Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2025 12.4.2025 23:01:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa i adidaske su super
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 13.4.2025 7:50:24
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Odoh do crkve da se pričestim.Posle idemo u selo kod devera i jetrve na slavu,a i da svratimo do naše kuće.Uživajte u nedelji i lepom vremenu.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 13.4.2025 21:30:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro vece. Maca je danas imala nastup u okviru manifestacije Dani porodice pa je otišlo pola dana na to. Ostatak sam se oporavljala od prolećnog vremena 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 13.4.2025 22:12:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pa i adidaske su super He he jesu 👍👟 Ivana, ljunac za macu i nastup 😘 A prolećno vreme da i ne spominjem. Taman prođu lipe, breze i travke krene ambrozija u avgustu i jovo nanovo. Sve je procvetalo, rano mnogo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 13.4.2025 22:28:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, i mi imamo problem zbog mrsavosti. T hoce nesto krace. To joj ne stoji. Videcemo posle Vaskrsa da zbrisemo za Bg. Sminkera cu sutra da zakazemo. Frizerku cu lako. Ona ima kovrdjavu. Lice nikako da se sredi, pa smo obe ocajne. I kod kozmeticarske sam je vodila. I gorsen sam joj kupila za akne i nista.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 13.4.2025 23:19:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice, Tammy krema protiv akni i bubuljica. Provereno već 20 godina 😊👍 Ivina drugarica imala puno čelo bubuljica, dali smo joj malo kremice i očisti dete za manje od mesec dana. Inače, ja sam kupila pre 4 godine o jos uvek je ima. Izgleda kao Sebamed za bebe, bela je, valjda zato što ima cink. A sad su u tom uzrastu da nisu ni tamo ni ovamo. Ni devojčice ni devojke.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 14.4.2025 10:29:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Mi sledeće godine završavamo srednju i opet matura. A kao da smo juče završili osmi 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 14.4.2025 14:14:22
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivana, zajedno smo ispratili dete i na malu maturu i na prijemni, zajedno strepeli 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 14.4.2025 15:44:09
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da ❤️
|
|
RE: Razgovori mama 2025 17.4.2025 11:16:54
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta se radi? Mene mnogo boli glava, treba da dobijem. Bas sam nikakva. Samo da mi bude bolje do subote da mogu mirno da farbam jaja 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 17.4.2025 12:35:57
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,hajd da budeš dobro.Meni je zapušen nos,boli me glava,ali nemam temperaturu.Popila sam lekove i malo da prilegnem.Svašta još imam da radim.Nabavku smo obavili,tako da sam mirna što se toga tiče.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 17.4.2025 13:16:44
|
|
|
|
mati
|
Helouuu majke!!! Vidim ove nase generacije se uveliko spremaju za maturu. Mi o tome jos nismo pricali, mozda zato sto je decak . Vec momak. A ove god je i moja velikaaa matura. Nadam se da ste dobro. Malo sam samo uskocila da vidim novosti.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 17.4.2025 18:25:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ujaaaaaaa 😊 Prvo ovogodišnje uključivanje klime da hladi ne obavljeno 😄
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 20.4.2025 9:57:43
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Srećan I ovde Uskrs, drage moje. Da ga provedete u miru i blagostanju sa najmilijima.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 20.4.2025 10:01:24
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala,draga Ivana.I ja svima želim srećan Uskrs!U zdravlju i sreći proslavite sa svojim najdražima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 22.4.2025 12:12:04
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sta radite? Mene zeza želudac 😔
|
|
RE: Razgovori mama 2025 22.4.2025 13:56:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivana, pribiotik, čaj... Odmor... Ja do sada prskala živu ogradu insekticidom. Imaji neke sitne mušice, prosto se ne vide dpk rukpm ne pomeriš listove, a onda roj. I prošle godine ih bilo dosta, sad ću ozbiljno da se pozabavom njima. Prošlo leto smo prskalo koprivom, ništa nije ppmoglo, mora nešto ozbiljnije i jače 😊
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 23.4.2025 8:15:13
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Meni je danas bolje, hvala Bogu. Ivanka, kako tvoje mušice? 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 23.4.2025 11:11:53
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dobro jutro. Meni je danas bolje, hvala Bogu. Ivanka, kako tvoje mušice? 😁 Hi hi hi, malopre sam proveravala mušičasto stanje, ima ih mnogo manje 😊 Nema onog roja kao juče.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 24.4.2025 15:07:35
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Samo da vam mahnem.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
Anketa
Питање.
пеперутка16
Да ли неко од вас држи краве? Ако јесте, шта радите са млеком? Не шалим се, питам озбиљно, не знам шта да радим са млеком?