince,dobro nam se vratila!!!Kazi mi molim te,posto se ja nisam vozila avionom jel osecas nesto u stomaku kad avion polece i slece,posto kazuda je to malo rizicno?
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 18.6.2009 21:33:14
|
|
|
|
BINCE
|
to je sve od ozobe do osobe,,ako tebi tvoj gin.odobri da ides nema problema..meni je sve bilo super,a osjecaj je isto kao kad lift stane da izadjes,pa malo ko pritisak i osjecas se na trenutak lagano,al nikakvih problema sa stomakom i bebicom nije bilo..bas sutra akoBogda idem na pregled pa vam javim sta je bilo....
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 18.6.2009 21:33:53
|
|
|
|
BINCE
|
hvala Tasho...bilo mi je lijepo al,moj grad je moj grad..tako da sam jedva cekala da se vratim...hehhe
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 19.6.2009 21:44:22
|
|
|
|
marince1
|
Hvala ti Bince!
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 21.6.2009 0:22:45
|
|
|
|
BINCE
|
nema na cemu i drugi put....
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 22.6.2009 8:52:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo jedan textić na ovu temu KLIK
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 22.6.2009 9:20:27
|
|
|
|
marince1
|
hvala Tacha!
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 2.7.2009 7:55:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Sta mislite o kracem putovanju u otprilike u 32-33 nedelji trudnoce ako je u sustini sve ok? Jel neko isao tada negde?
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 2.7.2009 17:04:59
|
|
|
|
sneza24
|
I ja imam u planu put otprilike cu biti 33-34 nedelja.Ali to jos uvek nije sigurno da li cemo ici pa jos nisam pitala dr.
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 2.7.2009 20:31:10
|
|
|
|
Verus
|
Evo jos jedan clanak: KLIK
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 3.7.2009 8:57:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaaa, Verus, pa to znaci da mooooguuuuuu...
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 3.7.2009 11:39:12
|
|
|
|
JOCAAAAA
|
Zanima me da li smem da putujem kolima do C.Gore s tim da sam ušla u 6 mesec i nisko nosim,a dr.mi je rekao da mogu ali da cesto stajemo i odmaramo?
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 3.7.2009 11:46:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Ih, pa cim je dr rekao da mozes, onda mislim da treba da picis... samo bez zurbe i sa odmaranjem! ja sam malo procackala po netu i vidim da je ok, ako se vise odmara tokom puta... samo napred, ja bar jedva cekam da odem malo iz Bg-a!
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 3.7.2009 11:58:19
|
|
|
|
suziQ
|
Trinny,ja sam draga u 32 nedelji putovala kolima ,bili smo u Becu , Pragu , i nikakvih problema nije bilo .Cesto smo stajali . na svakih 2 sata , malo sam protezala noge , obavezno isla u wc i sve bilo bez ikakvih problema
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 4.7.2009 20:03:50
|
|
|
|
marince1
|
Ja sam se upravo vratila sa putovanja,24 nedelja,doduse avionom i sve je proteklo bez ikakvih problema. Iako me par dana pred put boluckao stomak,tamo je bilo sve ok,izgleda da je i bebac u zivao! Cak smo i kamilu jahali
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 5.7.2009 17:18:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Oooo, Suzi svaka cast na tome... ja se bas ne bih usudila na toliki put... ovo je samo do Zlatibora.
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 12.7.2009 13:16:56
|
|
|
|
dora_dora80
|
drage moje, treba mi savet. trenutno sam u 10-oj nedelj trudnoce , nedavno sam se vratila iz CG, putovala sam vozom, uz odobrenje dr. i sve je proslo ok, bar se nadam jer mi dr. jos nije radila ultrazvuk, ali nemam nikakve tegobe. Suprug i ja smo planirali krajem avgusta na krf avionom ili kolima, kad sam pitala dr. nije mi zabranila da putujem , preporucila je avion, ali ona je protivnik da se ide u inostranstvo u trudnoci. Nisam pametna sta da uradim. kakva su vasa iskustva i sta su vam dr. savetovali? hvala puno na odgovorima.
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 12.7.2009 13:19:33
|
|
|
|
vodolija 82
|
ja sam laik sto se tice ove teme,jer nazalost jos nisam bila trudna,ali ako ti je odobrila put u CG vozom,koji trucka kasni itd...ne znam zasto ne bi isla avionom na Krf?
< Poruku je uredio vodolija 82 -- 12.7.2009 13:20:02 >
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 12.7.2009 19:40:32
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: vodolija 82 ja sam laik sto se tice ove teme,jer nazalost jos nisam bila trudna,ali ako ti je odobrila put u CG vozom,koji trucka kasni itd...ne znam zasto ne bi isla avionom na Krf? slazem se! mmmm Krf....fantastican je!
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 13.7.2009 8:09:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Vodolija, avatar ti je presladak...
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 25.12.2009 15:03:16
|
|
|
|
buhla
|
uh, ja se dvoumim da li da idem autobusom 2 1/2 sata vožnje, za Božić kod svekrve. Trenutno stvarno nemam nikakvih problema, a i na poslu često sedim i duže na stolici, tako da mislim da samo sedenje nije problem. Uglavnom se ide auto putem. Mislim da je najveći problem da ne bude drndav autobus, star i bez grejanja. Jedino da gledam da idem Lastom, oni imaju OK busiće. Ići, il ne ići... pitanje je sad!
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 25.12.2009 20:27:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla uh, ja se dvoumim da li da idem autobusom 2 1/2 sata vožnje, za Božić kod svekrve. Trenutno stvarno nemam nikakvih problema, a i na poslu često sedim i duže na stolici, tako da mislim da samo sedenje nije problem. Uglavnom se ide auto putem. Mislim da je najveći problem da ne bude drndav autobus, star i bez grejanja. Jedino da gledam da idem Lastom, oni imaju OK busiće. Ići, il ne ići... pitanje je sad! Draga, sedi kući u toplom i ne mrdaj nigde... ja sam išla u avgustu kolima (u ok stanju) do Aranđelovca.... na sledećoj kontroli je primetila da sam se maaalkice otvorila ( e tada ide ona situacija u kojoj je morala bolje da reaguje a ne samo da mi uvali vaginalete!)... nikad sebi neću dovoljno oprostiti taj put......
|
|
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 25.12.2009 20:30:42
|
|
|
|
buhla
|
kaliopi usvojen predlog
|
|
RE: Putovanje u trudnoći 25.12.2009 20:33:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla kaliopi usvojen predlog ....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?