Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 12:06:54
|
|
|
|
viking
|
Blago vama mladim mamama kad možete ovako da razmišljate Ja imam 33 godine i još uvek ništa, tako da ću biti presrećna i sa jednim (mada mi je po horoskopu da ću imati dvoje). Brat moga muža ima troje i stvarno nema veće sreće nego videti ih tako "na gomili" IZVORNA PORUKA: Nedja Ja idem do devojcice, i do tridesete godine. Kol'ko rodim, rodicu, zavisi od mogucnosti, ali mislim da se necu zaustaviti dok ne rodim devojcicu, ili dok ne napunim 30 godina.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 12:24:52
|
|
|
|
Anastazija
|
Troje... Jedno za drugim... Jedno drugom do uveta... Nemam vremena da pravim velike razlike u godinama, kasno sam počela.. Prvo u januaru 2010., drugo čim uspemo da ga napravimo, treće za drugim... Taman da budem trudna narednih 5 godina
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 12:33:37
|
|
|
|
buhla
|
Ja bi volela troje dece, mada mm bi samo jedno. Tako da je dogovor pao da se nadjemo na sredini, dvoje da ih bude! Mada to nikada ne mozes da planiras!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:21:45
|
|
|
|
Kleopatra
|
Meni je zelja da imam troje,mm se lomi izmedju dvoje i troje ali sto kaze daj prvo da dobijemo jedno pa cemo onda lako
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:46:35
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: viking Blago vama mladim mamama kad možete ovako da razmišljate Ja imam 33 godine i još uvek ništa, tako da ću biti presrećna i sa jednim (mada mi je po horoskopu da ću imati dvoje). Brat moga muža ima troje i stvarno nema veće sreće nego videti ih tako "na gomili" Da ti dam recept pošto ti već u horoskopu stoji dvoje. Da rešiš to odjednom!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:48:20
|
|
|
|
sephora
|
e sanji i ja bih recept ako može-da sledeći put skuvam dva , pa da ispunim kvotu od 4
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 29.10.2009 13:52:03
|
|
|
|
viking
|
Sanji, pa ja to čekam sve vreme, a ti ništa! Ja OBOŽAVAM blizance, daj recept brzo!
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 19:03:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam nekako potajno htela blizance - zavrsis sve odjednom. Ovako... cisto sumnjam da cu hteti jos jedno, ali ko zna - tek sam se porodila
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 19:10:17
|
|
|
|
engimengi
|
Jedva cekam ova moja dva da se rode,a mastala sam da imam troje!!Pa nikad se nezna!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 19:22:06
|
|
|
|
nina83
|
Kad sam se porodila i dok sam lezala jos u sali, rekla sam sebi hvala lepo, ali nikad vise! Ali sad odkako imamo bebirona u kuci i u glavi blede uspomene sa porodjaja, ja sve zamisljam da imam jos jedno, jednog dana, da ima Mila drustvo, posto sam ja jedinica. A volela bih da sledeceg puta bude decak
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 31.10.2009 20:37:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.11.2009 15:45:08
|
|
|
|
lelaigor
|
Po meni je nekako idealno dvoje. Mm se za sada slaže, a videćemo. Nikad se ne zna, što reče buhla, to nikad ne možeš da planiraš.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 26.11.2009 15:48:45
|
|
|
|
oliveradj
|
Posle svih iskustava u životu ništa ne planiramo volela bih dvoje, imamo za sada jedno kako će biti videćemo.
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:00:08
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Nevolim ovakve stvari da planiram ...ali bih se izrazila bolje... Volela bih troje .... naravno ako sve bude ok ..mozda i vise! Po zelji mog dragog! Nikad nisam bila za to da se ostane na jednom detetu...NIkaaad ... bolje je i za dete a iza vas sto da ne da minimum bude dvoje.... i uvek sto vise to bolje!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:01:19
|
|
|
|
minavb
|
Volela bih dvoje, ali to zavisi iskljucivo od promene stana a za to su male sanse.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:06:28
|
|
|
|
Magi
|
Ja bih zeljela puuunooo djece (minimalno troje), ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Nadam se da cu se, za pocetak, fino snaci sa blizancima, a poslije...ko zna.
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:10:37
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Magi Ja bih zeljela puuunooo djece (minimalno troje), ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Nadam se da cu se, za pocetak, fino snaci sa blizancima, a poslije...ko zna. To Magi...samo napred
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:12:08
|
|
|
|
Dudu25
|
Ja bi voljela da imam blizance, tako mi se nekako svidja to a inace bi voljela 4 djece da imam a ne mogu jos ni 1 da imam ali polako dace Bog
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:38:58
|
|
|
|
Magi
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Magi Ja bih zeljela puuunooo djece (minimalno troje), ali zelje su jedno, a mogucnosti drugo. Nadam se da cu se, za pocetak, fino snaci sa blizancima, a poslije...ko zna. To Magi...samo napred Hvala, hvala
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:43:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zille Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi Sad opet zelim troje
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:44:59
|
|
|
|
Magi
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Ja bi voljela da imam blizance, tako mi se nekako svidja to a inace bi voljela 4 djece da imam a ne mogu jos ni 1 da imam ali polako dace Bog Ni nama nije iz prvog puta uspjelo pravljenje bebice... Trud i strpljenje su, ipak, urodili plodom i ispalo je jos bolje nego sto smo mogli sanjati u najludjim snovima! Jednim udarcem dvije muhe! Ja ti zelim svu srecu, da sto prije zabebis i brzo dostignes tu zeljenu cifu 4!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 12:47:07
|
|
|
|
Magi
|
IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: Zille Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi Sad opet zelim troje Bravo, Zille!!!!!
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 18:08:09
|
|
|
|
marince1
|
Ja 2 okmada u komadima Uvek sam zelela da budu decak i devojcica,znaci ako se ja pitam sledece devojcica
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 20:12:04
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: Zille Oduvek sam zelela troje, a sad posle drugog mislim da necu vise. Osim ako mi se slucajno desi. Ma kako god bude, ja cu se prilagoditi Sad opet zelim troje To sam i ja rekla posle drugog- nema šanse više ali sam se odjednom predomislila...
|
|
|
|
RE: Koliko djece planirate imati 23.12.2009 20:22:29
|
|
|
|
anajid
|
Ja bih volela troje,ali polako idemo redom,prvo ovo malo srce da se rodi,pa onda idemo dalje!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?