Prečišćivač vazduha (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Tehnika

Poruka

dunja RR -> Prečišćivač vazduha (20.11.2024 14:33:55)

Da li imate preporuku za neki?
Drgarica je kupila Xiaomi, sada su na velikom popustu.

Zanima mea ako piše da pokriva površinu do 60 kvadrata, što odgovara mom stanu, da li to znači da ako ga stavim u dnevnu, on pokriva i spavaće sobe? Da li vrata moraju stalno biti otvorena između soba da bi delovao na ceo stan? Nemam pojma kako funkcioniše...

Ana RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 15:59:53)

Suzi, prijatelji isto imaju Xiaomi, zadovoljni su. Stalno su na nekom popustu. Mislim da da, moraju biti otvorena vrata.

Ivanka 75 -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 16:00:05)

Kad smo mami kuoovali klimu letos uz nju isao i xiaomi preciscavac. Ukljucili smo ga za probu i sklonili 😂 Leto bilo vrelo. 
Ali, mislim da je ok. Ima dosta nekih funkcija na displeju, moze da se poveze na wi-fi cini mi se. 

Sanjica26 RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 16:25:21)

Moja sestra, brat, mama i mi imamo Xiomi. [sm=smiley36.gif]
Mi nas prečisćivac ukljucujemo po potrebi. I moji isto to rade.
I ne moze bas da se procisti druga soba ako mi je u dnevnoj sobi. Mada nisam sigurna za koliko kvadrata je nas. To je mm istrazivao. On to zna.

dunja RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 17:15:47)

Hvala vam, ali da logično mi je pokriva ceo stan odnosno sve sobe ako piše da je za površinu od 60 kvadrata (jer retko ko ima jednu sobu od 60 kvadrata), moja drugarica je uzela manji za 40 kvadrata (on je i jeftiniji( i planira da ga koristi samo u spavaćoj, a ja razmišljam da uzmem taj za 60, koji pokriva ceo stan.

Sada su baš na velikom popustu, black novembar.

dunja RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 17:55:24)

Iv, da li to znači da o i greje puno?

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Kad smo mami kuoovali klimu letos uz nju isao i xiaomi preciscavac. Ukljucili smo ga za probu i sklonili 😂 Leto bilo vrelo. 
Ali, mislim da je ok. Ima dosta nekih funkcija na displeju, moze da se poveze na wi-fi cini mi se. 

Sanjica26 RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 18:12:08)

Ne greje. Meni je hladno kad sam pored njega jer duva.
Ne znam zasto bi bilo toplo od njega.

Sanjica26 RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 18:15:32)

Evo sad gledam moj je za manju kvadraturu i jeftiniji je. Zbog toga smo kupili taj model. Mi cesto koristimo posle kuvanja i nosimo i u spavacu sobu da se malo vazduh procisti.

Ivanka 75 -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 18:22:33)

Ne ne ne greje uopste. Čak i duva hladno. 

Tiziana -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 20:52:18)

Mi ga imamo i ja nesto nisam odusevljena. Retko kad pokaze da vazduh nije cist kad otvorimo da provetrimo..Jeste u sobi malo drugaciji vazduh kad ga ukljucimo, ali sasvim sigutno ne moze da preciscava celu kucu. Makar ovaj koji mi imamo. Setamo ga po kuci. 

dunja RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 21:06:05)

Tizi jel on ime neki displej gde meri da li vazduh čist ili ne? Mislim kako znate da li prečisti ili ne?

dunja RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 21:08:49)

Pa što ste ga onda sklonili kad je leto bilo vrelo :D ja mislila da vam je dodatno od njega bilo vruće, zato pitah jel greje :D

Sanjica26 RR -> RE: Prečišćivač vazduha (20.11.2024 23:21:43)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Tizi jel on ime neki displej gde meri da li vazduh čist ili ne? Mislim kako znate da li prečisti ili ne?

Mi imamo npr aplikaciju pre koje mozemo da iskljucimo i ukljucimo. Na aparatu kao i na aplikaciji pokazuje u kom je stanju vazduh.

dunja RR -> RE: Prečišćivač vazduha (21.11.2024 0:05:58)

Sanjči i jel pokazuje da ima efekta?

Ivanka 75 -> RE: Prečišćivač vazduha (21.11.2024 1:05:15)

Pa što ste ga onda sklonili kad je leto bilo vrelo :D ja mislila da vam je dodatno od njega bilo vruće, zato pitah jel greje :D

Mama ga koristila od ponedeljka do cetvrtka dok nisu namestili klimu. Pa sam sklonila kad sam dosla kod nje. 

Tiziana -> RE: Prečišćivač vazduha (21.11.2024 8:10:50)

Ima displej. I onda npr do 70 brojevi budu zeleni, preko toga budu crveni, a kada je visoko zagadjenje krene da pisti. Ali kazem napolju mora da bude tesko zagadjenje da bi uredjaj pistao...Bez obzira, moj muz planira da kupi jos jedan😂

Stranica: [1]