Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.6.2020 12:51:45
|
|
|
|
gagana83
|
😂😂😂To se podrazumeva
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.6.2020 13:15:40
|
|
|
|
jabudic
|
Niko, ne poznajem poznate. 😁
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 20.7.2020 23:35:44
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Hvala Bogu pa se Zadruga zavrsila jer je ono iritantno. Udjem npr Blic,Kurir itd odmah neki naslov.. menjas kanale oni se svadjaju i gadjaju. Bas retkk gledam Pink ali izludjujuce.Znaci nervira me Zadruga sa svim poznatim i nepoznatim licnostima.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 21.7.2020 10:09:33
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Niko, ne poznajem poznate. 😁 Tako je.👍
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.10.2021 8:28:34
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Slucajno naleteh na temu... Nemam nesto sad neke likove koje bih ovde nabrojala ali sam juce sasvim slucajno bacila pogled na tv i neka emisija u kojoj je bila Suzana Mancic... Ajoj blagi boze, imala sam veliki, jezivi transfer blama
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 30.10.2023 16:59:55
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: emicaa prevelik je izbor,kako se odluciti za samo jednog 🤦♀️ Isto.Ali,tema je takva,pa neka to budu političari.Doduše,čim ih vidim na tv.prebacim na drugi kanal i rešena stvar.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.10.2023 8:59:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
Niko odredjeno. Doduse,ovi pevaci novog pravca sa psovanjem-e oni.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 31.10.2023 9:22:51
|
|
|
|
flamingos
|
Ovi koji žele da postanu popularni i ne biraju sredstva da stignu do cilja(zadruga ili sad već promeniše naziv.Ne znam ni kako se zove.Ima jedna baka koju kad vidim samo o tome priča).Ne gledam,ali mi vazdan iskaču na guglu.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 10:56:29
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da,ljudi ne biraju cesto,sredstvo kako da dodju do cilja. Skoro sam pricala sa poznanicom. Rekoh,sta bi sa tvojim sinom,kako se ono predstavlja na tv-eu. kaze mi ona,ma cuti.Provalio je sta prolazi kod klinaca,pun je kao brod,zivi svoj san,sta ga briga. Kad stane njegovih pet minuta,bice opet uzoran momak.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 11:17:50
|
|
|
|
flamingos
|
Bože,strašno.Ne biraju sredstva do željenog cilja.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 11:38:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Samo da donosi novac. Sve ostalo je manje bitno.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 12:12:38
|
|
|
|
flamingos
|
Meni je to dno dna.Ali,dobro.Oni drugačije misle...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 15:08:22
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sto bi moja baka rekla,e zato nikad neces imati,jer i to sto imas,razdelis. Ali neka,bolje i da nemam,nego da omladini budem los primer.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 16:12:45
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Sto bi moja baka rekla,e zato nikad neces imati,jer i to sto imas,razdelis. Ali neka,bolje i da nemam,nego da omladini budem los primer. Apsolutno se slažem.Trebamo da budemo uzor deci.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 16:14:04
|
|
|
|
Srecko47E
|
Apsolutno,uvek.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 1.11.2023 16:21:27
|
|
|
|
flamingos
|
Trudim se maksimalno.Mislim i da sam uspela.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 8:33:18
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kakoje rekla jedna pametna zena,necu je imenovati... Rezultati rada se vide vec sa 7 godina,a ponasanje u pubertetu.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 8:55:27
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Kakoje rekla jedna pametna zena,necu je imenovati... Rezultati rada se vide vec sa 7 godina,a ponasanje u pubertetu. Apsolutno se slažem.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 9:25:17
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nama ostaje da decu usmeravamo na prave vrednosti,no uz Deks roka ili kako vec...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 10:03:30
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Nama ostaje da decu usmeravamo na prave vrednosti,no uz Deks roka ili kako vec... Ma i moje dete(a i ja sa njom) smo gledali te jutjubere,ali samo odabrane.Ovi drugi...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 10:04:55
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ne pratim,mala su mi deca. Nego me je snaja zvala jutros na neki skup,taj neki Deks rok prodaje svoje majice i kao druzenje.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 11:04:20
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Ne pratim,mala su mi deca. Nego me je snaja zvala jutros na neki skup,taj neki Deks rok prodaje svoje majice i kao druzenje. Znamo i za njega.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 14:06:01
|
|
|
|
Srecko47E
|
Sto si me nasmejala.
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 2.11.2023 17:44:42
|
|
|
|
flamingos
|
Od poznatih Aca Lukas.Obožavam njegove pesme,ali kao pojavu...
|
|
|
|
RE: Ko vas živcira od poznatih? 3.11.2023 9:47:27
|
|
|
|
Srecko47E
|
Retko antipaticna osoba i pojva.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?