Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 2025 17.3.2025 9:53:44
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Sta radite? Maca ima urinarnu, danas joj je bolje. Sad ćemo na kontrolu.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 17.3.2025 18:24:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro veče.Ivana,kako je maca?Šta kaže doktor?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 19.3.2025 15:27:34
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ima eserihiju. Dva meseca mora biti ab. Makar je više ne boli.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 19.3.2025 15:49:13
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana❤️Završila sam sve i sad čekam sestru od strica da dođe.Napravila sam i koh.Sinoć je dolazio majstor i popravio je klimu(prođosmo jeftino).Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 19.3.2025 16:51:28
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
I mi bi trebali da zovemo majstora da pogleda našu klimu, mislim da bi trebao freon da se dopuni. Ja sam sad sela i razmišljam šta dalje treba 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 19.3.2025 21:59:19
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mah, mah svima. Nemam vremena da piskaram, ali evo sad sam resila da vas pozdravim. Ivanka, javi se kako je na poslu?
|
|
RE: Razgovori mama 2025 20.3.2025 22:07:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ajooooj ja mislila sinoć da sam odgvorila, znam da, sam napisala poruku i maci za brzo ozdravljenje i Sanjici za posao, ko zna gde je.... Znači, da nam maca brrrrrrzo otera u esherihiju glupavu. 🥰🥰🥰 Sanjice, šta da kažem, pustili me da radim samostalno 😂 Svaki dan učim nove stvari. Imala sam jedan dan frka situaciju ali nisam paničila, tj nije oba panika od koje se zamrzneš i nisi u funkciji, bego ona pozitivna, mogu ja ovo, mogu ja ovo 👍 I ispali super, odlično sam se snašna, ništa nisam zabrljala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 21.3.2025 9:23:50
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobro jutro. Hvala Ivanka ❤️ Drago mi je da ti je fino na novom poslu. I ja tražim novi posao 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 21.3.2025 10:58:19
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivana, nadam se da će biti uskoro 🍀🍀🍀 Islreno, ja odmorih dušu poslednjih nedelja.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 21.3.2025 18:29:38
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivanka, ja sam dve nedelje bila bolesna. Sastavio me je bas virus. Ja ni za koronu nisam bila bolesna. Nisam mogla ni do kupatila da odem sama. Moji su me vodili. Posle je mama dosla u nekom trenutku da nam kuva. Dobro sam ove nedelje. Drago mi je sto ti je dobro na poslu. Konacno petak. Odoh da nesto kucnem u es dnevnik.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 22.3.2025 7:32:58
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Sanjice 🥰
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 22.3.2025 10:35:25
|
|
|
|
flamingos
|
Samo da vam mahnem i poželim prijatan vikend.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 22.3.2025 10:49:49
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Jutro. Ja sam komirana, glava, stomak, samo što nisam dobila 🙄. Spremam Oblande, svekru bio rođendan pa ćemo otići sutra da ga iznenadimo. Nezgodno da nosimo tortu, a znam da Oblande voli.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 22.3.2025 13:24:42
|
|
|
|
Tiziana
|
Dobar dan drage devojke.Puno desavanja,puno posla. Danas ne znam da li da nista ne radim takoreci da kuliram ili da se bacim na neki kucni posao,a hvala bogu toga uvek ima...Vreme je lepo,ali nekako tesko. Isla do DM da nesto kupim,jedva se vratih. Nemam nista pametno da napisem, samo eto da se javim. Sanjice drago mi je da si dobro. Maci zelimo brzo ozdravljenje, znam koliko to muci. Nije lako.. Ivanka mnogo mi je drago da ti je dobro na novom poslu. I ja razmisljam da menjam.vec 10 godina sam ovde..Zapravo ja bih u penziju pa da malo uzivam,bavim se kucom,decom i sobom :-) a da sam jos relativno mlada..:-)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 23.3.2025 6:50:56
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro. Tizi nadam se da si kulirala Nama su bili moji. Sad cu uskoro sa drugaricom i mojom Sofi u jedno susedno mesto na Liturgiju. Tamo mi zivi koleginica, pa da je vidim. Jedva cekam raspust. Treba preziveti sve oko zabrsnog i upisa. Danima gledamo gde cemo na odmor i jos nismo nasli.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 23.3.2025 8:31:26
|
|
|
|
flamingos
|
Dobro jutro.Ivana,kako je maca?Želimo joj brzo ozdravljenje.Mi planiramo danas druženje sa prijateljima.Tmurno je vreme,javiše kišu.Tizi,nadam se da si uspela da se odmoriš.Ostale mame?Želim vam prijatan dan.Pozdrav svima.❤️
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 23.3.2025 8:37:39
|
|
|
|
17 joka
|
Dobro jutro mame samo da vam mahnem da znate da mislim na vas, mk o 2 marta pravili 1 rodjendanko ,krstenje i vencanje brdo obaveza posle 18tog pravi rodjendan i evo nas, meni je isteklo porodiljsko vucem bolovanje sad jos mi je rano da se vratim na posao. Proletela mi godina one nekako porasle uh nemogu ni da pricam o tome... Krenula sam sa programom fit mama i beba da se vratim u formu pa da idemo po eskime. Devpjke jos dojim redje nego ranije ali me brine kako cu kasnije oko posla svega.Treba da vidim i oko da operisem menj je 24h u danu malo i divim se kako vi sve stizete . Moje devojke lose spavaju i to je najgore jer umorje ovroman.
|
|
RE: Razgovori mama 2025 25.3.2025 11:43:51
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Maca je bolje, ne boli je više uopšte. Sad samo ostaje ab dva meseca. Joko, verujem ti da si umorna. Sa jednom bebom zna biti mnogo teško a kamoli sa dve. Jedino teši što sve to brzo prolazi. Mada svaki period nosi svoje muke 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.3.2025 13:08:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Joj Iv, zaboravila sam da se toliko pije AB, ali drago mi je da je Maca dobro Jokče srećan vam rođendanac, divni ste i deluje mi da ste se sjajno snašli u ulozi roditelja, svaka slika vam odiše srećom Ostale devojke, šaljem zagrljaj!
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.3.2025 14:45:42
|
|
|
|
flamingos
|
Ivana,drago mi je da je dete dobro.Kod nas je sve po starom.Svako u svom poslu.Dete sa svojim obavezama oko škole,završnog ispita.Ova kiša dosadi više.Ne volim je nikako.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 27.3.2025 22:22:39
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ivana, bas dugo. Sveki prosle god isto pila ab zbog e.c. Ali nije bas redovno pila probiotik i posle je neko vreme mučio želudac. Prija mi ova kiša. Što reko mm "nek pada, biće vode" 👍 Dobila sam pozitivne ocene na poslu 😇 Jeeeeej Nameračila sam se da za vikend naučim još neke stvari, fali mi to. Volim da znam sve do u najsitniji detalj. I da, mrrrrrrrrzim kad neko kasni. 😡😡😡 Juče sam iskoristila pauzu da odem kod zubara. Ne može da odredi da li je džep ili zub. Ortopan pa opet kod zubara. Očistila mi kamenac (ono malo što ima), kaže ajde da vidimo možda ro smeta, stavila mi lek za taj džep što me muči. Jaoooo dok je skidala kamenac, krvi do kolena 😂😂😂 Danas me opet boli, izgleda da je zub. A zakazala sam za sredu, opet na pauzi 😂
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 30.3.2025 11:33:37
|
|
|
|
flamingos
|
Dobar dan.Ivana,nadam se da je dete dobro.Joko,ljubim vas puno.Dunja,grliša za tebe i podrška svim❤️Uživajte danas.Mi idemo kod moje sestre,sinoć su stigli.Jedva čekam da ih vidim.Pozdrav svima.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 2025 30.3.2025 11:37:08
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Joj Iv, zaboravila sam da se toliko pije AB, ali drago mi je da je Maca dobro Jokče srećan vam rođendanac, divni ste i deluje mi da ste se sjajno snašli u ulozi roditelja, svaka slika vam odiše srećom Ostale devojke, šaljem zagrljaj! Hvala Dunjice, pa jesmo ja sam prezadovoljna sem situacije kad poludim pa viknem ili ih pljesnem malo po guzi kad neslusaju opasnice su postale 😅ostalo bas iskreno koliko sam se plasila super je i da planiramo po eskime pa kako Bog dragi bude zeleo
|
|
RE: Razgovori mama 2025 30.3.2025 16:08:37
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Dobar dan. Mi bili da gledamo sina na utakmici. Sad maca i učimo Svet oko nas 😁
|
|
RE: Razgovori mama 2025 30.3.2025 22:27:56
|
|
|
|
Kata90
|
Da vam mahnem iz kreveta 😁 Ceo vikend mi prošao u jurnjavi....poceli smo sredjivati dvorište,orezali lozu.Lepo vreme bilo danas.Jos puno posla imamo....trava jos mokra od kiše,jos nije za šišanje.....Neznam kako je kod vas,ali ja prosto sad tako razmisljam kako nemamo vremena otici i popiti kafu sa prijateljima.....večito samo posao 🙄
|
Anketa
Здрава храна.
пеперутка16
Да ли једете здраво?