|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Prečišćivač vazduha
20.11.2024 14:33:55   
dunja RR
Da li imate preporuku za neki?
Drgarica je kupila Xiaomi, sada su na velikom popustu.

Zanima mea ako piše da pokriva površinu do 60 kvadrata, što odgovara mom stanu, da li to znači da ako ga stavim u dnevnu, on pokriva i spavaće sobe? Da li vrata moraju stalno biti otvorena između soba da bi delovao na ceo stan? Nemam pojma kako funkcioniše...
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Prečišćivač vazduha
20.11.2024 15:59:53   
Ana RR
Suzi, prijatelji isto imaju Xiaomi, zadovoljni su. Stalno su na nekom popustu. Mislim da da, moraju biti otvorena vrata.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 2
20.11.2024 16:00:05   
Ivanka 75
Kad smo mami kuoovali klimu letos uz nju isao i xiaomi preciscavac. Ukljucili smo ga za probu i sklonili 😂 Leto bilo vrelo. 
Ali, mislim da je ok. Ima dosta nekih funkcija na displeju, moze da se poveze na wi-fi cini mi se. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 3
20.11.2024 16:25:21   
Sanjica26 RR
Moja sestra, brat, mama i mi imamo Xiomi. user posted image
Mi nas prečisćivac ukljucujemo po potrebi. I moji isto to rade.
I ne moze bas da se procisti druga soba ako mi je u dnevnoj sobi. Mada nisam sigurna za koliko kvadrata je nas. To je mm istrazivao. On to zna.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 4
20.11.2024 17:15:47   
dunja RR
Hvala vam, ali da logično mi je pokriva ceo stan odnosno sve sobe ako piše da je za površinu od 60 kvadrata (jer retko ko ima jednu sobu od 60 kvadrata), moja drugarica je uzela manji za 40 kvadrata (on je i jeftiniji( i planira da ga koristi samo u spavaćoj, a ja razmišljam da uzmem taj za 60, koji pokriva ceo stan.

Sada su baš na velikom popustu, black novembar.

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2024 17:17:17 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 5
20.11.2024 17:55:24   
dunja RR
Iv, da li to znači da o i greje puno?

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kad smo mami kuoovali klimu letos uz nju isao i xiaomi preciscavac. Ukljucili smo ga za probu i sklonili 😂 Leto bilo vrelo. 
Ali, mislim da je ok. Ima dosta nekih funkcija na displeju, moze da se poveze na wi-fi cini mi se. 

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 6
20.11.2024 18:12:08   
Sanjica26 RR
Ne greje. Meni je hladno kad sam pored njega jer duva.
Ne znam zasto bi bilo toplo od njega.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 7
20.11.2024 18:15:32   
Sanjica26 RR
Evo sad gledam moj je za manju kvadraturu i jeftiniji je. Zbog toga smo kupili taj model. Mi cesto koristimo posle kuvanja i nosimo i u spavacu sobu da se malo vazduh procisti.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 20.11.2024 18:32:04 >

Direktna veza do poruke: 8
20.11.2024 18:22:33   
Ivanka 75
Ne ne ne greje uopste. Čak i duva hladno. 

Direktna veza do poruke: 9
20.11.2024 20:52:18   
Tiziana
Mi ga imamo i ja nesto nisam odusevljena. Retko kad pokaze da vazduh nije cist kad otvorimo da provetrimo..Jeste u sobi malo drugaciji vazduh kad ga ukljucimo, ali sasvim sigutno ne moze da preciscava celu kucu. Makar ovaj koji mi imamo. Setamo ga po kuci. 

Direktna veza do poruke: 10
20.11.2024 21:06:05   
dunja RR
Tizi jel on ime neki displej gde meri da li vazduh čist ili ne? Mislim kako znate da li prečisti ili ne?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Tiziana)
Direktna veza do poruke: 11
20.11.2024 21:08:49   
dunja RR
Pa što ste ga onda sklonili kad je leto bilo vrelo :D ja mislila da vam je dodatno od njega bilo vruće, zato pitah jel greje :D

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 12
20.11.2024 23:21:43   
Sanjica26 RR

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tizi jel on ime neki displej gde meri da li vazduh čist ili ne? Mislim kako znate da li prečisti ili ne?

Mi imamo npr aplikaciju pre koje mozemo da iskljucimo i ukljucimo. Na aparatu kao i na aplikaciji pokazuje u kom je stanju vazduh.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 13
21.11.2024 0:05:58   
dunja RR
Sanjči i jel pokazuje da ima efekta?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

Direktna veza do poruke: 14
21.11.2024 1:05:15   
Ivanka 75

Pa što ste ga onda sklonili kad je leto bilo vrelo :D ja mislila da vam je dodatno od njega bilo vruće, zato pitah jel greje :D

Mama ga koristila od ponedeljka do cetvrtka dok nisu namestili klimu. Pa sam sklonila kad sam dosla kod nje. 

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 15
21.11.2024 8:10:50   
Tiziana

Ima displej. I onda npr do 70 brojevi budu zeleni, preko toga budu crveni, a kada je visoko zagadjenje krene da pisti. Ali kazem napolju mora da bude tesko zagadjenje da bi uredjaj pistao...Bez obzira, moj muz planira da kupi jos jedan😂

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here