|
RE: Vrnjacka Banja, i leti i zimi 25.11.2024 14:28:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Pisala sam već nekoliko puta, dosadna sam znam Ja Banju mnooogo volim, ceo život idem jednom ili dva puta gopdišnje, znam svako ćoše. Meni Zepter štrči, odudara od svega ostalog, kao da ne pripada banji, to mislim na novi deo (stari deo je svakako nekadašnji hotel Zvezda, i on je prelep). Ne znam kakve su sobe, ulazila sam u hotel u par navrata, kada sam bila trudna, da piškim, jer mi se stalno piškilo dok šetamo Nato, da li vam je soba bila u novom ili starom delu, i gde je spa u novom ili starom delu? Pisah već, letos smo bili u hotelu Fontana, sve je ODLIČNO, lokacija, hrana, sobe, bazeni, spa, jedino što mi fali su terase u sobama (naš apartman je nije imao), ali svakako smo stalno bili napolju, u parku, hotel je odmah na početku parka, pa terase i nisu neka velika zamerka. Ulazili smo letos i u hotel Tonanti, on je odmah do Fontane, a na putu do zamka Belimarković, pa smo prečicom išli "kroz" Tonanti - i utiak je da je previše fensi za moj ukus, a iskreno i out of my league
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.11.2024 14:32:41 >
|